Saturday 13 December 2008

Βαρύτατες οι Ευθύνες ΠΑΣΟΚ & ΝΔ

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Όμως μόνον άλλα αθώα θύματα, προκατασκευασμένοι ήρωες για μελλοντική αναφορά, είναι δυνατόν να υπάρξουν, όπως μανιωδώς επιδιώκουν οι ερυθροί διοργανωτές.
Βεβαίως και ανεπανόρθωτες καταστροφές έως ότου η αποχαλίνωση και η αφελής βεβαιότης των δραστών ότι θα επιτύχουν τους σκοπούς τους, να δημιουργήσει την πραγματική λαϊκή έκρηξη...
Αυτή που θα φανεί ανηλεής στους καταστροφείς...
Κανείς πια δεν πιστεύει ότι η συντονισμένη αυτή δράσις των καταστροφών, η συνεχής εκμετάλλευσις της κρίσιμης μάζας, η διαρκής προτροπή στην ανατροπή του αστικού κράτους, δηλαδή ο απροκάλυπτος εμφύλιος συγκρουσιακός διχασμός μπορούσε ποτέ να είναι αυθόρμητη διαμαρτυρία, αποτέλεσμα του θανάτου ενός άτυχου νέου...
Διαβάζω την σημερινή ανακοίνωση του λεγόμενου συντονιστικού μαθητών
"Αγώνας- Ρήξη- Ανατροπή
Στο κενό θα πέσει η καταστολή!
Για άλλη μια μέρα οι μαθητές ήμασταν στους δρόμους... οργανωμένα περιφρουρημένα, αγνοώντας την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό. Στην Αθήνα πίσω από τα πανό του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Πειραιά πορεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες μαθητές.
Συνεχίζουμε τον αγώνα!!
Θα είμαστε στους δρόμους! Πολύμορφα σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά. Απευθυνόμαστε στους γονείς μας, στους εργαζόμενους. Να μπουν μπροστά, να σταθούν δίπλα μας στον αγώνα."
Συμπτωματικως, κοιταξτε τι γραφει και ο φιλειρηνικος Ριζοσπάστης της μιαλωμένης Θεάς του Περισσού, που δεν χαϊδεύει αλλά ξερριζώνει "αυτιά"...
"Σε συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας καλούν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, που προχωρούν σήμερα στη διοργάνωση συγκεντρώσεων - πορειών σε πολλές πόλεις της χώρας, προκειμένου να φτάσει πλατιά στο λαό το κάλεσμα σε μαχητικό και οργανωμένο αγώνα με σύνθημα:
Παρακαλω εδω την προσοχη σας... "Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή"
Και συνεχίζει ο Φιλόνομος και Δημοκρατικός Ριζοσπάστης.
"Στο σχετικό της κάλεσμα, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ επισημαίνει ότι η καλύτερη απάντηση στις αντιλαϊκές πολιτικές των αστικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και στο στήριγμα της αστικής τάξης ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, της ΕΕ, στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και στους κουκουλοφόρους τους είναι εργάτες, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές να συνεχίσουμε αποφασιστικά και οργανωμένα. Με τη γραμμή ΑΓΩΝΑΣ, ΡΗΞΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ"

Οι απλοί άνθρωποι, οι πολίτες αυτής της χώρας που σέβονται την ελευθερία, την δημοκρατία την δικαιοσύνη, εργάζονται, κτίζουν την Ελλάδα και πονούν για ότι συμβαίνει σήμερα και δυστυχώς θα συνεχισθεί αύριο...
Γνωρίζουν βαθειά μέσα τους τί είναι δυνατόν να συμβεί από την αδιαλλαξία τον φανατισμό την τύφλωση και την μισητική βία των ωργανομένων μειοψηφιών της Κομμουνιστικής Αριστεράς και των παραφυάδων τους.

Το έχει πει ο Όμηρος... (Ομηρου Ιλιας, Βιβλιο 16, στιχος 631)
"Διότι το τέλος του πολέμου βρίσκεται στα χέρια των ανδρών. Εννοώ των λόγων στην βουλή. Σε τίποτα λοιπόν δεν ωφελούν πια τα λόγια, αλλά η αναμέτρηση".

Οι συνετοί, οι σκεπτόμενοι Έλληνες ελπίζουν έστω μέχρι και την ύστατη στιγμή να αποφευχθεί. Αλλά οι πράξεις των φανατικών, των αφρόνων, των δογματικών, των αμετανόητων φαίνεται ότι οδηγούν εκεί...
Βαρύτατες οι ευθύνες των δύο μεγάλων κομμάτων για την αφελή αντίληψη της πραγματικότητος.

ΙΑΣΩΝ


Εμείς δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε συντονισμένη δράση καταστροφών.
Πάντοτε καταστρέφουν στις ίδιες περιοχές και ποτέ δεν τους πιάνει η αστυνομία διότι όπως λένε, είναι οι "γνωστοί άγνωστοι" που εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτή η ονομασία που τους έχουν δώσει εδώ και τόσα χρόνια.
Πιστεύουμε ότι υπάρχει διαφθορά και ατιμωρησία σε μεγάλο βαθμό και ότι από εκεί ξεκινούν και εκεί τελειώνουν όλα.
Πότε θα αποφασίσουν να πατάξουν τη διαφθορά πρώτα από όλα στη δικαιοσύνη τους, διότι είναι διεφθαρμένη και αυτό πρέπει να το εμπαιδώσουν οι πολιτικοί.
Δεν έπρεπε να είχε παραιτηθεί αυτός ο καραγκιόζης ο Στυλιανίδης για να μην προκαλεί τα παιδιά;

No comments: