Sunday 5 April 2009

Τα Σαϊνια του Τενέζου... μας "βρήκαν" Salonica Way

Τα σαϊνια του "Τεό" πριν πιούν το βραδυνό τους γάλα, διάβασαν τον Ανεμο και είπαν ότι ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης είναι πίσω από το Info Press.
Να γελάσουμε;
Όχι δεν γελάμε!!!

Κύριε Νομάρχη της Θεσσαλονίκης, δεν μας αρέσουν οι πολιτικές σου... δεν μας αρέσει το στυλ σου... δεν μας αρέσει ο τρόπος που λειτουργείς έτσι καουμπόϊκα και period δεν σε κάνουμε κέφι σαν πολιτικό και αν ψηφίζαμε δεν θα έπερνες τη ψήφο μας!!!

Αυτά τα "πλάσματα" όμως από τη βλακεία τους και την αρχηγική μανία του αρχηγού τους (η μοναδική φωνή δημοσίου συμφέροντος κ.λ.π.), δεν βλέπουν τη μύτη τους... κατηγορούν εσένα ότι είσαι από πίσω μας... ή από μπροστά μας... τι να σου πούμε τώρα είναι μπερδεμένα πλάσματα... θέλουν να κάνουν κατάλυψη στο Κοινοβούλιο... & στην ΝΕΤ..., (και μόνο ένας απελπισμένος θέλει το Κοινοβούλιο ή την ΝΕΤ), είναι επαναστάτες της... ας μην το πούμε, επειδή δεν μας αρέσει να γράφουμε λέξεις με @, δεν το λέμε!!!

Άκουσε λοιπόν τώρα... επειδή ο Ανεμος θα πάρει τις πόλεις σβάρνα μία-μία... και θα βρουν κι άλλοι Νομάρχες τον μπελά τους και όταν τελειώσει με τους Νομάρχες... θα ρίξει το φταίξιμο στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου... και μετά θα έρθει η σειρά του Barack Obama.

Και το άλλο πάλι... που λένε, ότι σε φοβούνται οι bloggers και δεν τολμάνε να μιλήσουν.
Τόσο κακορίζικος είσαι και σε φοβούνται και οι 500; WOW!!!
Δεν ξέρουμε αν εννοεί αυτούς τους 500 ο Τενέζος και η παρέα του, ή κάποιους άλλους 500... αν θέλουν θα μας το πουν οι ίδιοι.

Μπερδεύτηκαν οι Τενέζοι... ίσως έχουν και παραισθήσεις που κόλλησαν από τον αρχηγό στους.

Που να στα λέμε Νομάρχη, ο Ανεμος είναι εκείνος που έβγαλε την τόσο μεγάλη είδηση... είχε φτιάξει και... γκάλοπ για να του πουν οι αναγνώστες, τι συμβαίνει με μας, όμως κατάλαβε την γκάφα του και το απέσυρε... ο άνθρωπος δεν μπορεί να δεχθεί ότι αρχίσαμε ψάχνοντας το τηλέφωνο της εταιρείας του "ήρωα" του και πέσαμε πάνω στην άλλη εταιρεία του... αυτή που την έκρυβε κι έκρυψε τα χρήματα για να μην πληρώσει τους προμηθευτές του.

Δεν ξέρει νομικά... δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις στο internet..., αλλά ο Ανεμος τα βρήκε όλα κ. Νομάρχη... εσύ φταις... σε τρέμουν οι bloggers και δεν μιλάνε...
Τύφλα να έχει ο bloggo_νόμος!!!

Αν συνεχίσει όμως ο Ανεμος και εμπλέκει κόσμο δίχως λόγο, θα εισπράξει τα μαντάτα από τον δικηγόρο μας, διότι άλλο πράγμα να λέει σαχλαμάρες για εμάς και άλλο πράγμα να μας εμπλέκει με τρίτα πρόσωπα που είναι πολιτικοί, με τους οποίους δεν έχουμε καμμία σχέση!!!

