Wednesday 14 January 2009

Ο Φανατισμός των Αντιναζιστών Στοχοποιεί Δικαστή

Οι φανατικοί αντιναζιστές και δήθεν αγαπητικοί της ελευθερίας του λόγου δείχνουν μιά επικίνδυνη μανία κατά των δικαστικών που τόλμησαν να τηρήσουν τη νομοθεσία. Γιατί έχουν αυτή τη μανία;
Σε αυτή την ιστοσελίδα και σε αυτήν στοχοποιούν την δικαστή Μαριάνθη Παγουτέλη διότι τόλμησε να εφαρμόσει το νόμο.

Η εφαρμογή των νόμων είναι το πιο περίεργο ον στην Ελλάδα του 2009 διότι εφαρμόζεται μόνο όταν βολεύει την πολιτική κατάσταση όπως έγινε με τη σχεδόν 7μηνη φυλάκιση της "μεγάλης εγκληματία" Τσέκου, ενώ ο Ζαχόπουλος μας τη βγήκε ως η Αγία περιστερά!!!


Α) Συμφωνεί με τον Κ. Πλεύρη όταν λέει ότι "Εβραίος στο θρήσκευμα και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές" επειδή κατά την άποψή της, το Ταλμούδ "αναμφισβήτητα περιέχει μισαλλόδοξες και αντιχριστιανικές διδαχές, κόντρα σε κάθε έννοια ανθρωπισμού".

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το Ταλμούδ διαβάστε εδώ για να καταλάβετε πότε δημιουργήθηκε και τι εμπεριέχει.

Β) Θεωρεί ότι όταν ο ναζιστής χαρακτηρίζει τον Εβραίο "υπάνθρωπο", ασκεί θεμιτή πολιτική κριτική, διότι αναφέρεται στον "εγκληματία πολέμου, Εβραίο".

Για το Info Press ο κάθε εκγληματίας πολέμου είναι υπάνθρωπος, από όποια χώρα κι αν προέρχεται.
Υπάρχουν Αμερικανοί υπάνθρωποι, Ρώσσοι υπάνθρωποι και πάει λέγοντας.
Τι λέτε λοιπόν θα μας κάνουν μήνυση οι Αμερικανοί ή οι Ρώσσοι, διότι θα πιστέψουν ότι καταφερόμαστε εναντίον των χωρών τους;

Οι Αμερικανοί ή οι Ρώσσοι ή ακόμα και κάποιος Έλληνας που δεν αισθάνεται Έλληνας, μπορούν να καταθέσουν μία μήνυση σε όλους τους Έλληνες για το "πας μη Έλλην βάρβαρος" του ανόητου και ρατσιστή Πλεύρη;


Γ) Θεωρεί ότι ο Κ.Πλεύρης δικαιούται να εκφέρει την "αντισημιτική άποψη" του η οποία ορίζεται ως αντίθεση στον "εβραιοσιωνισμό" καθώς και τη "ναζιστική" άποψή του ότι η "Λευκή Φυλή δεν θέλει σημίτας στην Ευρώπη διότι έτσι τη συμφέρει βιολογικώς", οι οποίες απόψεις για την εφέτη δεν μπορούν να προκαλέσουν μίσος και βία!

Το εγκληματικό στοιχείο θα περιμένει να διαβάσει τον Πλεύρη για να κάνει κακό σε άνθρωπο;
Έχει υπάρξει έστω και ένα έγκλημα κατά ενός Εβραίου, μετά το διάβασμα του βιβλίου του Πλεύρη;


Δ) Όταν ο ναζιστής κατηγορεί του Γερμανούς ναζί γιατί "δεν έστειλαν τους Εβραίους στον Ιεχωβά τους να διαβάζουν μαζί όρθιοι το Ταλμούδ", διαπιστώνει ότι αναφέρεται στους "Εβραίους σιωνιστές" που υιοθετούν τις "αναμφισβήτητα μισαλλόδοξες και αντιχριστιανικές αναφορές των Ταλμούδ" και σαν παράδειγμα φέρνει τους δύο μάρτυρες κατηγορίας (!) Βενιαμίν Αλμπάλα και Αβραάμ Ρεϊτάν, που δεν καταδίκασαν στο ακροατήριο το Ταλμούδ!

Άντε διαβάστε το Ταλμούδ και μετά να μιλάτε βρε ανόητοι αριστεροί φασίστες!!!

