Sunday 12 April 2009

Δημήτρης Πατμανίδης - Τον Κρατούσαν 4 και τον...

Τον κρατούσαν 4 "παλληκαράδες" της σχολής και τον πέταγαν στα σκουπίδια.

Γιατί τον βασάνιζαν κατά αυτόν τον τρόπο ;

Ποιός ξέρει τι άλλα "καψώνια" έκαναν οι συμμαθητές στον Δημήτρη.
Ίσως να μην μάθουμε ποτέ, η διεφθαρμένη Ελλάδα δεν ερευνά σε βάθος και ποτέ δεν τιμωρεί πραγματικά.

Τα κορίτσια που ήδη μίλησαν, να τα πουν όλα και να υποδείξουν στις αρχές ποιοί έκαναν τα αισχρά βασανιστήρια στον Δημήτρη.

Η πράξη του Δημήτρη δεν δικαιολογείται... κάποιοι συμμαθητές όμως υποβοήθησαν να χειροτερέψει η σχιζοφρένεια του παιδιού.


Οι καθηγητές δεν κατάλαβαν τίποτα διότι οι άνθρωποι ζουν στο κόσμο του ωραρίου τους.

Ο Διευθυντής της σχολής δεν κατάλαβε τίποτα για τίποτα και θέλει να κουκουλωθεί το ζήτημα όσο γίνεται πιο γρήγορα για να μην τιμωρηθούν τα καθαρματάκια που βασάνιζαν το παλληκάρι!!!

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες ξέφυγαν από τους "δημοσιογραφάρες" της Espresso όταν έγραφαν το αήθες πρωτοσέλιδο "Ο Killer με τα Μαύρα"!!!

Οι δε τηλεοπτικοί σταθμοί γιατί κρύβουν τα μάτια του νεαρού;
Τους έπιασε η ευαισθησία που δεν έχουν, την ίδια στιγμή που ο δικός τους ο Μάκης πήγε στη πολυκατοικία του παιδιού για να μας κάνει τον έξυπνο;

Ο νεαρός είναι ενήλικας και ο νεκρός δεν έχει απόρρητο!!!

Η Σχολή του ΟΑΕΔ έχει υποχρέωση απέναντι στους γονείς να διαλευκάνει το ζήτημα του άγριου ξυλοδαρμού του καθηγητή από τους 2 μπράβους και μόλις γίνει αυτό -όχι σε 5 χρόνια-, να λάβει τα μέτρα του ο υπουργός Παιδείας και να τον στείλει πακέτο σπίτι του, διότι η πιο πιθανή αιτία του ξυλοδαρμού είναι τα ναρκωτικά.

Καθηγητές που έχουν σχέση με τον υπόκοσμο για οποιοδήποτε λόγο, δεν χρειάζονται δίπλα στα παιδιά!!!

Ακούς Άρη;
Μην στέκεσαι στα ψέμματα που λένε... δήθεν δεν ξέρουν!!!

Δείτε ποιός είναι ο καθηγητής ο οποίος έγινε υποδιευθυντής δίχως πτυχίο αλλά είχε πάρε δώσε με τους μπράβους και τον υπόκοσμο.

No comments: