Saturday 28 February 2009

Ανθυπαστυνόμος Sex Machine Απειλεί...

Την εξουσία του, λόγω της αστυνομικής ιδιότητας του, επιχείρησε να εκμεταλλευθεί ένας Ανθυπαστυνόμος για να αναπτύξει "σχέσεις" με μία πολίτη που έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της προκειμένου να επιλύσει ένα πρόβλημα που την απασχολούσε.


Ο Ανθυπαστυνόμος στην αρχή έκανε χρήση των "χαρισμάτων" που κατά την γνώμη του διαθέτει στέλνοντας τηλεφωνικά μηνύματα που κατέληγαν σε ξεκάθαρη σεξουαλική παρενόχληση αστυνομικού σε πολίτη.

Η πολίτης αντέδρασε και προειδοποίησε πως θα καταφύγει στους ανωτέρους του οπότε ο θαρραλέος Ανθυπαστυνόμος την απείλησε. Η ιστορία είναι επιεικώς αηδής και καταδεικνύει, μεταξύ των άλλων τελευταίων κρουσμάτων αστυνομικής αυθαιρεσίας και ανεξέλεγκτης βίας και την παρακμή που επικρατεί μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού αστυνομικών που συστηματικά παρανομούν.

Info Press Says... Και πειθαρχικό να τον περάσουν μην σκάτε, δεν θα πάθει απολύτως τίποτα και θα συνεχίσει στο επόμενο θύμα του.
Πόσοι ανώμαλοι σχιζοφρενείς πληρώνονται από τους φορολογούμενους πολίτες για να σκοτώνουν, να απειλούν, ή να δείχνουν τα "όργανα" τους;
Τις ευχαριστίες μας στον αγαπητό φίλο, που επέστησε την προσοχή μας στο ζήτημα.

No comments: