Sunday 7 December 2008

Θάνατος 15χρονου - Κόλαση η Αθήνα

Ο αυτόπτης μάρτυρας που φαίνεται μόνο το κεφάλι του, είπε ότι ο αστυνομικός σκότωσε το παιδί εν ψυχρώ.
Οι καταστροφές στα καταστήματα και τα αυτοκίνητα είναι πολύ μεγάλες.


Ο υπουργός εξέφρασε την οδύνη του για το θάνατο του παιδιού και υπέβαλε τη παραίτηση του η οποία δεν έγινε δεκτή.
Ήδη έχει ξεκινήσει η έρευνα και είπε πως θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία.


Η δημοσιογράφος του MEGA Δήμητρα Σωτηριάδου είπε ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός πως οι νεαροί δεν καταφέρθηκαν κατά των αστυνομικών ή των δημοσιογράφων και πως έδειξαν την οργή τους σπάζοντας ένα κομμάτι μάρμαρο και όπως είπε ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί.

Ο ειδικός φρουρός που σκότωσε το παιδί είναι 37 ετών και είπε ότι πυροβόλησε μία φορά στο οδόστρωμα και δύο στον αέρα.
Η σφαίρα θα δείξει κύριε φρουρέ και αν δεν είναι έτσι όπως τα λες ευχόμαστε να σαπίσεις στη φυλακή αλλά επειδή η Ελλάδα δεν αντιλαμβάνεται τη λέξη τιμωρία δεν ελπίζουμε στην πλήρη... διαλεύκανση του θανάτου του νεαρού!!!

10 comments:

Anonymous said...

Για του ανόητους που προσπαθούν να φορτώσουν και αυτό το θέμα στη κυβέρνηση, να τους πω ότι ο ειδικός φρουρός μπήκε το 1999 επί ΠΑΣΟΚ. Ευθύνες όμως φέρουν και όσοι παρέχουν πολιτική κάλυψη και στις έκνομες ενέργειες των γνωστών αγνώστων, βαθαίνοντας τον διχασμό.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία κυβέρνηση που θα συναινούσε ή θα υποκινούσε τέτοιες πράξεις.



Αρκετά με την κομματική σπέκουλα.

info press said...

@@@ anon

Έχεις πέσει πολύ έξω δεν είμαστε κομματόσκυλα κανενός.

Και τα δύο κυβερνητικά κόμματα έχουν ευθύνη για το χάλι της αστυνομίας και δεν ξεχνάμε πως και επί Σημίτη έδειραν τους συνταξιούχους τα ΜΑΤ.

Ωρισμένοι αστυνομικοί έπρεπε να βρίσκονται στο ψυχιατρείο αντί να υπηρετούν στην αστυνομία.

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ''ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ'' ΤΗΝ ΝΔ!!!!!ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!!!

GIORGOS said...

Μα επιτέλους τι παγανισμός είναι αυτός με τα κόμματα;
Μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε τέλος πάντων.

info press said...

@@@ anon

Πράγματι απαράδεκτο σχόλιο.
Το παιδί έχασε τη ζωή του, κι αυτοί στο κόσμο τους.

info press said...

@@@ GIORGOS

Αδυνατούμε να καταλάβουμε αυτή τη κομματική τρέλα.

Anonymous said...

Πραγματικα κριμα για το παιδακι που χαθηκε...
Παρολα αυτα δε δικαιολογειται για αλλη μια φορα η συγκαλυψη μερικων τρομοκρατων(με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης) που παιρνουν το δικαιωμα να καταστρεφουν ξενες περιουσιες..Σκεφτειτε μονο αν ηταν το δικο σας αμαξι/μαγαζι εκει. Η ακομα χειροτερα αν ηταν το δικο σας παιδι εκει κοντα με ολα αυτα τα επεισοδια. Αυτοι οι αηδιαστικοι κουκουλοφοροι με τρομοκρατουν και με κανουν να μην πηγαινω σε πορειες, οι οποιες πραγματικα πιστευω οτι μπορουν να αλλαξουν το κατεστημενο.
Βια στη βια λοιπον!Ας αλληλοσκοτωθουμε!

info press said...

@@@ anon

Δεν δικαιολογούμε τις καταστροφές της ξένης περιουσίας, όπως δεν δικαιολογούμε τις κλεψιές από την εκκλησία ή τις λαμογιές κανενός κόμματος μεγάλου ή μικρού, δίχως να τιμωρείται ποτέ κανείς.

Anonymous said...

οκ, ας πουμε οτι οι "γνωστοι αγνωστοι" ειναι τρομοκρατες. ο αστυνομικος που πυροβολει ΕΝ ΨΥΧΡΩ δεν ειναι τρομοκρατης???? εχασε την ζωη του ενα 15χρονο παιδι και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι οι περιουσιες που καιγονται?αληθεια, εσυ αισθανεσαι ανασφαλεια με τους κουκουλοφορους? εγω προσωπικα αισθανομαι τρομερα ανασφαλης που υπαρχουν κατι ψυχακηδες οι οποιοι πυροβολουν 15χρονα παιδια, χτυπανε μεταναστες σε ΑΤ, ξεβρακωνουν μεταναστες στη μεση του δρομου, και αλλα τετοια ωραια. και εν πασι περιπτωσι, τελικα το χερι των κουκουλοφορων ποιος το οπλιζει????

info press said...

@@@ anon

Όπως μας λένε οι αναγνώστες ότι γνωρίζουν ποιοί είναι οι "γνωστοί άγνωστοι". Γιατί δεν τους πιάνουν;

Τώρα προηγουμένως χασκογελούσε ο έκπρόσωπος του σωματείου τους.
Τι ντροπή.