Wednesday 3 December 2008

Οι Υπάλληλοι της Βουλής

Ένα post του ONLINE-PRESS έγινε αιτία για να ασχοληθούμε με τους υπαλλήλους της Βουλής.
Οι τυχεροί υπάλληλοι που δουλεύουν εκεί, παίρνουν 16 μισθούς και τα επιδόματα που τους παρέχονται ανεβάζουν το μηνιαίο μισθό τους σε € 2.000-2.500.

Είμαστε κατά των υπαλλήλων του Δημοσίου διότι έχουν καταντήσει οι δυνάστες των πολιτών που πληρώνουν το μισθό τους.
Η νοοτροπία των υπαλλήλων του Δημοσίου είναι αχρεία, διότι πιστεύουν ότι οι υπόλοιποι Έλληνες τους χρωστάνε... και τη καρέκλα και το μισθό.
Η πελατειακή σχέση που έχουν τα δύο μεγάλα κόμματα με τους ψηφοφόρους, είναι κάτι που δεν υπάρχει στο εξωτερικό, παρά μόνο σε χώρες όπως αυτή του Hugo Chavez.
Όπως αναφέρει το ONLINE-PRESS, oι προσλήψεις στη Βουλή δεν γίνονται μέσο ΑΣΕΠ, και δεν δημοσιεύονται σε ΦΕΚ, έτσι η συνήθης πρακτική είναι να υπογράφονται συμβάσεις ορισμένου χρόνου (τρίμηνες, εξάμηνες ή δεκάμηνες), οι οποίες όμως, μετατρέπονται σε αορίστου με μια υπογραφή του προέδρου.
Προφανώς αυτό είναι και το κόλπο για να προσλαμβάνονται στη Βουλή, οι παρατρεχάμενοι συγγενείς των βουλευτών όλων των κομμάτων.
Το γεγονός ότι τα ονόματα των υπαλλήλων της Βουλής παραμένουν κρατικό μυστικό είναι ανεπίτρεπτο και θυμίζει Σταλινικές πρακτικές.
Ο κ. Σιούφας δίνει την εντύπωση μετριοπαθούς πολιτικού, όμως το γεγονός ότι τα παιδιά του είναι "μπλεγμένα" με τις "αθλιότητες" των τραπεζών, μας έχει θορυβήσει.
Καλό είναι λοιπόν ο κ. Σιούφας να δώσει τα ονόματα και το μισθολόγιο, όλων ανεξαιρέτως των υπαλλήλων της Βουλής, στη δημοσιότητα.
Δεν είναι δυνατόν η υπερδύναμη της Αμερικής να έχει όλα τα ονόματα των υπαλλήλων και των μισθών τους αναρτημένα στο internet και η μπανανία της Ελλάδας να τα κρατάει μυστικά!!!


Βουλή - Όργιο Διορισμών Συγγενών & Κολλητών
Κράτος εν Κράτει η Βουλή
Βουλή των 16 Μισθών με TV & Ράδιο Ασμάτων
Επιδόματα από το 1929 & Όχι Μισθοί οι 15ος+16ος
Διαδήλωσαν τα Παιδιά της Βουλής;
Οι 1.800 Υπάλληλοι της Βουλής θα Καλοπερνάνε

2 comments:

GIORGOS said...

Πόσο σωστό αυτό με τους υπαλλήλους του Δημοσίου και το πως αντιμετωπίζουν τους υπολοίπους.
Σε ένα κεντρικό ταχυδρομείο,μια άθλια είπε επί λέξη σε ένα φίλο μου με μαγαζί,
ο οποίος προσπαθούσε να διευθετήσει μια υπόθεση με μια αποστολή απο το εξωτερικό:
"Τι με νοιάζει τι θα κάνεις εσύ ρε;
Εσύ θα μου δώσεις το δώρο μου;"
(ήταν και γιορτές)
Βέβαια ο φίλος μου δε μάσησε,αλλά τόσοι και τόσοι ταλαιπωρούνται αμίλητοι.

info press said...

@@@ GIORGOS

Οι δημόσιοι υπάλληλοι και αυτοί των ΔΕΚΟ είναι το πελατολόγιο των κομμάτων και γι' αυτό είμαστε σε αυτή την απαίσια κατάσταση.
Οι μεγαλύτερες αυξήσεις μισθών πάνε σε αυτούς και σκασίλα του κράτους για τον ιδιωτικό υπάλληλο που δουλεύει 10 ώρες την ημέρα ή τον αυτοαπασχολούμενο που τον υποχρεώνουν να πληρώνει αυτό τον νταβατζή ΤΕΒΕ.