Tuesday 13 January 2009

Αύριο η Δίκη... του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως... φασίστα, ρατσιστή, νεοναζί, αντιδημοκρατικό, αντισημιτικό!!!
Αυτός είναι και δεν θα αλλάξει.


Αρχίζει με το "πας μη Έλλην βάρβαρος", συνεχίζει με το ότι ο "Kofi Annan είναι ανθρωποφάγος και κατάγεται από ανθρωποφάγους" αλλά δεν τελειώνει ούτε με το ότι "οι Εβραίοι είναι ζωώδη θανάσιμοι εχθροί και πρέπει να συλληφθούν και να εκτελεστούν εντός 24 ωρών"!!!
Όσο και να προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη για οποιοδήποτε ζήτημα από τα παραπάνω δεν θα τα καταφέρετε.
Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης!!!

Ένας άλλος με παρόμοιες ιδέες είναι κι ο Βρετανός David Irving ο οποίος κατάθεσε αγωγή κατά της Deborah Lipstadt και του εκδότη της, για συκοφαντική δισφήμιση διότι στο βιβλίο της "Denying the Holocaust", έγραφε πως αρνείται το Holocaust και ως εκ τούτου αυτός το θεώρησε συκοφαντικό.
Η ιδιορυθμία της Αγγλίας είναι ότι στα αστικά θέματα υποχρεώνεται ο κατηγορηθείς να αποδείξει ότι η άλλη πλευρά ψεύδεται ή ότι η συκοφαντία δεν υφίσταται διότι ο Irving πράγματι αρνείται τα εγκλήματα που πραγματικά διαπράχθηκαν στο Holocaust και που δεν πιστεύουμε πως τα αρνείται κάποιος λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος.
Η απόφαση του έτους 2000, ήταν 334 σελίδες με τα στοιχεία που προσκόμισε η Lipstadt, και απέδειξε ότι τα εγκλήματα διαπράχθηκαν.
Ο David Irving, είχε βγάλει και ομιλίες στην Αυστρία, υπέρ του Χίτλερ, πράγμα που είναι ποινικό αδίκημα εκεί.
Μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο η Γερμανία και η Αυστρία, ψήφισαν αυστηρούς νόμους διότι είχαν φοβηθεί την αναζωπύροση του ναζισμού.
Θεωρούμε ότι αυτοί οι νόμοι είναι αναχρονιστικοί και βλάπτουν όλους εμάς διότι παρεμποδίζουν την ελευθερία του λόγου.
Το Νοέμβριο του 2005, συνέλαβαν τον Irving στην Αυστρία με ένα ένταλμα του 1989 και στις 20 Φεβρουαρίου 2006 δήλωσε στο δικαστήριο "ένοχος" και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση.
Η Lipstadt δήλωσε τότε:"I am uncomfortable with imprisoning people for speech. Let him go and let him fade from everyone's radar screens."

Αντί να καταλάβουμε τι εννοεί η Αμερικανίδα, εδώ κάνουμε το λάθος και τρέχουμε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη στα δικαστήρια για να του κάνουμε διαφήμιση στο βιβλίο του, για να ξεσηκώσουμε κι αυτούς που σκέφτονται παρόμοια (υπάρχουν κι άλλοι που δεν τους ξέρουμε) και τέλος να τον κάνουμε ήρωα με μιά καταδίκη όπου θα τη φτάσει έως το Ευρωπαϊκό δικαστήριο... έτσι για να μας τη βγει και να τον πληρώσουμε χρυσό... εξ' αιτίας της βλακείας που "δέρνει" κάποιους δικαστές.

Θεωρούμε ότι η πρωτόδικη καταδίκη του Πλεύρη ήταν ανυπόστατη, διότι κανείς δεν απέδειξε ότι υποκινεί βία εναντίον των Εβραίων.
Το γεγονός ότι τα 80% της ανθρωπότητας δεν δίνουν σημασία στα λεγόμενα του Πλεύρη, μιλάει από μόνο του.
Η πρόταση της εισαγγελέας Αναστασίας Μασούρα ήταν να κριθεί αθώος ο Πλεύρης.
Η μειοψηφούσα δικαστής Μαριάνθη Παγουτέλη στην 32σέλιδη απόφαση της, αιτιολόγησε πλήρως γιατί δεν έπρεπε να καταδικαστεί ο Πλεύρης.

Στο Blog Αντιπληροφόρηση βρήκαμε την απόφαση της Παγουτέλη.

Στη σελίδα του Ζαν Κοέν βρήκαμε τα πρακτικά της δίκης.

