Thursday 4 December 2008

Kareem Amer - Φυλακισμένος Αιγύπτιος Blogger

Αυτός είναι ο
Kareem Amer, 24 ετών.
Τον συνέβαλαν οι Αιγυπτιακές αρχές διότι είχε ένα blog.


Θεωρήθηκε βλάσφησμος διότι δεν είναι θρησκευόμενος Μουσουλμάνος και δεν του αρέσει ο Hosni Mubarak.

Είναι σαν να λέμε ότι αυτοί εκεί στο Info Press δεν είναι "θρήσκοι" όπως οι υπόλοιποι Έλληνες και ανάθεμα τους διότι δεν τους αρέσει ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου.
Πάρτε τρία χρόνια φυλακή για να μάθετε να μην είστε θρησκευόμενοι και άλλο ένα χρόνο επειδή δεν σας αρέσει ο πρωθυπουργός.
Στη προκειμένη περίπτωση, ας είναι καλά το κράτος και οι εκβιασμοί του, η οικογένεια του ανθρώπου αυτού τον αποκλήρωσε και δεν επιτρέπεται σε κανένα μέλος της οικογενείας Amer, να έχει επαφή μαζί του.
Κατά τη διάρκεια της δίκης είπε "I don't see what I have done, I expressed my opinion... the intention was not anything like these charges".
Στην Ελλάδα έρχεται πολύ συχνά η κ σύζυγος του προέδρου της Αιγύπτου αλλά δεν μας λένε ποτέ, πως διάολο κυβερνάει ο άντρας της και πόσοι Αιγύπτιοι είναι μέσα στη φυλακή επειδή δεν τους αρέσει η φάτσα του άνδρα της.
Η διαφθορά είναι τέτοια που κάποιες άχρηστες κυρίες γυρνάνε τις μπανανίες ανά τον κόσμο για να επιδεικνύουν το "φιλανθρωπικό τους έργο".
Αν έστω και ένα ΜΜΕ έλεγε στους πολίτες για τους φυλακισμένους στην Αίγυπτο από αυτόν τον δικτάτορα, η κυρία αυτή θα γίνει καπνός και δεν θα ξαναπατήσει στην μπανανία της Ελλάδας.
Ας όψονται όμως, αυτοί που την κουβαλάνε εδώ και την επιδεικνύουν ως παγκόσμιο θυσαυρό!!!
Βέβαια αυτοί που την κουβαλάνε εδώ, δεν είναι καλύτεροι αλλά μην περιμένετε να σας τα πουν τα MΜΕ αυτά, διότι θυμάστε τι είχε γίνει με τη Μαλβίνα που σατίριζε τον Σημίτη.
Κουκούλωμα στα αισχρά σκάνδαλα τους και έδιωξαν τη Μαλβίνα για να μην τους χαλάσει τη χαλασμένη φάτσα τους.
Αντίθετα με την Αμερική που ο George Bush, στην κυριολεξία χλευάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Kareem Amer - Επιτέλους Ελεύθερος ο Αιγύπτιος Blogger

4 comments:

GIORGOS said...

Και μη ξεχνάμε ποτέ την ελεεινή στάση της ίδιας της οικογένειας αυτού του ανθρώπου.
Αυτοί τι ψυχή θα παραδώσουν στον Αλλάχ;

info press said...

@@@ GIORGOS

Δεν υπάρχει δικαιολογία.

Anonymous said...

Γειάσας φίλοι!...καλά μιλάμε τί να πώ πιά...έχω φρίξει με αυτό που διαβάζω εδώ...αλλά βέβαια το ίδιο δεν είχε γίνει πριν κάποιους μήνες (αν δεν απατόμαι),σε ένα Πανεπιστήμιο (ο Θεός να το κάνει αν υπάρχει Θεός και βλέπει..)του Πακιστάν;;με έναν νεαρό φοιτητή ο οποίος δεν είχε μεν μπλόγκ...αλλά όμως καταδικάστηκε σε θάνατο!!! επειδή σε εργασία που έκανε έγραψε τόλμησε να αναφέρει τους νόμους που αφορούν τα δικαιώματα των γυναικών...!ε,ε τί να πώ...με αηδιάζει αυτός ο σκοταδισμός..αυτό το σκοτάδι που υπάρχει μάυρο και πη
χτό στα μυαλά μεγάλου ποσοστού του κοινωνικού συνόλου...ε, μην αναρωτιούνται λοιπόν οι κύριοι γιατί τους έχουν γ......ήσει οι αμερικάνοι λοιπόν..καλά να τα πάθουν...τα θέλει ο κ....λος τους κι αυτονών...αντί να ξυπνήσουν εκεί,να ανοίξουν τα στραβά τους να μορφωθούν,να ανοίξουν τα μυαλά τους γιανά μπορέσουν να υπερασπιστούν τη πατρίδα τους και τον εαυτό τους τον ίδιο..αυτοί έχουν από το πρωί ως το βράδυ τις προσευχές,τα κοράνια,και δε συμμαζέυεται...ε,άμα πιά...θα ξυπνήσουμε κάποτε;;;ή θα είμαστε μιά ζωή το τυφλό πλήθος που πάει μπροστά με παροπίδες;;και πρωχοράει τυφλά όπου του λένε;;δηλαδή εάν μας πουν να πάμε να πέσουμε από το γκρεμό εμείς θα το κάνουμε;;;....έ,έλεος πιά! επιτέλους!...

info press said...

@@@ Αθανασία

Δυστυχώς έτσι όπως τα λες είναι Αθανασία.
Οι Αμερικανοί τη δουλειά τους κάνουν και τα συμφέροντα τους κοιτάνε και καλά κάνουν.
Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε;
Παρακολουθούμε τον κάθε δικτάτορα να κάνει ότι θέλει και δεν μιλάμε.
Καλό Σ/Κ να έχεις.