Saturday 28 February 2009

Ραφαέλος Πηγαδάς - Θύμα Αστυνομικής Βίας

Κτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο λένε οι αστυνομικοί και έτσι δικαιολογούν τις μελανιές γύρο από το λαιμό του παιδιού.
Επιπλέον για να μην χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, του ρήμαξαν και το χέρι.

Αν σκεφτείτε ότι το παιδί αφέθηκε να πάει στο σπίτι του στις 5 το πρωί και δεν τον άφησαν να ειδοποιήσει την οικογένεια του... βγάζετε τα συμπεράσματα σας!!!
Οι ψυχασθενείς, οι διεφθαρμένοι και οι βίαιοι πληθαίνουν στην ΕΛ.ΑΣ.!!!

6 comments:

Anonymous said...

ναι παιδιά το είδα πρίν από λίγο στις ειδήσεις... φανταστείται σε ποιό σημείο έφτασαν πάλι "οι καλοί" της αστυνομίας για να σοφρωνήσουν ένα κομμάτι της "απείθαρχης" νεολαίας (!). Ε, αφού ο νέος έπεισε με μανία πάνω στο περιπολικό και χτυπούσε επανελειμμένα το κεφάλι του στον τοίχο.. πάλι καλά που δεν σκόνταψε σε καμμία ζαρντινέρα. Εγώ το πρώτο που σκέφτικα είναι ότι 8α μπορούσα να είμουν στη θέση του χωρίς αμφιβολία.. γιατί όχι άλλωστε κοπέλα, φοιτήτρια, 21 χρονών, από Θεσσαλονίκη... Όταν ζούμε στην ίδια κοινωνία, κινούμαστε στους ίδιους τόπους, αντιλαμβανόμαστε τα ίδια πράγματα.. μάλλον πρέπει να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο για να συνεχίσουμε να είμαστε άνθρωποι.

GIORGOS said...

Στους ανωτέρους αυτών των αλητών πρέπει να απευθυνθούμε αλλά θα μας πουν να ζητήσουμε και συγνώμη απο τα εργαζόμενα παιδιά γιατι τα ενοχλήσαμε.
Ακούστε στη "Ζούγκλα" με πόση αναίδεια ο σεξομανής αστυνομικός τραγουδά στο δημ/φο "στην υπηρεσία μου παρακαλώ ό,τι θέλετε".
Απλά Ελληνικά:"Είμαι ανίκητος και με προστατεύουν όλοι".

info press said...

@@@royalval@hotmail.com

Πρέπει να προσέχετε πολύ, διότι κάποιοι από αυτούς είναι τρελαμένοι και είναι κρίμα να υπάρξει δεύτερος Αλέξης.

info press said...

@@@ GIORGOS

Προχθές τους είπε ο Καραμαλής καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και αυτοί αντί να τον έχουν στείλει σπίτι του, θα κάνουν μιά από τις συνηθισμένες τους ΕΔΕ και όταν χάσουν τις εκλογές θα ξυπνήσουν όλοι μαζί και θα κλαίνε.
Εμείς τότε θα τους πούμε "we told you so, ας προσέχατε".

tzonakos said...

Δεν θ' αλλάξουν ποτέ μυαλά κάποιοι τσόγλανοι εκει μεσα στην Αστυνομία ;

* Τον χαρακτηρισμό "τσόγλανοι" μου τον ειπε αστυνομικός για μερικούς συναδέφλους του. Ξέρει τι φρούτα κυκλοφορούν εκει μεσα.

info press said...

@@@ tzonakos

Κάτι μας λέει πως δεν θα αλλάξουν Τζονάκο και ότι θα υπάρξουν κι άλλα "θερμά επισόδεια".