Εάν διαβάσετε και τα δύο Blogs θα αντιληφθείτε ότι ο Πλεύρης αντέγραψε τι έλεγε ο Κλεμανσώ, τι έγραφαν κάποιες εφημερίδες και τα κατέγραψε όλα στο βιβλίο του.

Διαβάζοντας τα πρακτικά κρίναμε ότι η μάρτυρας Στάη δεν κατάφερε να πείσει ότι ο Πλεύρης με το βιβλίο του προτρέπει άλλους σε πράξεις βίας εναντίον των Εβραίων.
Ο άνθρωπος ο οποίος είναι εγκληματικό στοιχείο και αισθάνεται μίσος για οποιαδήποτε φυλή δεν θα περιμένει να διαβάσει το βιβλίο του Πλεύρη για να προβεί σε έγκληματικές πράξεις.

Ο Πλεύρης προσβάλλει τον ανθρώπινο νου και την ευαισθησία μας με το να ονομάζει τους Εβραίους "υπανθρώπους", αλλά αυτό σε καμμία περίπτωση δεν είναι ποινικό αδίκημα.

Διαβάστε τα λίγα αποσπάσματα με τις εισαγγελικές ερωτήσεις.
Εισαγγελέας: Καλώς. Ο κύριος Πλεύρης, μάλλον στον κύριο Πλεύρη αναγνωρίζετε ή όχι το δικαίωμα να εκφράζει τις ιδέες του, όποιες και αν είναι έστω κι αν μας αρέσουν ή όχι;
Στάη: Βεβαίως υπερασπίζομαι απόλυτα την ελευθερία της έκφρασης. Και ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ είναι και αυτό...

Εισαγγελέας: Μάλιστα. Ο κύριος Πλεύρης λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα έστω και να πει πράματα πάνω σε ιστορικά θέματα αρνητικά έστω κι αν εμείς οι υπόλοιποι τα θεωρούμε εσφαλμένα έστω κι αν εμείς οι υπόλοιποι τα θεωρούμε αποτρόπαια;
Στάη: Βεβαίως, αλλά δεν κάνει αυτό στο βιβλίο του…
Εισαγγελέας: Θα του βάλουμε φίλτρο;
Στάη: όχι, όχι...

Στάη: Στο βιβλίο προτρέπει σε ρατσιστική βία εναντίον των Εβραίων
Πρόεδρος: Σας είπαμε με ποιο τρόπο;
Στάη: Μ’ αυτά που λέει! Μ’ αυτά που λέει..
Εισαγγελέας: Ακούστε κυρία μου, ερωτηθήκατε κατά κόρον με ποιόν τρόπο προτρέπει σε ναζιστική…βία κατά των Εβραίων. Ερωτηθήκατε εάν μπορεί να προτρέψει εσάς και λέτε: «Εγώ; Αντιναζίστρια; Ποτέ!» Άρα λοιπόν εκείνοι οι οποίοι θα κάνουνε βία κατά των Εβραίων είναι…οι ναζισταί ας πούμε. Ή είναι εκείνοι οι οποίοι τους μισούν. Δε νομίζω νάχουν ανάγκη το βιβλίο του κυρίου Πλεύρη…
Στάη: Όχι, όχι τόχουν κι οι αντισημίτες.
Εισαγγελέας: Τόχουν οι αντισημίτες ειδικώς ανάγκη το βιβλίο του κυρίου Πλεύρη;
Στάη: Βέβαια. Εκτός από τους ναζιστές υπάρχουν κι οι αντισημίτες
Εισαγγελέας: Οι αντισημίτες δεν έχουν το μένος και το μίσος εναντίον των Εβραίων; Περιμένουνε το βιβλίο του κυρίου Πλεύρη να τους το δείξει;
Στάη: Ναι, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ασκήσουν βία...
Εισαγγελέας (τη διακόπτει): Περιμέναν τον κύριο Πλεύρη να τους το δείξει;
Στάη: Ένας αντισημίτης μπορεί να είναι αντισημίτης αλλά δεν είναι απαραίτητο να θέλει να ασκήσει βία...
Εισαγγελέας (τη διακόπτει): Κι ο αντισημίτης διαβάζοντας το βιβλίο του κυρίου Πλεύρη θα ασκήσει βία;
Στάη: Αυτό πιστεύω
Εισαγγελέας: Δηλαδή στον κύριο Πλεύρη…
Στάη:...προτρέπει...


