Sunday 5 April 2009

Ant1 Θεόδωρος Τενέζος - 52 Ημέρες στο Πεζοδρόμιο

Είπε ότι δούλεψε σκληρά και είναι αυτοδημιούργητος.

Είπε ότι σε 18 μήνες η επιχείρηση του έγινε γίγαντας και αμέσως τα έχασε όλα.


Στον Χαριτάτο είπε ότι λέει αλήθεια και τα χαρτιά στη διάθεση του εισαγγελέα.
Προχτές είχε πει, (το γράφει και στο blog) ότι τα έχει δώσει όλα στον κ. Σανιδά συμπεριλαμβανομένης και της εταιρείας, StopCartel.GR!!!

Όταν ο Καραμέρος τον ρώτησε:"δεν κατάλαβες που έμπλεκες;" το έπαιξε ρομαντικός.
Οι αυτοδημιούργητοι όμως είναι οι πιο σκληροί και βασανιστικοί εργοδότες!!!


Τον ρώτησαν για την οικογένεια του αλλά απέφυγε να απαντήσει και είπε ότι οικογένεια του είναι οι άνθρωποι που του κρατούν συντροφιά κάθε μέρα.
Δεν μας άρεσε που απέφυγε να απαντήσει, μπορούσε να πει "δεν επιθυμώ να εμπλακεί η οκογένεια μου" και σίγουρα θα το καταλαβαίναμε.
Δεν μας άρεσε ούτε το γεγονός ότι ο συνεταίρος του (δηλαδή η οικογένεια του) είναι γιατρός και δεν προσπαθεί να τον πείσει να πάει σπίτι του.
Ο γιατρός έχει και ποινικές ευθύνες και ας έχει υπογράψει 100 συμβολαιογραφικές πράξεις ο Τενέζος.
Πολλά τα αντιφατικά στοιχεία και δεν μας έπεισε ο κ. Τενέζος, διότι εκτός αυτού, δεν ξεκαθάρισε τα της εταιρείας StopCartel.GR!!!

Και ενώ αναμένει να βγει μιά απόφαση (καλή ή κακή) προσπαθεί να εκβιάσει καταστάσεις και αυτό είναι ανέντιμο, άσχετα από το γεγονός ότι από εδώ έχουμε αποδείξει ότι δεν υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές σε αυτή τη χώρα.

Η χώρα που δεν κυβερνάται από σοβαρούς νόμους και κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα τρέχει ο κόσμος στις "ανεξάρτητες" αρχές για να σωθεί αποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο, υπάρχει έλλειμα δημοκρατίας και δεν θα επιλυθεί από ένα γραφικό τύπο που χρωστάει και έχει κρύψει τα χρήματα του για να μην πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Ο Τενέζος εκπροσωπεί τον εαυτό του και την παρέα του, δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες ως τη "Μοναδική Φωνή Δημοσίου Συμφέροντος" και ότι κάνει το κάνει για τον εαυτούλη του!!!
Τα προβλήματα των Ελλήνων δεν είναι σε θέση να τα επιλύσει ένας Θεόδωρος Τενέζος από το πουθενά επειδή κοιμάται στο πεζοδρόμιο της Πατησίων 70!!!
Ο τίτλος 52 ημέρες στο πεζοδρόμιο ήταν απόλυτα ταιριαστός!!!

Δείτε και τις φωτογραφίες του Τενέζου την 58η ημέρα της "απεργίας" πείνας και διαπιστώστε ότι έχει τον πλήρη έλεγχο στην κινητικότητα των άνω και των κάτω άκρων.

Θεόδωρος Τενέζος - Ο Φίλος Απειλεί & Καμακώνει!!!

Θεόδωρος Τενέζος και Bobby Sands στην 66η Ημέρα