Friday 3 April 2009

Θεόδωρε Τενέζο γνωρίζεις τι είναι η Αξιοπρέπεια;

Κατάντησαν αφηρημένες έννοιες, χωρίς νόημα και χωρίς ουσία.

Το καλό από το κακό δεν ξεχωρίζει.
Υπάρχει και το internet που παράγει τη δική του βρωμιά.
Οι πεδαιραστές κάνουν χωρό στα αθώα παιδάκια και το σύστημα τους προστατεύει.

Αν υποχρέωναν με νόμο όλα αυτά τα sites να καταλήγουν σε .xxx και όχι σε .com, θα είχαν πιάσει όλους αυτούς τους ανώμαλους.

Σχεδόν κάθε κοινός θνητός έχει ένα laptop για να επικοινωνεί, να καταγράφει σκέψεις, να κρίνει την επικαιρότητα, να προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, το περιβάλλον, ακόμα και τις συνταγές μαγειρικής της μαμάς ή της γιαγιάς.

Η πολυφωνία έχει επιτευχθεί χάρις στην εταιρεία Google που έδωσε την ευκαιρία στις μειονότητες, να ακουστούν οι απόψεις τους.
Στην Ελλάδα αλλά και αλλού υπάρχουν τα φαινόμενα της επισήμανσης, που η εταιρεία καθιέρωσε για να αποτρέψει την διάδοση της πορνογραφίας και των άσεμνων φωτογραφιών.
Η Google δεν ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο που γράφεται στα blogs.

Οι επισημάσεις στη Ελλάδα γίνονται για τον ίδιο λόγο που κάποιοι έφτασαν τον Πλεύρη στα δικαστήρια, διότι θέλουν να μας βάλουν όλους σε ένα καλούπι... χωρίς αντίλογο.
Το ίδιο και ο Τενέζος... επιθυμεί να πέσει βαθιά σιωπή και να σταματήσει να του αντιμιλάει το Info Press!!!

Οι περισσότεροι bloggers, είναι αγνοί άνθρωποι, όμως παντού υπάρχουν οι απατεώνες που εκμμεταλεύονται την καλωσύνη τους για να προωθήσουν τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα.

Ρωτήσαμε και ψυχίατρο, για το θέμα του Θεόδωρου Τενέζου.
Η αυτοκτονία είναι προσωπικό θέμα και αυτοί που πραγματικά θέλουν να αυτοκτονήσουν δεν διαπραγματεύονται με κανέναν, όπως έγινε πρόσφατα με το παιδάκι του Περισσού.

Ο Θεόδωρος Τενέζος επιζητεί την προσοχή και την στήριξη των πολιτών ενάντια στα καρτέλς.
Γιατί; Τι συνέβη;
Η επιχείρηση του έπεσε έξω και ας δεχτούμε μέχρι ένός ορισμένου σημείου ότι φταίνε οι μεγάλοι προμηθευτές του.
Μα ήταν όλοι μεγάλοι;
Οι μικρότεροι προμηθευτές του πληρώθηκαν όλοι;
Σαφώς και όχι!!!

Αντί όμως να πληρώσει τους προμηθευτές του, διέλυσε την επιχείρηση του και άνοιξε τρία γραφεία, ένα στην Ελλάδα, ένα στο Βέλγιο και ένα στην Αγγλία.
Τα τρία αυτά γραφεία ανοίχτηκαν στο όνομα StopCartel.GR, που είναι μιά εταιρεία και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτήν, είναι μέτοχοι!!!

Το όνομα του στην StopCartel.GR παραμένει κρυφό και δεν θα παραδεχόταν ότι είναι μέτοχος αν δεν επιμέναμε εμείς.



Η απόφαση και το νούμερο του Πρωτοδικείου για την StopCartel.GR, παραμένουν κρυφά.
Γιατί;
Μήπως για να μην γνωρίζουμε τους μετόχους και πόσο χρήμα υπάρχει στην εταιρεία;

Ζητάει από τους πολίτες να τον στηρίξουν στον αγώνα του κατά των καρτέλς, όμως τα δικά του χρήματα είναι διασφαλισμένα στην εταιρεία StopCartel.GR, ενώ οι πρώην προμηθευτές του παραμένουν απλήρωτοι.