Εκεί που θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή είναι το γεγονός ότι όταν βγαίνει μία μη ομόφωνη αποφάση, ο δικαστής που μειοψηφεί είναι υποχρεωμένος από το νόμο να καταθέσει τη δική του απόφαση.
Στη περίπτωση αυτή αντί η απόφαση της μειοψηφίας να συμπεριληφθεί στην απόφαση, η Εφέτης Παγουτέλη, έψαχνε να βρει τη δικογραφία για να καταθέσει και την δική της μειοψηφική απόφαση.

Το σαθρό δικαστικό σύστημα ούτε αυτό το απλό διαδικαστικό δεν κατάφερε να κάνει σωστά. Μήπως όμως δεν συνέφερε αυτή η μειοψηφούσα άποψη;

Ξεκαθαρίζουμε ότι οι απόψεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη είναι βλακώδεις.
Το Holocaust έγινε και σκοτώθηκαν 6 εκατ. άνθρωποι!!!
Αυτή ήταν η γενοκτονία του Hitler και αν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί είχαν κινηθεί νωρίτερα θα είχαν διασωθεί πολλές ζωές.

Δεν συμφωνούμε όμως με αυτούς που ποινικοποιούν π.χ. τις γελοιογραφίες όπως έγινε με τον Δανό για τον προφήτη Muhammad του Ισλάμ ή τη σκέψη όπως ακριβώς έγινε με τον Πλεύρη.


Αυτή είναι η πρώτη σελίδα της απόφασης της Εφέτη Παγουτέλη και όπως βλέπετε αρχίζει με το άρθρο 14 του Ελληνικού Συντάγματος.

Είναι το πιο ουσιαστικό άρθρο, διότι φροντίζει για την ελευθερία του λόγου.

Με την ίδια λογική αυτοί που κατάθεσαν τη μύνηση κατά του Πλεύρη θα μπορούσαν να καταθέσουν και μήνυση κατά όλων των Bloggers που δημοσίευσαν ή αναδημοσίευσαν την φωτογραφία του Hitler επάνω στην σημαία του Ισραήλ.




Η αισθητική μας δεν συμφωνεί με μιά τέτοια φωτογραφία αλλά η φωτογραφία δεν είναι ποινικά κολάσιμη.

Μόνο με το λόγο μπορούμε να αντιπαρατεθούμε σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα.
Ποινικές διώξεις αυτού του στυλ, υποβαθμίζουν το μυαλό όλων μας και ρεζιλεύουν τη δικαιοσύνη.
Αυτοί που κατάθεσαν τη μήνυση ας φροντίσουν να ασχοληθούν με σοβαρά ζητήματα που πλήττουν την Ελληνική κοινωνία κι ας αφήσουν τον κάθε Πλεύρη στη μοναξιά των ιδεών του.


Σημείωση: Η δίκη έγινε στις 27 Μαρτίου 2009 και κρίθηκε Αθώα η Ελευθερία του Λόγου & μαζί της ο Πλεύρης.

11 comments:

marianaonice said...

Συγχαρητήρια για το ποστ σας αυτό!!!
Δεν έχω κανένα σχόλιο!!!
Μπράβο!!!

info press said...

@@@ marianaonice

Ευχαριστούμε πολύ.
Όταν λέμε free speech να το εννοούμε πάντοτε, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Συντάγματος.

tzonakos said...

Πραγματικά ο καθένας πρέπει να διαβάσει αυτο το θέμα.
Αισθάνομαι τυχερός που υπάρχουν ακόμα αξίες και Δημοκρατία με Δ κεφαλαίο.
Οσα διάβασα και ειπωθηκαν στην δίκη μεταξύ μάρτυρα και δικαστών μου δίνουν την εντύπωση οτι η μάρτυς δεν ήθελε καν να σκεφτεί κατι άλλο απο αυτό που της επέβαλλε ο στενός νους της.
Δηλδη οτι ενα βιβλίο θα το διαβάσεις και επειδή τυχαίνει να συμφωνείς με κάποια πράγματα απο οσα λέει, θα γίνεις φονιάς !
Δεν νομίζω.
Αν έγραφα ενα βιβλίο -φοβάμαι τα φίδια- και έλεγα μεσα οτι τα φίδια πρέπει να εξοντωθούν, τότε όποιος τα φοβάται θα βγεί εξω να σκοτώνει φίδια ;
Δεν ξερω αν το παράδεγμά μου ειναι καλό, πάντως αυτο που θέλω εγω απο μια Δημοκρατία, ειναι οι λειτουργοί της να ειναι ακέραιοι, ανεξάρτητοι, καθαροί, διάφανοι.
Σαν άνθρωποι, μπορεί να κάνουν και λάθη κάποτε, σε αυτην εδω όμως την περίπτωση σαφώς και η μειοψηφούσα κα Παγουτέλη έχει δίκιο !!!