Δεν έχουμε ψηφίσει ποτέ και δεν είμαστε λαμόγια σαν μερικούς-μερικούς "σωτήρες" που βγαίνουν από το πουθενά να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Δεν θέλουμε να σώσουμε κανέναν... την γνώμη μας λέμε και μοιραζόμαστε τις όποιες γνώσεις έχουμε.
Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας διαβάζετε, αλλά ούτε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε με ότι μας σερβίρει ο καθένας.
Η άλλη γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη και είναι η πρώτη φορά που αυτό το blog έκλεισε την πόρτα στη μούρη κάποιων.

Είναι η τελευταία προειδοποίηση προς τον Ανεμο και αυτά τα νεαρά παιδιά, τα οποία δικαιολογούμε λόγω νεότητας, εάν όμως ξαναγίνει οτιδήποτε, ο δικηγόρος μας θα φροντίσει να εφαρμοστούν οι νόμοι στο ακέραιο και να τιμωρηθούν αυτοί που υβρίζουν, αυτοί που μας προκαλούν σε συναντήσεις και όταμν λέμε όχι νευριάζουν και υβρίζουν περισσότερο.
Δεχθήκαμε απειλές, δεχθήκαμε πρόσκληση σε "μονομαχία" από τον άγνωστο σε εμάς Ανεμο, διότι έτσι του άρεσε και έτσι το ήθελε!!!
Και ρωτάμε: Ποιός νομίζει ότι είναι και γιατί θέλει να μας συναντήσει;
Του χρωστάμε κάτι;
Και συνήγορος του Τενέζου να ήταν, με ποιό δικαίωμα είχε τέτοια απαίτηση;
Είπαμε τη γνώμη μας και θα την ξαναπούμε!!!
Αυτό είναι το blogging, δεν πιπιλάμε τις καραμέλες που μας σερβίρουν.
Εάν ο Ανεμος... δεν αντέχει στη βάσανο των ερωτήσεων και στην ελευθερία του λόγου, προτείνουμε να πάει στην Κίνα!!!
Κύριε Τενέζο, προειδοποίηση και σε σένα, μάζεψε τους δήθεν παλληκαράδες σου, διότι θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μας!!!

Κατάλαβες κ. Δένδια πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το blogging με ανθρώπους σαν τους Τενέζο, Ανεμο και τους παρατρεχάμενους;
Το βλακώδες κράτος σας, φταίει, που δεν θέλετε να τηρήσετε την νομοθεσία.
Εάν την τηρούσατε, αυτός ο σάχλας δεν θα παρέμενε στο δημόσιο πεζοδρόμιο και δεν θα φωτογράφιζε τους πολίτες!!!
Και ο "ξύπνιος" ο Ανεμος, δεν θα μας απειλούσε με θεούς και δαίμονες για να μας υποχρεώσει να τον συναντήσουμε!!!
Οι πολίτες, αφήνονται στο έλεος του κάθε λωποδύτη και ο κάθε μανιακός κάνει και λέει ότι του κατέβει!!!

Η μανία η δική σου κ. Δένδια, είναι να πιάσεις τις κουκούλες που δεν μπορείς να πιάσεις..., τα κινητά που δεν μπορείς να αποτρέψεις από τις φυλακές..., α ναι και για τα blogs να πρωτοστατήσεις βλακωδώς για να αλλάξεις τον νόμο της California στην Ελλάδα που δεν θα μπορείς να εφαρμόσεις ούτως ή άλλως...!!!

Από το 1974 και μετά, ψηφίζετε συγκρουόμενους και ανεφάρμοστους νόμους... έτσι για να δείχνετε ότι κάτι κάνετε και οι 300.

Αντε πιάστε κάνα δολοφόνο, φροντείστε να μην σας το σκάνε οι εγκληματίες, φροντείστε οι αστυνομικοί να μάθουν να πυροβολούν και αφήστε τους bloggers!!!