Έχουν λέει το ταμείο αλλυλεγγύης που το διαχειρίζονται τρεις κρυφοί και αόρατοι!!!

Η εταιρεία του StopCartel.GR, αυτή τη στιγμή κερδίζει χρήματα από τις διαφημίσεις και κάποιες άλλες πηγές, που τα διαχειρίζονται τρεις άγνωστοι, σε όλους εμάς.

Ζητάει όμως τη στήριξη των πολιτών!!!

Όποιος ζητάει τη στήριξη του κοινού πρέπει να έχει ακεραιότητα και αξιοπρέπεια!!!

Όταν όμως φτιάχνεις εταιρεία, για να παραμείνεις αφανής και να κρύψεις τα χρήματα σου, για να μην πληρώσεις τους προμηθευτές σου, ούτε ακέραιος είσαι, ούτε αξιοπρέπεια έχεις.

Κάποια στιγμή ο Ανεμος είπε ότι είδε τις εξετάσεις του Τενέζου. Μα ο άνθρωπος που τα παίζει όλα για όλα, κάνει ιατρικές εξετάσεις;

Ζητήσαμε από ένα φίλο να περνάει από την Πατησίων 70 σε τακτά διαστήματα και όπως μας έχει πει, ο Τενέζος κάθεται εκεί με ένα 10" laptop και διαβάζει.
Έχουν ανεβάσει την κάμερα για να μην φαίνεται το άσπρο 10" laptop.
Μα μετά από 50 ημέρες απεργίας πείνας και δεν έχει καμμία δυσκολία με τα μάτια του και διαβάζει από μακριά;

Σε εμάς ο Τενέζος δεν έχει στείλει ούτε ένα έγγραφο, διότι αν έστελνε εμείς θα το ψάχναμε μέχρι τέλους.

Όσο για τον Ανεμο, είναι αφελής, διότι αν θέλαμε να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα... μιά και καταλαβαίνουμε 10 πράγματα για το internet θα κάναμε αυτό!

Ανεμε αν θέλεις να σου πούμε ποιά δημοσιογραφικά blogs χρησιμοποιούν τέτοια προγράμματα, πολύ ευχαρίστως να κάνουμε άλλο ένα θέμα για να το διαπιστώσεις και μόνος σου!
Πρόκειται για τον απίστευτο εγωϊσμό τους και τη φαγομάρα τους για την πρωτιά.
Σε τέτοιες λογικές δεν θα μπούμε ποτέ!!!

Για την ώρα όμως ο Τενέζος πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα την απόφαση του Πρωτοδικείου, να ενημερώσει για τα οικονομικά της εταιρείας StopCartel.GR και να αναφέρει τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται με τη διαχείρηση του χρήματος στην εταιρεία αυτή.

Τη στιγμή που ο Τενέζος και η εταιρεία του StopCartel.GR, προσπαθούν να υποχρεώσουν τους πολίτες, να δεχθούν τη φωνή της εταιρείας του ως την "μοναδική φωνή δημοσίου συμφέροντος", πράγμα που είναι φασιστικό, διότι δεν υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια πουθενά στον πλανήτη, υποχρεούται να ρίξει άπλετο φως για όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρεία του StopCartel.GR και τις δικές του μετοχές σε αυτήν και να εξηγήσει γιατί δεν πλήρωσε τις υποχρεώσεις του, πριν φτιάξει την εταιρεία!!!

Εχθές δήλωσε ότι έχει ενημερώσει τον κ. Σανιδά για την StopCartel.GR.
Και ρωτάμε: Είναι απόλυτα σίγουρος ο Τενέζος πως έχει ενημερώσει τον κ. Σανιδά για την StopCartel.GR και τις μετοχές του;

Το Info Press δεν θα σιωπήσει, όπως διέταξε ο δικτατορίσκος Θεόδωρος Τενέζος επειδή θέλει να προωθήσει τα δικά του ιδιοτελή συμφέροντα!!!

δείτε τις φωτογραφίες του Τενέζου την 58η ημέρα της "απεργίας" πείνας και διαπιστώστε τον πλήρη έλεγχο που έχει στην κινητικότητα των άνω και κάτω άκρων.

Θεόδωρος Τενέζος - Ο Φίλος Απειλεί & Καμακώνει!!!

Θεόδωρος Τενέζος και Bobby Sands στην 66η Ημέρα