Friday 18 December 2009

Εμβόλιο H1N1 - Ουσίες των Focetria & Pandemrix

Βρήκαμε τελικά τι εμπεριέχουν τα εμβόλια Focetria και Pandemrix τα οποία αγόρασε η Ελλάδα.

Focetria της εταιρείας Novartis

1. Αυγά, 2. Υδράγυρο,
3. Ανοσοενισχυτικό MF59.


Pandemrix της εταιρείας GlaxoSmithKline

1. Αυγά, 2. Υδράργυρο, 3. Ανοσοενισχυτικό ASO3.

Όσον αφορά τους Αμερικανούς, που οι περισσότεροι πληρώνουν το γιατρό τους για να το κάνουν, το Εμβόλιο H1N1 το οποίο παραγγέλθηκε από την Αυστραλία δεν εμπεριέχει ούτε αυγά, ούτε υδράργυρο και κανένα ανοσοενισχυτικό.

Τα υπόλοιπα που παραγγέλθηκαν από άλλες εταιρείες όπως η Novartis, η Sanofi Pasteur και η MedIImmune εμπεριέχουν αυγά και 25% υδράργυρο αλλά κανένα ανοσοενισχυτικό.

Εμβόλιο H1N1 - Άφεση Αμαρτιών από Βρυξέλλες
Εμβόλιο H1N1 - Δικαστήριο Κατά της Bachelot
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Ευρωπαϊκή Έρευνα σε ΠΟΥ
Γρίπη & Εμβόλιο H1N1 - Έρευνα Harvard... Yale...
Εμβόλιο H1N1 - Βαρύτητα στις Κλήσεις ΚΕΕΛΠΝΟ
Εμβόλιο H1N1 - ΠΟΥ: Ευρώπη η Ρώσικη Ρουλέτα
Εμβόλιο H1N1 & Tamiflu - Το ΑΠΕ Μπερδεύτηκε;
Εμβόλιο H1N1 - Οι Χορηγοί του Dr. Albert Osterhaus
Εμβόλιο H1N1 - Άμεσες Ενέργειες για Παρενέργειες
Εμβόλιο H1N1 - Στατιστικές και Συγκρίσεις
Ανθή Γαϊτάνου - Τι Προκάλεσε το Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Η Ανθή Γαϊτάνου με Guillain-Barré;
Εμβόλιο H1N1 - Εδώλιο Επείγουσας Προκαταρκτικής
Εμβόλιο H1N1 - Γιατί τα Ψέματα για τις Εγκύους;
Εμβόλιο H1N1 για τις Εγκύους
Εμβόλιο H1N1 Παιδιών - Τελικά Δεν Είναι Ασφαλές
ΕΟΦ & Εμβόλιο H1N1 - Ενημερώστε αν Πεθάνατε
Εμβόλιο H1N1 - Σε Πειραματικό Στάδιο το Εμβόλιο
Εμβόλιο H1N1 - Διεθνής Συνομωσία κατά Ουκρανίας;
Εμβόλια H1N1 - Pandemrix, Celvapan, Focetria

20 comments:

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...ε,τι είναι τούτα πάλι;;;...τι ζητάει το αυγό στο εμβόλιο;;...ή όπως θα λεγαν κ οι αμερικάνοι 'what the heck is doing the egg in the vacine?'....το γράφω σωστά?...περίεργα πράματα.. γι αυτό τρωγότουσαν οι γιατροί να μη κάνουν το εμβόλιο όσοι είναι αλλεργικοί στα αυγά..(αυτό το χανε πεί πάρα πολλές φορές),κ αυτοί που πάσχουν από το Gouillen Barre έτσι?......πάντως πιστέυω αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για όποιον πάσχει από κάτι,από αυτά τα δύο κ κάνει τη βλακεία να πάει να κάνει το εμβόλιο αυτό έτσι?...γιατί ή θα καταλήξει ανάπηρος για όλο το υπόλοιπο της ζωής του..ή στη χειρότερη στον τάφο?....μπρρρρρ!κ μόνο που το σκέφτομαι...μου σηκώνεται η τρίχα σαν τις τρίχες φρικαρισμένης γάτας....φρίκη....πραγματικά...χαιρετώ....καλό μεσημέρι παιδιά...

info press said...

@@@ Αθανασία


Δεν ξέρουμε Αθανασία μου τι διάολο κάνει το αυγό στα εμβόλια αλλά η Ευρώπη έτσι έχει όλα τα εμβόλια που γίνονται και στα παιδιά.

