Monday 28 December 2009

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες

Οι Βρυξέλλες έδωσαν πλήρη άφεση αμαρτιών σε όσους εμπλέκονται με το Εμβόλιο H1N1, είτε είναι εταιρείες, είτε είναι γιατροί, είτε είναι κυβερνώντες...


Το έγγραφο έχει ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου 2009... και μπορείτε να το διαβάσετε όλο ΕΔΩ

Commission Staff Working Document

Μετάφραση

3.5 As a general rule, marketing authorisation holders are subject to liability for the use of their products as long as they are used within the terms of the marketing authorisation.

3.5 Σαν γενικός κανόνας, οι κάτοχοι άδειας κυκλοφορίας, υπόκεινται σε ευθύνη για τη χρήση των προϊόντων τους, στο βαθμό που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο των όρων της άδειας κυκλοφορίας.

Member States may temporarily authorise the distribution of an unauthorised medicinal product in response to the suspected or confirmed spread of pathogenic agents.

Οι χώρες μέλη, δύνανται να επιτρέπουν προσωρινά τη διανομή ενός φαρμακευτικού προϊόντος ως απάντηση στην πιθανή ή επιβεβαιωμένη διασπορά παθογόνων παραγόντων.

This encompasses pandemic situations, such as the Influenza A (H1N1) 2009 pandemic.

Αυτό περιλαμβάνει καταστάσεις πανδημίας, όπως η Influenza A (H1N1) 2009 πανδημίας.

In such a case marketing authorisation holders, manufacturers and health professionals are not subject to civil or administrative liability for any consequences resulting from the use of a vaccine when such use of an unauthorised vaccine is recommended or required by a competent authority in response to the pandemic situation.

Σε τέτοια περίπτωση, οι κάτοχοι άδειας κυκλοφορίας, οι κατασκευαστές, οι επαγγελματίες υγείας, δεν υπόκεινται σε αστική ή διοικητική ευθύνη, για όλες τις συνέπειες που απορρέουν από τη χρήση του εμβολίου, όταν η χρήση του εμβολίου δίχως έγκριση, συνιστάται ή απαιτείται από αρμόδια αρχή προς αντιμετώπιση της πανδημίας κατάσταση.

This also applies when the use of an authorised medicinal product, such as an antiviral medicine and a vaccine, is recommended beyond authorised conditions (e.g. indications, age groups).

Το ίδιο ισχύει όταν χρησιμοποιείται ένα αντιικό φάρμακο δίχως έγκριση και ένα εμβόλιο, ενώ συνιστάται πέρα από τις επιτρεπόμενες συνθήκες (όπως οι ενδείξεις των κατασκευαστών, ή τα ηλικιακά διαφορετικά γκρουπς).

These provisions apply independently whether a national or Community authorisation has been granted.

Οι διατάξεις αυτές εφαρμόζονται ανεξάρτητα αν έχει χορηγηθεί εθνική ή κοινοτική άδεια.

Τέλος παραγράφου 3.5

Οι υπεύθυνοι του Αρείου Πάγου θα συνεχίσουν να αγνοούν τα όσα συμβαίνουν με το παράνομο εμβόλιο και τις κατευθυνόμενες εκκλήσεις των ιθυνόντων για τον εμβολιασμό των πολιτών;

Μετά από αυτό το έγγραφο, υπάρχει λογικός άνθρωπος που εμπιστεύεται τους διεφθαρμένους τσαρλατάνους της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κι αν βρίσκονται... που εμπαίζουν τους πολίτες για να αποκομίζουν πλούτη;

Μην μας πείτε πια... ότι κάποιοι... δεν έκαναν γερή μπάζα...

Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria... θα εκλπαγείτε με αυτά που αναφέρουν οι ίδιες οι φαρμακοβιομηχανίες για το εμβόλιο τους
...

2 comments:

Anonymous said...

Χθες το βράδυ άκουσα την Ελένη Γιαμαρέλλου να επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις μου περί ύφεσης του πανδημικού κύματος στην ελληνική επικράτεια.

Μου είναι τελείως ασύμφορος ο εμβολιασμός. Η αυστηρή τήρηση των στοιχειωδών κανόνων υγεινής είναι πιο αποτελεσματική από το φαρμάκι του δρ. Osterhaus.

Η κ. Γιαμαρέλλου τόνισε ότι ο χειμώνας θα επανέλθει σύντομα και συνέστησε στον κόσμο να εμβολιαστεί προκειμένου να αναπτύξει ο ανθρώπινος οργανισμός αντισώματα ενάντια στον ιό-φονιά.

Ψεύδεται ασύστολα η κ. πρόεδρος. Ο ανθρώπινος οργανισμός διαθέτει τα απαραίτητα αντισώματα που τον προστατεύουν επαρκώς από την ασθένεια. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι πρόσφατες μελέτες του πανεπιστημίου Yale οι οποίες αναρτήθηκαν στο Info Press πριν από λίγες εβδομάδες.

info press said...

@@@ anon


Δυστυχώς ορισμένοι έχουν μεγάλο θράσσος και συνεχίζουν ακάθεκτοι την προπαγάνδα τους.

Περιμένουμε να δούμε πότε θα ξυπνήσει η κυβέρνηση αλλά και όλη η αντιπολίτευση που έχει πιει το αμίλητο νερό, στο ζήτημα αυτό.