Οι θρησκείες έχουν καταστρέψει την υφήλιο και αντί οι αριστεριστές να αγωνιούν για το ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι (παπάδες) του Ελληνικού κράτους κάνουν παρέλαση κάθε φορά που ορκίζεται μία νέα κυβέρνηση πράγμα το οποίο καταπατά το ίδιο το Σύνταγμα και κάθε έννοια δικαίου, στοχοποιούν μία δικαστή που είχε το σθένος να εφαρμόσει τον νόμο.

Η Εφέτης Μαριάνθη Παγουτέλη είναι η ανακρίτρια για το ΔΥΣΤΟΣ και η Πρόεδρος για τα Πανωτόκια.

4 comments:

marianaonice said...

Θα ήθελα να σημειώσω και κάτι άλλο που γράφουν εκεί που παραπέμπετε και που μου φάνηκε λίγο περίεργο...

Λένε ότι
"ενόψει του ότι στις 14 Γενάρη θα εκδικαστεί η έφεση του ναζιστή Κ. Πλεύρη κατά της απόφασης που τον καταδίκασε σε 14 μήνες φυλάκιση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο 927/79 για πλήθος αποσπασμάτων του φιλοχιτλερικού αντισημιτικού βιβλίου του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» οι ναζιστές καταφεύγουν αυτή τη στιγμή στη ρατσιστική θεωρία περί «συλλογικής ευθύνης» όλων των Εβραίων για τον πόλεμο που διεξάγει το κράτος του Ισραήλ με τη Χαμάς για να στοχοποιήσουν για μία ακόμα φορά κάθε Εβραίο πολίτη σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση η κρατική πολιτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους και η επίκληση των νεκρών αμάχων που βρίσκονται και στις δύο πλευρές μίας τοπικής σύρραξης να δικαιολογήσουν το κάλεσμα σε επανάληψη της φρίκης του Ολοκαυτώματος"!!

Αναρωτιέμαι άραγε ο πόλεμος εκεί κάτω είναι "μία τοπική σύρραξη ανάμεσα στο κράτος του Ισραήλ με τη Χαμάς... με νεκρούς άμαχους που βρίσκονται και στις δύο πλευρές" ή είναι η εξόντωση και η γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Κράτος του Ισραήλ???

Αυτό πιστεύουν οι Έλληνες Δημοκράτες της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας;;;

Εσείς αλήθεια τι πιστεύετε;;;
Τι σημαίνει δημοκράτης, αλήθεια, σήμερα στην Ελλάδα;;

info press said...

@@@ marianaonice

Δεν πιστεύουμε ότι έχουν ευθύνη οι πολίτες για τις επιλογές του εκάστοτε πρωθυπουργού, όποιος κι αν είναι αυτός.
Ούτε οι πλίτες που ψήφισαν την όποια κυβέρνηση, φέρνουν ευθύνη για τις επιλογές της.

Σαφώς και οι δυνάμεις εκεί είναι δυσανάλογες.

Η πολεμική μηχανή του Ισραήλ, δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ρουκέτες της HAMAS.
Όμως οι ρουκέτες είναι εξίσου δολοφονικές για τα λίγα θύματα που τις εισπράττουν.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη said...

Άντε διαβάστε το Ταλμούδ και μετά να μιλάτε βρε ανόητοι αριστεροί φασίστες!!!

Συμφωνω κι εδω

και εδω

Αναρωτιέμαι άραγε ο πόλεμος εκεί κάτω είναι "μία τοπική σύρραξη ανάμεσα στο κράτος του Ισραήλ με τη Χαμάς... με νεκρούς άμαχους που βρίσκονται και στις δύο πλευρές" ή είναι η εξόντωση και η γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Κράτος του Ισραήλ???

info press said...

@@@ Ρίκη Μεταλλιωτάκη


Το γενικό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν ανέχονται την άλλη άποψη, ακόμα και όταν αυτή η άποψη φωνάζει από μόνη της ότι είναι απόλυτα βλακώδης.

Όταν όμως στοχοποιούν οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι πολύ κακό, διότι τον εκθέτει σε κίνδυνο, επειδή πάντα υπάρχουν και οι ψυχοπαθείς ή οι ασταθείς ή οι φανατισμένοι.

Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.

Καλό βράδυ σε σένα κ. Ρίκη και στην ωραία σου Κρήτη.