Wednesday 25 February 2009

Προπαγάνδα της ΝΕΤ - Προέχει η 'κινητή' Ασφάλεια

Πρώτα από όλα είναι ο φόβος στους πολίτες.

Δεύτερο θέμα μία πολίτης που συμφωνεί και τρίτο θέμα άλλη μία ανόητη πολίτης που λέει ότι δεν θέλει ο περιπτεράς να έχει τα στοιχεία της.

Και στις δύο περιπτώσεις γυναίκες οι οποίες είναι πιο επιρρεπείς στο φόβο!!!

Ξέχασες προπαγανδιστική ΝΕΤ, πως μιά εταιρεία, δεν κατάφερε να διασφαλίσει ούτε τα τηλεφωνήματα του Πρωθυπουργού και κατόπιν κουκουλώθηκε το θέμα!!!

Μπράβο "παλληκάρια" της ΝΕΤ, με επώνυμα κινητά δεν θα ξαναφύγει ο Παλαιοκώστας!!!
Απέχετε πολύ από το Pulitzer Prize!!!

Τα μέτρα καταστολής για τη δήθεν ασφάλεια μας να τα κάνετε πακέτο και να τα στείλετε στην ανίκανη κυβέρνηση που δεν καταφέρνει να κρατήσει τα κινητά έξω από τις φυλακές!!!

Και επειδή υπάρχουν οι ανίκανοι και οι διεφθαρμένοι, τα διεστραμμένα μυαλά στη κυβέρνηση θα ποινικοποιήσουν όλα τα κινητά, που από καιρό σκέφτονται να το κάνουν αυτό και μάλιστα το θέμα είχε ξεφύγει από τον πρώην υπουργό-businessman και νυν βουλευτή-businessman της κυβέρνησης, που ο Καραμανλής τον ανέχεται και τον κρατάει ακόμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!

Σύμφωνα με την κυβέρνηση είμαστε όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον.

Αγαπητή ΝΕΤ, όταν κάνετε προπαγάνδα να την κάνετε λίγο πιο χαλαρά να μην σας καταλαβαίνει ο κόσμος.
Παρά το χρήμα που πέφτει... δεν σας βλέπουν και πολλοί βέβαια...

2 comments:

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ??? ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

info press said...

@@@ anon

Τα αυτονόητα είναι δύσκολα για την κρατική τηλεόραση.

Την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και τη διαφθορά των ιθυνόντων, θα την πληρώσουμε όλοι μας, μιά και το κόστος του Καραμανλικού καπρίτσιου είναι τεράστιο και οι εταιρείες θα το περάσουν σε μας.