Sunday 4 January 2009

Αλέξης - Το Βρώμικο Παιχνίδι των Κορκονέα

Η Μαρία, σύζυγος Επαμεινώνδα Κορκονέα, έτσι για να χρησιμοποιούμε το χαζό νομικό όρο μιά και δεν αναφέρεται στο δικό της πατρικό επίθετο κι ας μας διορθώσει κάποιος αν το αναφέρει.
Πριν μερικές ημέρες ο άνδρας της ο Επαμεινώνδας Κορκονέας που δολοφόνησε τον 15χρονο Αλέξη, "βροντοφώναξε" ότι δεν είναι δολοφόνος.

Δεν διαβάσαμε το άρθρο στο Πρώτο Θέμα, απλά δανειστήκαμε τη φωτογραφία.

Ο αδίστακτος και αμετανόητος Κορκονέας ακόμα δεν έχει ζητήσει συγνώμη από αυτή τη μάνα που έθαψε το παιδί της και δεν θα το ξαναδεί.

Έρχεται τώρα η κυρία Κορκονέα να ξήσει κι άλλο τις πληγές αυτής της μάνας.

Ζητάει συγνώμη αλλά βέβαια η συγνώμη της είναι άνευ σημασίας ή ουσίας, διότι δεν είχε καμμία σχέση με την δολοφονία του Αλέξη.

Της απαντάμε ότι δεν υφίσταται συγγενική εγκληματική ευθύνη στα ποινικά αδικήματα.
Η κυρία αυτή πρέπει να μάθει να το βουλώνει, διότι ο άνδρας της προκάλεσε μεγάλη συμφορά σε πολλούς ανθρώπους.

Ο Αλέξης δεν είχε φάκελο στην αστυνομία και φανταζόμαστε ότι η πολιτική αγωγή εν καιρώ θα "περιποιηθεί" νομικά την κ. Κορκονέα, διότι προφανώς η κυρία πιστεύει ότι θα "ισοφαρίσουν" στις αγωγές οι δύο αντίδικοι, μιά και ο ανόητος υπουργός δικαιοσύνης έδειξε την συμπάθεια του, για τα καθάρματα που δεν τιμωρούνται από την διεφθαρμένη δικαιοσύνη του.

Αλλά αφού προκαλεί η κυρία, ας μας πει γιατί ήθελε να χωρίσει τον Κορκονέα, πολύ πριν από τη δολοφονία του Αλέξη;

Κι ας μας πει πόσοι συνάδελφοι του άνδρα της, γνωρίζουν τα του οίκου της;

Αν το σπρώξεις... κι άλλο, κυρία Κορκονέα, θα τα πούμε εμείς!!!

6 comments:

Anonymous said...

Γειάσας παιδιά...αααα,βλέπω η μαλακία είναι οικογενειακό προτέρημα!....έως τώρα είχαμε το σύζυγο Κορκονέα με τις παπαριές του τώρα έχουμε τη σύζυγο!..ε, τώρα σειρά έχουν τα παιδιά!...ε,έλεος πιά!...άιντε να δούμε πόοοσο ακόμη θα ξεσκίσουν τη καρδιά αυτής της άμοιρης μάνας (της μάνας του Αλέξη εννοώ)...και πόσο ακόμη θα συνεχίσουν να σπιλώνουν τη μνήμη του νεκρού παιδιού και να ξεσκίζουν τη ψυχή του και να μη το αφήνουν να υσηχάσει εκεί που είναι τώρα....άει σιχτίρ πιά ζώα!...αν ήταν το δικό της το παιδί τι θα κανε και τι θα λεγε η κυρία Κορκονέα;;;..έ,άμα πιά...ξέρετε ότι λένε νομίζω ότι όποιο παιδάκι έχει πεθάνει άδικα και με φρικτό τρόπο...ζητάει εκδίκιση για το θάνατό του μιά ζωή;;;;...καλησπέρες....

info press said...

@@@ Αθανασία

Πόσο δίκαιο έχεις Αθανασία, σκέψου τι θα γίνει μέχρι το Εφαιτείο και πόσα χρόνια θα παιδεύουν αυτή τη γυναίκα. Καλό βράδυ να έχεις.