Ο υδράγυρος και το ανοσοενισχυτικό MF 59, αλλά και το ASO3 σε μικρότερο βαθμό είναι βλαβερά.

Σίγουρα όποιος έχει αλεργία στα αυγά ή στο ψάρι και όποιος έχει το σύνδρομο Guillain-Barré ή όποιος έχει σκλήρυνση κατά πλάκας ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια του νευρικού συστήματος, δεν πρέπει να κάνει το εμβόλιο.

Φρίκη Αθανασία, φρίκη, αλλά κανείς δεν ντρέπεται.

"what the heck is the egg doing in the vacine?"

Anonymous said...

Όντως είναι φρικιαστικά όλα αυτά που λέτε, παίδες.

Αναρωτιέμαι που ζούμε τελικά. Στη Γη ή σε κάποιον άλλο, αφιλόξενο πλανήτη;

Η Αθανασούλα μας καλό θα είναι να μην ανησυχεί τόσο πολύ και να κοιμηθεί με το κεφάλι της ήσυχο, μιας και τα χειρότερα φαίνεται ότι ήδη πέρασαν: το δεύτερο πανδημικό κύμα το οποίο διανύουμε οδεύει σιγά-σιγά προς ύφεση. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτο πανδημικό κύμα στις αρχές της άνοιξης, αλλά εκτιμώ ότι θα είναι σαφώς ηπιότερο από τα δύο πρώτα.

Αυτά από μένα και καλή Κυριακή.

info press said...

anon


The worst (Albert Osterhaus) and the best (Harvard, Yale, Australia), at the same time.

Therefore, all is not lost, there is still such thing as hope in this world.

Η Αθανασία δεν μασάει εύκολα και μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της μιά χαρά.

Καλή Κυριακή και από εμάς.

Anonymous said...

Πολύ ωραία!

Και αφού το δεύτερο πανδημικό κύμα οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του και η πιθανότητα εκδήλωσης ενός τρίτου και ηπιότερου κύματος είναι απειροελάχιστη εως και μηδαμινή τον Μάρτιο, δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο για να εμβολιαστώ, μιας και κάτι τέτοιο δεν με συμφέρει πλέον.

Ας είναι καλά τα τρία μεγάλα διεθνή πανεπιστήμια που μας είπαν όλη την αλήθεια για τον ιό H1N1 ξεσκεπάζοντας την άθλια σκευωρία του δαιμόνιου δρ. Osterhaus και των συνεργών του στη ΠΟΥ!

ΥΓ. "Δόκτωρ Θάνατος" θα ήταν κατά την ταπεινή μου γνώμη το παρατσούκλι που θα ταίριαζε απόλυτα σ'έναν τέτοιο τσαρλατάνο σαν τον δρ. Osterhaus. Ελπίζω η άποψη αυτή να σας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

Καλό κυριακάτικο πρωινό.

info press said...

@@@ anon


Έπιασες τον σφυγμό μας.

Good on you.

Albert Osterhaus = Δόκτωρ Θάνατος

Anonymous said...

Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που διατυπώνουν ορθά και καθαρά ταύτιση απόψεων. Όλα τα συγχαρητήριά μου να έχεις!


Ουδέποτε φανταζόμουν ότι πίσω από το AIDS, το SARS και τις δύο γρίπες H5N1 και Η1Ν1 κρύβεται ο παμπόνηρος δρ. Osterhaus!

Ας μην γελιόμαστε, ο "Δόκτωρ Θάνατος" και η συμμορία του κάποιο άλλο κόλπο θα σκαρφιστούν, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα η γρίπη των χοίρων θα διασταυρωθεί με την αντίστοιχη των πτηνών με την προοπτική οι δύο ιοί να μεταλλαχτούν ώστε να προκύψει ένα καινούργιο και άκρως επικίνδυνο στέλεχος της νόσου που χτυπάει ύπουλα και απρόβλεπτα τόσο τον άνθρωπο όσο και τα ζώα.

Όπως σε κάθε καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας, τα τρία πανεπιστήμια θα βρουν το αντίδοτο την τελευταία στιγμή δίνοντας την χαριστική βολή στα μακιαβελικά σχέδια του δαιμόνιου Ολλανδού επιστήμονα και της ομάδας του. Αυτό το σχολιάκι θα συγκινήσει ιδιαίτερα τους φανατικούς σινεφίλ που λατρεύουν το sci-fi και τον συναρπαστικό κόσμο της περιπέτειας και της έντονης δράσης.

