Wednesday 22 April 2009

Αριστοτέλης Παυλίδης - Δεν Παραιτούμαι

Ο κ. Φούσας, βγήκε στο MEGA για να πει ότι δεν είναι εξουσιοδετημένος να πει σχεδόν τίποτα. Το να κρέμμεται όλη η Ελλάδα από έναν άνθρωπο που κούναγε επιδεικτικά το δάκτυλο του μέσα στη Βουλή, είναι αίσχος.

Αν γίνουν εκλογές θα παραγραφούν όλα τα αδικήματα και άλλων πολιτικών που ίσως καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Το σύστημα έτσι όπως είναι φτιαγμένο βρωμάει και οι πολιτικοί θα πρέπει να αλλάξουν αυτόν τον απαίσιο νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Η Ελλάδα πάντοτε ψηφίζει τους νόμους ευκαιριακά και όχι με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και της χώρας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου -αυτή τη στιγμή- δεν πρέπει να ζητάει εκλογές, διότι εμείς δεν βλέπουμε να υπάρχει "ρεύμα" ΠΑΣΟΚ, άσχετα με αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Οι πολίτες έχουν σιχαθεί τους πολιτικούς και τις εκλογές διότι ποτέ δεν αλλάζει τίποτα και η ζωή τους παραμένει στα ίδια στραβά.

Η Ελλάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές σε όλα τα ζητήματα.
Οι αλλαγές δεν θα είναι όλες ευχάριστες, αλλά πρέπει να γίνουν.

Το Info Press, θέλει να στηρίξει τον Γιώργο στις επόμενες εκλογές, επειδή δεν μας αρέσει να κρέμμεται η χώρα από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Οι αποκρουστικές φωνές του Γεωργιάδη που κοιμάται και ξυπνάει στα ΜΜΕ, αλλά και η διαρκής ειρωνία του εκπροσώπου τους, μας αηδιάζει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως πρέπει να δώσει δείγματα ότι αντιλαμβάνεται το χάλι της δημόσιας διοίκησης και να αρχίσει σιγά-σιγά να προτείνει, θεσμικές αλλαγές που θα απαλλάξουν τους πολίτες από τη συναλλαγή με τους εφοριακούς, τους πολαιοδόμους, τους γιατρούς και όλους αυτούς που ροκανίζουν το εισόδημα του και τον ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση.

No comments: