Saturday 24 January 2009

ΑΠΕ-ΜΠΕ - Ιατρική... "Καταδίκη"

Ένας πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας ο William Gladstone, αναφερόμενος στη δικαιοσύνη είχε πει "Justice delayed is justice denied".

Στην Ελλάδα της επιμελούς ατιμωρησίας των "γνωστών αγνώστων", που διαθέτουν διασυνδέσεις και χρήμα, δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ιατρός στη φυλακή.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε απλά καθυστερημένη δικαιοσύνη, έχουμε εμπαιγμό δύο θυμάτων, διότι η γυναίκα ήταν 9 μηνών έγκυος και πέθανε και το παιδί της.
Η είδηση για την 18μηνη "καταδίκη" ιατρού, με τριετή αναστολή, πράγμα που σημαίνει καθόλου φυλακή για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, βγήκε από το ΜΠΕ και μεταδόθηκε από όλα τα παπαγαλάκια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Η 32χρονη γυναίκα που ούτε το όνομα της δεν αναφέρουν, πέθανε στα χέρια ενός χασάπη-ιατρού, το 2003.
Το 2009 έρχονται οι... δικαστές αυτού του ανελέητου κράτους, να πουν στους συγγενείς, "δεν βαριέστε... δεν πειράζει... μόνο δύο ζωές χάσατε..." μην τον βάλουμε φυλακή τον καϋμένο τον γιατρούλη, μιά μικρή κι ελάχιστη αμέλεια ήταν!
Καταδίκασαν τον Πλεύρη σε 14 μήνες φυλακή επειδή έγραψε... δίχως να έχει σκοτώσει κανέναν και ο γιατρός που σκότωσε έστω κι από αμέλεια πήρε 4 μήνες παραπάνω.
Ντροπή σας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Πάντως καταλαβαίνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έθισε τους δικαστές στην ατιμωρησία για να προστατέψει τα δικά του κομματόσκυλα!
Έτσι άρχισε η ατιμωρησία!!!
Μιά από τα ίδια είσαι κι εσύ υπουργέ, αφού δεν τους τα έψαλες μέχρι τώρα!!!
Αν η 32χρονη ήταν δικός τους άνθρωπος, θα είχαν αστράψει οι ουρανοί από την οργή τους... με τη μόνη διαφορά ότι οι... "καλοί" δικαστές θα είχαν χώσει μέσα τον "αμελή γιατρούλη"!!!
Η ανεξαρτησία δεν είναι προσωπική υπόθεση του κάθε δικαστικού, είναι υπόθεση της πολιτείας και εξαρτάται πάντοτε από τη νοοτροπία που οι πολιτικοί και οι δικαστικοί δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια με την ατιμωρησία.
Όσο για τους μισθούς τους και τα επιδόματα τους, τα κανονίζουν μόνοι τους και ο αποτυχημένος Αλογοσκούφης τους τα έδωσε όλα!!!
Στους συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας και του παιδιού της τι δώσανε οι "ανεξάρτητοι" δικαστικοί;
Τον απόλυτο εμπαιγμό!!!
Έχουν θράσος οι άνθρωποι!!!

No comments: