Wednesday 18 February 2009

Κώστας Βαξεβάνης - Το Κουτί της Πανδώρας

Στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη Το Κουτί της Πανδώρας, οι μίζεροι έκαναν και πάλι το θαύμα τους εναντίον των Bloggers.
Τα ανούσια "καρφάκια" δεν έλλειψαν.

Ενώ τα Ελληνικά ΜΜΕ ακόμα ψάχνονται για τη "ζημιά", στο εξωτερικό έχουν βρει το δρόμο τους.

Ευτυχώς μας καλύπτουν οι νόμοι της California και το Ελληνικό κράτος για μία ακόμη φορά θέλει να ψηφίσει νόμο που δεν μπορεί να εφαρμόσει.

Η φρέσκια κοπέλα η Κωνσταντίνα Δελημήτρου ή κοινώς "Πσιλικατζού", έκανε καριέρα από το Blogging, προσλήφθηκε από εταιρεία και όπως μαθαίνουμε πάει μιά χαρά.
Να είσαι πάντα καλά Ντίνα.

Ο πολύ γνωστός Νίκος Δήμου που έχει εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ, είπε πως ο κάθε άνθρωπος γίνεται εκδότης με ένα Blog. Όπως είπε το Blog είναι δημοκρατία και ελπίζουμε να τον άκουσε ο υπουργός δικαιοσύνης.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Νικόλας του Neolaia.gr, ο οποίος είναι φοιτητής.

Μπράβο Νικόλα με την παρέα σου.

Ο Κώστας Βαξεβάνης μίλησε μέσο Internet με ένα από τους παράγοντες του ΠΡΕΖΑ TV, ο οποίος δεν αποκάλυψε τον εαυτό του και πολύ καλά έκανε.
Μπράβο ΠΡΕΖΑ TV, τους έδωσες και καταλάβανε!!!

Κι ερχόμαστε στους αντιφρονούντες που σύμφωνα με τον Νίκο του Πρώτου Θέματος τα Blogs περιέχουν ανακρίβειες και μη διασταυρωμένες πληροφορίες.

Ο δε Μιχαηλίδης μίλησε για ανεξέλεγκτη δημοσιογραφική ερασιτεχνικότητα.

Είπε πως "υπάρχουν ωραία Blogs με ποιήματα", άντε γράψτε τα ποιηματάκια σας.

Ο Μιχαηλίδης είναι από αυτούς που υποτιμάει το μυαλό του μέσου Έλληνα, όπως είπε δεν είναι ικανοί να καταλάβουν ότι τα "μακριά αγγούρια" δεν κάνουν καλό.
Όμως δεν κατάλαβε πως επειδή εμείς οι πολίτες αντιληφθήκαμε τα "μακριά αγγούρια" της λεγόμενης ελεγχόμενης δημοσιογραφίας των ΜΜΕ που θεωρούν ότι είμαστε ηλίθια πρόβατα, δημιουργήσαμε τα Blogs τα οποία γίνονται η εναλλακτική ενημέρωση η οποία προσφέρεται δωρεάν (δίχως διαφημίσεις και δίχως αφεντικά) και οι πολίτες δεν είναι χαζοί... αντιλαμβάνονται τη διαφορά.
Και πόσοι δημοσιογραφίσκοι είναι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι και μπαρουφιάζουν τον κόσμο κ. Μιχαηλίδη;
Αυτούς θα τους ξεμπροστιάσει κάποιος επαγγελματίας δημοσιογράφος;
Προτιμάμε να διαβάσουμε και μιά λανθασμένη είδηση σε Blog, παρά να πιστέψουμε έναν διεφθαρμένο επαγγελματία δημοσιογράφο.

Αντίθετα ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο διευθυντής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι δημοκρατικός και προοδευτικός άνθρωπος, είπε ότι τα Blogs είναι δημοκρατία και είναι ότι καλύτερο γίνεται στο Internet.

Κύριε Βαξεβάνη, ξεμπρόστιασε κάνα διεφθαρμένο διαπλεκόμενο δημοσιογραφίσκο σαν κι αυτούς που έγιναν πάμπλουτοι και άσε τους Bloggers, είναι Out Of Your League!!!