Μπορεί η τελευταία παράγραφος να ξεφεύγει λιγάκι από την ουσία του θέματος, αλλά μια μικρή "γεύση" από καλό ποιοτικό σινεμά δεν βλάπτει καθόλου.

Καλό σου μεσημέρι και καλή εβδομάδα.

info press said...

@@@ anon


Πρόκειται για συμμορία υψηλού επιπέδου σαν αυτό που λένε "υπεράνω πάσης υποψίας", διότι εμπλέκονται και άνθρωποι στα ανώτατα στρώματα της Ε.Ε. και σίγουρο σενάριο για sci-fi.

Ψάχνουν να βρουν τρόπο να εμβολιάζουν τα μωρά μόλις γεννιούνται για να τα προστατεύουν δήθεν από ασθένειες ενώ είναι γνωστό ότι τα μωρά μέχρι 6 μηνών έχουν τα αντισώματα της μητέρας τους.

Οι δε Βρετανοί και Αμερικανοί, έχουν συνδέσει τις κλιματικές αλλαγές με τον υπερπληθυσμό της γης και όπως λένε αυτοί αυτό πρέπει να αλλάξει.

Αν συνδιάσεις τα δύο παρακάτω links θα έχεις το εφιαλτιακό σενάριο που πολύ σωστά φαντάστηκες.

http://infopress-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_04.html

http://www.optimumpopulation.org

Να περνάς καλά φίλε.

Anonymous said...

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση οι Βρυξέλλες έδειξαν επιτέλους θάρρος και μέσω του δρ. Wolgang Wodarg κίνησαν τις διαδικασίες για την διεξαγωγή μιας δικαστικής έρευνας η οποία αναμένεται να διαλευκάνει τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την γρίπη A και το πανδημικό εμβόλιο!

Αυτό που απομένει είναι να ψάξουν εξωνυχιστικά το αμαρτωλό παρελθόν του Albert Osterhaus και να κινηθούν άμεσα και ταχύτατα οι διαδικασίες για την σύλληψή του και την προσαγωγή του ενώπιον της ολλανδικής δικαιοσύνης η οποία θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εφόσον η απόφαση που θα βγει κριθεί τελικά καταδικαστική, η ποινή που θα επιβληθεί στον Osterhaus και τους συνεργούς του αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηρή και δεν αποκλείεται οι κακοποιοί να περάσουν όλο το υπόλοιπο μέρος της ζωής τους στη φυλακή.

info press said...

@@@ anon


Έφτασες στην φυλάκιση;

Διάβασε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου, να δεις πως θα κρυφτούν ο ένας πίσω από τον άλλον, διότι η αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη.

Το μπαλάκι πολύ σωστά πάει στους επιστήμονες της Επιτροπής Πανδημίας και στον ΕΟΦ.

Η διορισμένη από την προηγούμενη κυβέρνηση Επιτροπή Πανδημίας και ο ΕΟΦ, ενέκριναν το εμβόλιο με τα μάτια κλειστά, δίχως καμμία έρευνα.

Και αν ο ΠΟΥ και ο Ευρωπαϊκός ΕΟΦ, τους διέταζαν να πάνε να πνιγούν αυτοί θα πήγαιναν;

Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου χρειάζεται.

Υπάρχει και αλληλογραφία μεταξύ του τότε Υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου και της Επιτροπής Πανδημίας όπως και του ΕΟΦ.

Η αλληλογραφία πρέπει να βγει στην επιφάνεια αλλά κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης, δεν ζητάει τα έγγραφα.

Για ποιόν δουλεύουν αυτοί στην αντιπολίτευση αν όχι για την προστασία των πολιτών;,



Δελτίο Τύπου

http://www.yyka.gov.gr/

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2009

Με αφορμή την Προκαταρκτική Εξέταση που παρήγγειλε ο Εισαγγελέας Ρόδου σε σχέση με το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης, από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισημαίνονται τα εξής:

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της Πανδημίας της νέας γρίπης και τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και της ατομικής υγείας των πολιτών, βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα Εμβολιασμού, όπως έχει καθορισθεί από το Εθνικό Επιστημονικό και Επιχειρησιακό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης και τον Ε.Ο.Φ.

Το Πρόγραμμα Εμβολιασμού πραγματοποιείται, όπως και στις άλλες χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκου.

Anonymous said...