Anonymous said...

Πραγματικα την μανα του παιδιου δν την σκεφτονται?? Δν το καταλαβαινω... Αν ηταν δικο της παιδι τι θα γινοταν? τι θα εκανε?? Αυτο ειναι απαραδεκτο!!!! Ειναι τοσο ηλιθιοι... Μαλλον δν εχουν καταλαβει τι εχει συμβει... Οτι εχει χαθει μια ζωη αδικα, ενα παιδι που ειχε να ζησει ακομα μια ολοκληρη ζωη γιατι ηταν ακομα 15... Αυτος ο Κορκονεας που ουτε το ονομα του δν μπορω να ξεστωμισω, εκεινη την ωρα που σηκωσε το οπλο του δν μπορουσε να καταλαβει οτι μπροστα του ειχε ενα παιδι και οπως ξερουμε εχει κ εκεινος παιδια. Εστω δν μπορουσε να σκεφτει τα δικα του παιδια?? Και να τον εβρησε ο Αλεξης κ οτι κ αν του ειπε δν ειχε δικαιωμα να του αφαιρεσει τι ζωη... Αυτο θα πει τελικα οτι το κρατος δολοφωνει!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο κ. Κορκονεα τι να πω συγχαρητηρια κ σε σας και στον αντρα σας... Αλλα πραγματικα αυτα που λυπαμαι ειναι τα παιδια σας, λυπαμαι... Ειστε για λυπιση!!!...

info press said...

@@@ anon


Αυτοί οι δύο αξίζανε ο ένας τον άλλον και τα παιδιά τους βέβαια δεν φταίνε που γεννήθηκαν από αυτούς.

Το ζήτημα είναι ότι η συμπεριφορά και των δύο γονέων, αποτρέπει τους σκεπτόμενους πολίτες από το να σκεφτούν ή να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά.

Anonymous said...

γεια σας παιδιά? τι κάμετε...?? Αθανασία έχεις δίκαιο αυτή η γυναίκα(του Κορκονέα-δολοφόνου) είναι τρελή... την μάνα του Αλέξη δεν την σκέφτεται? και ΟΧΙ μόνο αυτοί αλλά και 1000αδες άλλοι που βρίζουν και κατηγορούν τον καημένο τον Αλέξη που έφυγε τόσο άδικα επειδή έβρισε έναν μπάτσο ούτε ο 1ος ήταν ούτε ο τελευταίος... Με ένα έτσι θέλω και ένα "τι θα μου κάνεις?" τραβάει σκανδάλη ο 'κύριος"(κορκονέας-δολοφόνος)?? Τι κράτος ημαστέ? καλό ταξίδι Αλέξη φίλε μου... Y.Γ. που μπορώ να κατεβάσω video για τον Αλέξη??

Anonymous said...

Τα σχόλια εναντίον του Κορκονέα δεν έχουν καμία πρωτοτυπία.
Τα περισσότερα γράφονται από εμπαθείς, από ανεγκέφαλους, από φανατισμένους κατά της αστυνομίας (και από άγνοια και κατά του εαυτού τους), αλλά και από άτομα γενικά που όχι μόνο δεν έχουν στοιχειώδη γνώση και αίσθηση της λογικής και της δικαιοσύνης, αλλά είναι και άριστα θύματα της προπαγάνδας που εξέπεμψαν τα τηλεοπτικά κανάλια.
Μόνο ένα παράδειγμα θα πω από τα πολλά που θα μπορούσα:
Πασίγνωστος προδότης της Ελλάδας (πριν ακόμα γίνει προδότης) μας καταπάτησε το τεκμήριο αθωότητας χαρακτηρίζοντας τον Κορκονέα "δολοφόνο" πριν γίνει η δίκη του.
Όποιος δεν καταλαβαίνει τι παίχτηκε εναντίον του ανθρωποκτόνου, αλλά όχι δολοφόνου(!) Κορκονέα, είναι άξιος της μοίρας του και της μοίρας όλων μας, με τα όσα συμβαίνουν από τότε μέχρι σήμερα.