1. Μπορεί να διαφωνώ με οσα λες αλλα θα παλέψω για να μπορείς να το λές.
2. Καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα.
3. Οτι διαβάζω δεν με μετατρέπει αυτόματα σε εκτελεστή. Ποιός μπορεί να υπερασπιστεί εαυτόν επειδή "παρασύρθηκε" απο ενα βιβλίο ;
Στην Ελλάς μόνο οι Υπουργοί παρασύρονται .... οκ ο νοών νοείτω.
4. Μήπως η ποινικοποίηση ... βιβλίων οδηγήσει κάποτε σε ποινικοποίηση των blogs ?
αυτο ειναι ενα σοβαρό θέμα.

Ευχαριστώ.

info press said...

@@@ tzonakos

Επειδή μιλάς για αυγό, λάβαμε ένα mail και μας είπε ένας φίλος ότι υπήρχαν παντού αφίσσες με το όνομα της Παγουτέλη και την ονόμαζαν "το αυγό του φιδιού".

Αυτοί που δασκάλεψαν τη μάρτυρα είναι για γέλια, όπως ήταν κι αυτή.

tzonakos said...

Για τα φίδια μιλάω, όχι για αυγό.
Οντως για γέλια η μάρτυς που μάλλον τη δασκάλεψαν τι να πεί.

Μήπως ξέρετε παρακαλώ ποιοί εξέδωσαν την αφίσα και με ποιό σκοπό υποτίθεται ;
Ξέρετε συχνά σημασία εχει ποιός λέει κάτι και γιατί, πριν πιστέψουμε αυτά που λέει.

Αν δω τωρα στο δρόμο μία αφίσα που γράφει οτι ο διευθυντής μου είναι ας πούμε μασόνος, θα πρέπει να το πιστέψω αμέσως ; Δεν πρέπει να σκεφτώ ποιός και γιατι το εγραψε αυτό ;

Τελικά -μην τρελαθώ- δικάζεται ο/η δικαστής ή καταδικάζεται μια κοινωνία ολόκληρη ερήμην και με πρόφαση τον κάθε Πλεύρη ;
Η μήπως ακόμα και ο Πλεύρης ειναι θύμα στον βωμό της χειραγώγησης του λόγου, της λογοκρισίας γενικότερα, της φίμωσής μας, της επανίδρυσης θεσμών κατα πώς βολεύουν τα λαμόγια που πλουτίζουν σε βάρος μας ;

Αν αυτο ειναι Δημοκρατία, τότε πρέπει να ψάξουμε για άλλο σύστημα ...

info press said...

@@@ tzonakos

Εμείς πιστεύουμε ότι η υπόθεση του Πλεύρη είναι μήνυμα της λογοκρισίας και της κρατικής καταστολής που έρχεται κι εμείς κοιμόμαστε.

Anonymous said...