Και τι μου το λες εμένα αυτό, dear; Σάμπως νομίζεις ότι δεν ξέρω τι σόι παιχνίδια παίζονται εδώ και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες;

Να δεις το τι θα έχει να γίνει στην Ολλανδία, χώρα καταγωγής του "Δόκτωρ Θάνατου", διότι η υπόθεση αυτή θα σκάσει κυριολεκτικά σαν βόμβα στα αυτιά της εκεί κυβέρνησης! Πολύ περισσότερο όταν ο πρωθυπουργός της χώρας Jan Peter Balkenende λάβει στα χέρια του τον πολύκροτο φάκελο της υπόθεσης Osterhaus και ανοίξουν χιλιάδες κλειστά στόματα, σου το εγγυάμαι ότι θα πέσουν κεφάλια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και αλλού!

Το κουβάρι της υπόθεσης Osterhaus άρχισε ήδη να ξετυλίγεται χάρη στην γενναία παρέμβαση του δρ. Wolfgang Wodarg και δεν θα σταματήσει εκεί μέχρις ότου εξαρθρωθεί όλη η σπείρα και μπουν μέσα όλοι αυτοί που έστησαν αυτή την πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά "απάτη του αιώνα". Μέχρι τότε, το θέμα αυτό θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Καλό σου πρωϊνό.

info press said...

@@@ anon



Στην μπανανία της Ελλάδας αποκρύπτουν το θέμα και η αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ.

Στην Ολλανδία και στην υπόλοιπη Ευρώπη έσκασε.

Ο Ολλανδός Πρωθυπουργός είναι προσωπικός φίλος του Dr. Albert Osterhaus.

Αυτός θα εξαναγκαστεί σε παραίτηση από την Πρωθυπουργία της Ολλανδίας.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Είδες λοιπόν τι έγινε εκεί; Δίκιο δεν είχα λοιπόν όταν σου είπα ότι κάποια στιγμή θα ανοίξουν στόματα στην Ολλανδία και ότι θα πέσουν κεφάλια;

Έπιασες τον σφυγμό μου. Το πρώτο κεφάλι που θα πέσει θα είναι αυτό του Jan Peter Balkenende ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Για την ώρα, εδώ στην Ελλάδα τα στόματα παραμένουν ακόμα ερμητικά κλειστά διότι δεν υπάρχει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ μιαν αντιπολίτευση που θα είναι ικανή να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι σ'αυτό το νοσηρό φαινόμενο της σήψης και της διαφθοράς και να καταγγείλει τους κυβερνώντες αυτού του τόπου για αδράνεια και ολιγωρία.

Αλλά σε διαβεβαιώνω ότι το τοπίο θα αλλάξει και εδώ. Δεν μπορώ να σου πότε αυτό θα γίνει, αλλά έχω την αίσθηση ότι η υπόθεση Osterhaus θα σκάσει κάποια μέρα σαν κεραυνός εν αιθρία στ'αυτιά των (αν)αρμόδιων.

Καλό πρωϊνό.

info press said...

@@@ anon


Surely hope so...

In the meantime have fun...

Anonymous said...

Άν δεν είχαμε ένα τέτοιο blog σαν το Info Press που λέει στους Έλληνες πολίτες την αλήθεια ολόγυμνη, δεν θα μαθαίναμε ποτέ ποιός τελικά κρυβόταν πίσω άπ'όλες αυτες τις ασθένειες που μαστίζουν τον πλανήτη.

Όταν έλεγα επίσης ότι θα πέσουν κεφάλια και αλλού, αυτό κάτι θα σήμαινε. Έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα γραφής στην Γαλλία, όπου η αρμόδια υπουργός Roselyne Bachelot δέχτηκε μύνηση για ψευδή στοιχεία αναφορικά με το εμβόλια κατά του ιού H1N1.

Το σίγουρο είναι ότι η κ. Bachelot θα καρατομηθεί από την θέση της ενώ δεν αποκλείεται να δούμε το προσεχές χρονικό διάστημα την κυβέρνηση του πρωθυπουργού François Fillon να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και τον πρόεδρο της χώρας Nicolas Sarkozy να προβληματίζεται έντονα για το πολιτικό του μέλλον.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Osterhaus δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί μιας και ο δρ. Wolfgang Wodarg, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά τον χειρισμό του όλου θέματος φέρεται αποφασισμένος να ξεσκεπάσει αυτή την άθλια σκευωρία μέχρι το κόκκαλο. Πράγμα που σημαίνει ότι μετά την Ολλανδία και την Γαλλία, θα έρθει και η σειρά και της Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείεται στο στόχαστρο του δρ. Wodarg να βρεθούν και άλλες χώρες εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ρωσία και η Κίνα.

