Wednesday 20 May 2009

Σκότωσε τη Γυναίκα του και Αυτοκτόνησε με 2 Μωρά

Ο 40χρονος Νίκος Κυριαζής μαχαίρωσε τη 26χρονη γυναίκα του Μαρία Ρουμελιώτη η οποία ήταν υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Μετά τύλιξε τα δύο μωρά παιδιά, σε μία κουβέρτα και πήδηξε από τον 5ο όροφο της οδού Σόλωνος 44 στην Καλλιθέα.

Ο 3χρονος Γιωργάκης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ ο 2χρονος Μπαμπίνος πέθανε μαζί με τον πατέρα του.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας, άφησε σημείωμα που ζητάει να ταφεί εκείνος και τα δύο αγόρια του στην Ηλεία και η γυναίκα του στον ίδιο τάφο με τη μητέρα της.

Χρέη και ζήλεια φαίνονται να είναι οι αιτίες.

Τα τελευταία 10 χρόνια κρυβόταν από το ΤΕΒΕ και τις Τράπεζες.

Οι γραφολόγοι είπαν ότι το σημείωμα ήταν γραμμένο αρκετές ώρες πριν, πράγμα το οποίο δείχνει προμελετημένο έγκλημα.

Ο Γιωργάκης ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ας κοιτάξει το κράτος να φορτώσει στον 3χρονο Γιωργάκη, τα χρέη των γονέων του για να "δικαιωθεί" και το σκανδαλώδες "προπατορικό αμάρτημα", της εκκλησίας!!!

Διαβάστε τα νεώτερα για τον δολοφόνο και αυτόχειρα.

4 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...ααα,μα τι διαβάζω;;..κάτι άκουσα χτές στην τιβί αλλά δεν έκατσα,ν ακούσω λεπτομερώς τι έγινε...καλά μιλάμε ανήκουστο!...αλλά θα μου πείτε γιατί λίγα έχουμε ακούσει έως και τώρα;;τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι με τον μανιακό δολοφόνο στη Σαντορίνη;;που αποκεφάλισε την άτυχη δασκάλα;;..τι είχε γίνει πρίν πολλά χρόνια, με τον Φραντζή που τεμάχισε τη γυναίκα του;;κι άλλα και άλλα πολλά....εμ,ναί όσο για το κράτος...έτσι αντιμετωπίζει τις καταστάσεις αυτές δυστυχώς...τα χρέη είναι απίστευτα μηδαμινή λεπτομέρια,μπροστά στο δράμα που ζεί και που θα ζεί για όλη του τη ζωή το τρίχρονο,παιδάκι και που θα είναι χειρότερο όταν θα μεγαλώσει και θα μάθει την αλήθεια και τον απαίσιο τρόπο με τον οποίο έχασε τους δικούς του...φρίκη..τι άλλο να πώ...μόνο αυτό...καλημέρες...

Anonymous said...

Οι Έλληνες απελπισμένοι ξανά -εγκαταλείπουν τη χώρα τους, όσοι αδυνατουν να το πράξουν εγκαταλείπουν τα εγκόσμια. Στις περισσότερς περιπτώσεις ηθικοί αυτουργοί οι τράπεζες και συναυτουργοί οι κυβερνήτες μας. Χρέη στο ΤΕΒΕ είχε ο αυτόχειρας. Κατά τα άλλα κοινωνικός ο ρόλος του. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες. Και ξανά προς τη δόξα τραβά, τραβά...

info press said...

@@@ Αθανασία


Γεια σου Αθανασία, δυστυχώς οι άνθρωποι τρελάθηκαν.

Πως θα καταφέρει να ζήσει τη ζωή του αυτό το μικρό με τόσο βάρος;

Φρίκη όπως τη λες.

info press said...

@@@ anon



Έχουμε μείνει άναυδοι.

Κανείς δεν κατάλαβε τι ερχόταν;

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι καλή χώρα για να ζει κάποιος άνθρωπος.

Ευθύνονται και οι 300 για το χάλι αυτό.

Να είσαι καλά.