Πρόκειται για ένα πόνημα must για κάθε πολίτη που θέλει να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι όλη την ιστορία του εβραϊσμού από τη Γένεση έως τις σημερινές σφαγές που βλέπουμε να λαμβάνουν καθημερινά με τη συντελεσθείσα γενοκτονία των Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατο με το ΟΚ του 93% του αιμοσταγούς εβραϊκού λαού.Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Μέσα σε 1.400 σελίδες με εκατοντάδες φωτογραφίες & παραπομπές θα βρείτε σταχυολογημένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη τα πάντα για τους Εβραίους.Το βιβλίο αυτό κυνηγήθηκε από την πρώτη έκδοση του το 2006 από τους εν Ελλάδι Εβραίους,διότι η αλήθεια του σατανικού Ταλμούδ & των εφαρμογών του τρομάζει.
Δυστυχώς γι'αυτούς & παρά τη μήνυση που υπέβαλαν για ρατσισμό, ήδη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που είχε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα του βιβλίου αθωώθηκε, διότι θεωρείται απολύτως νόμιμο στα πλαίσια της ελευθερίάς του τύπου να αναπαράγεται οποιοδήποτε πόνημα κυκλοφορεί νομίμως όσο & αν ενοχλεί
Συναγωγές & χάβρες Ιουδαίων μετά του Παρατηρητηρίου των Συμφωνίων του Ελσίνκι του Δημητρά με τη βιομηχανία μηνύσεων που είχε στήσει κατά οποιουδήποτε θίγει τον "εκλεκτό λαό του Θεού".
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την κατατρόπωση του στη δίκη κατά της εφημερίδας Α1 που είχε αποκαλύψει το δολοπλόκο σχέδιο των Εβραίων να ξανακαταστήσουν τη Θεσσαλονίκη εβραιούπολη & δεν έχει γράψει κουβέντα για την ήττα του & την πανηγυρική αθώωση της εφημερίδας από την κατηγορία περί αντισημιτισμού στην ιστοσελίδα του.Δικηγόρος της εφημερίδας ήταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.& επειδή ξέχασε να μας γράψει το οτιδήποτε για τη σημερινή κατ'έφεση δίκη του συγγραφέα κ.Πλεύρη που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 14 μήνες φυλάκιση υποχρεωτικώς μετατρέψιμη σε χρηματική ποινή με αναστολή,θα γράψω εγώ κάποια πράγματα.Καταρχάς έχει απαγορευθεί νομολογιακά ήδη από την πρώτη δίκη οποιοσδήποτε Εβραίος να στρέφεται με πολιτική αγωγή (δηλαδή να εμφανίζεται στο ποινικό δικαστήριο με παρουσία δικηγόρου ως διάδικος)κατά οποιουδήποτε δημοσιεύματος αναφέρεται σε Εβραίους γενικά & όχι στον ίδιο ως άτομο.Επιπρόσθετα στη μόνη Εβραία που είχε αναγνωριστεί η παράσταση πολιτικής αγωγής Άντρεα Γκίλμπερτ που εμφανίζεται ως πρόεδρος κάποιου σωματείου Λεσβιών που συμμετέχει στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων,στη σημερινή δίκη απορρίφθηκε η παράσταση της ως πολιτική αγωγή στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.Αναστάτωση προκλήθηκε στη σημερινή δίκη κατ'έφεση στο Α'Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών επί της Κυρίλλου Λουκάρεως με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας,6ος όροφος με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) Κωνσταντίνη να αρχίσει να ουρλιάζει κατά την αγόρευση του Πλεύρη από το ακροατήριο, μέχρι να φτάσει η Πρόεδρος να του πει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν σε 1 κατάμεστο από κόσμο δικαστήριο & εκεί αυτοσταμάτησε τις μαγκιές ο Κωνσταντίνης βγαίνοντας ταχέως μόνος του.Κάποια άλλη Εβραία κατά την περιγραφή των ανθρωποθυσιών των Ταλμουδιστών που αναφέρονται στο βιβλίο & των ύβρεων κατά αλλοθρήσκων, άρχισε να ουρλιάζει βγαίνοντας μαινόμενη σαν ταύρος εν υαλοπωλείω έξω από την αίθουσα οχι φυσικά γιατί την ενόχλησαν οι τελετουργίες των αγαπημένων της Ραββίνων,αλλά γιατί της πληροφορείτο δημοσίως ο ελληνικός λαός που είχε γεμίσει την αίθουσα.Όσο δε για την Αντιναζιστική πρωτοβουλία,μια χωρίς καταστατικό σωματείο ένωση προσώπων,μέλος της οποίας εξετάζεται ως μάρτυρας κατηγορίας πληροφορηθήκαμε σήμερα στο δικαστήριο ότι ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΑΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ & ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.Η συνέχεια με εξέταση μαρτύρων έχει οριστεί για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στην ίδια αίθουσα,ίδια διεύθυνση στις 09.00

Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=7749

οι εβραίοι όλη η αλήθεια - κωνσταντίνος πλεύρης

μέρος 1ο http://scribd.com/doc/6355803/-1

μέρος 2ο
http://scribd.com/doc/6356487/-2

http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

http://youtube.com/watch?v=wr-wFiaD7a0

http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_2115.html

info press said...

@@@ makelio

Μας παρεξήγησες, διότι δεν είμαστε υπέρ του Πλεύρη ή υπέρ όσων λέει.

Απλά του αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να λέει ότι βλακεία θέλει στο βιβλίο του.

Το δε Fan Club του Πλεύρη, το θεωρούμε repugnant.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη said...

Συγχαρητήρια κι απο μενα για το ποστ σας

Επι τη ευκαιρια, δειτε παρακαλω αυτο το βιντεο, αξιζει τον κοπο
http://www.youtube.com/watch?v=chsnNcJ2Azk&feature=related

info press said...

@@@ Ρίκη Μεταλλιωτάκη



Να είσαι καλά Ρίκη.

Χαιρετισμούς στην όμορφη Κρήτη.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη said...

Σας ευχαριστω............