Άν ο δρ. Wodarg θελήσει να επεκτείνει τις έρευνές του και σ'άλλες χώρες του κόσμου, η υπόθεση Osterhaus ίσως λάβει πλέον παγκόσμιες διαστάσεις, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις του Γερμανού ειδικού υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο "Δόκτωρ Θάνατος" πιθανόν να είχε συνεργούς σ'όλες τις γωνιές της υφηλίου.

Αυτό το παρακάτω σχόλιο αποτελεί μια καλή βάση για ένα ωραιότατο σενάριο αστυνομικού μυθιστορήματος το οποίο θα το ζήλευαν τόσο η Agatha Christie όσο και ο αιδεσιμότατος sir Arthur Conan Doyle (ο πατέρας του Sherlock Holmes), αν και ξεφεύγει κατά γενική ομολογία και λίγο από την ουσία του θέματος. Οι φανατικοί του είδους θα το βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

info press said...

@@@ anon


Πράγματι η Agatha Christie, ζηλεύει τρελά και κάνει κολοτούμπες...

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.

Έχουμε στενό συγγενικό πρόσωπο που είναι γιατρός σε ER (emergency room) και προβληματίστηκε πολύ έντονα.

Anonymous said...

Βέβαια υπάρχει ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο το τρίτο πανδημικό κύμα να έχει μικρότερη διάρκεια και μεγαλύτερη επικινδυνότητα για τους ενήλικες.

Σύμφωνα με την "Ε" το τρίτο πανδημικό κύμα του φετινού χειμώνα αναμένεται να είναι μικρότερο από το τρέχον, να αφορά ενήλικες και να έχει όμως υψηλότερη θνησιμότητα. Αυτό υπογράμμισαν οι καθηγητές Α. Χατζάκης και Γ. Πετρίκκος, προσθέτοντας πως «η επέλευση του χειμερινού πανδημικού κύματος εξαρτάται από την επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, η συμμετοχή στο οποίο έως τώρα είναι απογοητευτική και πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για αύξηση της συμμετοχής, με έμφαση στις ομάδες υψηλού κινδύνου». Κάτι όμως που δεν ισχύει εφόσον τηρηθούν εις το ακαίραιον όλοι οι κανόνες υγιεινής.

ΥΓ. Κακώς έπραξαν οι κ.κ. Πετρίκκος και Χατζάκης και δεν ανέφεραν την τελευταία παράγραφο. Ευτυχώς που υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι σαν εμένα που έχουν επίγνωση της κατάστασης και δεν πέφτουν τόσο εύκολα στην παγίδα του "Doctor Thanatos"!

info press said...

@@@ anon


Δεν το διαβάσαμε λόγω έλλειψης χρόνου αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι η προπαγάνδα του φόβου καλά κρατεί.

Βλέπεις ο μικρός αριθμός των θυμάτων αυτής της Γρίπης που είναι το 1/10 σε σχέση με τον αριθμό των θανάτων της εποχικής, δεν μετράει για τους "μεγάλους" επιστήμονες που συνεχίζουν ακάθεκτοι την προπαγάνδα τους, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα των φαρμακοβιομηχανιών και των κυβερνητικών ιθυνόντων.

Anonymous said...

Sure for that, dear.

Σε αντίθεση με τους ψευτοεπιστήμονες που βομβαρδίζουν καθημερινά το απλό κόσμο με τέτοιες ανοησίες σαν αυτή, υπερισχύει η αισιόδοξη πρόβλεψη ότι το τρίτο πανδημικό κύμα θα είναι μικρής χρονικής διάρκειας και σαφώς ηπιότερο άπ'όσα λένε οι κάθε λογής εγχώριοι τσαρλατάνοι, οι οποίοι κάποια μέρα θα αναγκαστούν να βάλουν γυαλιά πρεσβειοπείας για να διαπιστώσουν ότι δεν θα είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα φαντάζονται στο νού τους.

Καλό σου βράδυ.

info press said...

@@@ anon


Φαίνεται ότι κάποιοι χρειάζονται μεγάλους φακούς πρεσβειοπείας, αλλά και με αυτούς θα προσποιούνται ότι δεν βλέπουν.

Να περάσεις καλά αυτές τις ημέρες ξεκούρασης.