Friday 20 February 2009

Earth Hour 2009 - Η Ώρα της Γης 2009

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
Στις 20:30, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, πόλεις και χωριά σε ολόκληρο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα –την Ώρα της Γης– στέλνοντας ένα ισχυρό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.


WWF’s Earth Hour 2009, the global initiative taking place in March which calls for international action on climate change.
Switch off your lights for one hour at 8.30pm on 28 March.


1 comment:

Anonymous said...

Με το μισό πλανήτη παγωμένο, λόγω ελαττωμένης ηλιακής δραστηριότητας...
Ποιοι και γιατί οργανώνουν τις σκοταδιστικές τελετές “σβήστε τα φώτα να έχουμε να πετάμε με τζετ εμείς οι “εκλεκτοί”:
Όταν τα φοβικά-πομπηιακά ΜΜΕ συντονίζονται και απαιτούν να αυτομαστιγωθούμε, όχι για να σταματήσουν μεταλλαγμένα-πυρηνικά-διαφθορά, αλλά για να έχουν περισσευούμενη ενέργεια να σπαταλούν οι “εκλεκτοί”, καλό είναι να ξέρουμε ΠΟΙΟΙ οργανώνουν τις φιέστες του σκοταδισμού κλπ:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1145127/The-Prince-hypocrites-Charles-embarks-16-000-mile-green-crusade--aboard-private-jet.html.
Τη στιγμή που τα λαμόγια ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ότι οι πάγοι αυξάνονται και θέλουν να σωθούν σε περίπτωση επιδείνωσης της ψύξης:
http://jjprzy.envy.nu/images/AntarcticIceGraph.jpg
http://www.universetoday.com/am/publish/greenland_icesheet_growing.html?4112005
Οι νέοι αποικιοκράτες έγιναν μεσίτες
Δίχως όπλα, αλλά με το χρήμα τους, πλούσιες χώρες αγοράζουν εκατομμύρια στρέμματα εύφορης γης στον αναπτυσσόμενο κόσμο για ιδία χρήση...
Ενα πράγμα είναι σίγουρο: οι πλούσιες και δυνατές χώρες θα χορταίνουν εις βάρος των φτωχών, τις οποίες θα εκμεταλλεύονται, απομυζώντας τους πόρους τους αντί πινακίου φακής.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=256178.
Δεν περιμένει, βέβαια, κανένας απάντηση από τους μοχθηρούς ψευτοφιλάνθρωπους ενοχοποιητές μας (που παριστάνουν τους ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ σωτήρες τής ανθρωπότητας), αλλά καλό είναι (και δωρεάν) να κάνουμε σε κάθε παρέα και κάθε διοικητικό συμβούλιο την ερώτηση:
-Έχετε επαρκή αποθέματα για ενδεχόμενο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ πενταετή ηφαιστειακό χειμώνα;
(http://www.youtube.com/watch?v=PseunscKUBc)