Saturday 26 December 2009

Device on Fire in Terrorist's Lap

According to CNN the Nigerian man is "talking a lot" to the FBI, after the attempted terrorist attack on an inbound international flight.





The terrorist, Umar Farouk Abdulmutallab, ignited a small explosive device shortly before landing at Detroit Metro Airport in Michigan.

Passenger Jasper Schuringa told CNN that with the aid of the cabin crew, he helped subdue and isolate Abdulmutallab.

In the meantime, British police are searching houses in central London in relation to the airline incident.

Abdulmutallab is a student at the University College London (UCL).


Σύμφωνα με το CNN, ο Νιγηριανός "μιλάει πολύ" στο FBI, μετά την απόπειρα τρομοκρατίας στην εισερχόμενη διεθνή πτήση από το Amsterdam στην Αμερική.

Ο τρομοκράτης Umar Farouk Abdulmutallab, έβαλε φωτιά σε ένα μικρό εκρηκτικό μηχανισμό, λίγο πριν την προσγείωση στο Μητροπολιτικό αεροδρόμιο του Detroit στο Michigan.

Ο επιβάτης Jasper Schuringa, είπε στο CNN, ότι με την βοήθεια του πληρώματος, ακινητοποίησε και απομόνωσε τον τρομοκράτη.

Την ίδια στιγμή η Βρετανική αστυνομία κάνει έρευνες σε σπίτια στο κεντρικό Λονδίνο, σε σχέση με το περιστατικό.

Ο Νιγηριανός είναι φοιτητής στο University College London.

12 comments:

Anonymous said...

Ο συγκεκριμένος τρομοκράτης πιθανόν να ήταν μέλος μιας ομάδας φανατικών Μουσουλμάνων που είχε διασυνδέσεις με την ισλαμική οργάνωση "άλ-Κάϊντα" του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Αναρωτιέμαι γιατί οι ισλαμιστές ήθελαν σώνει και καλά να χτυπήσουν χριστουγεννιάτικα; Μήπως ήθελαν άραγε να εκφράσουν μ'αυτό τον ακραίο τρόπο την αγανάκτηση του μουσουλμανικού κόσμου για τον στρατιωτικό αποκλεισμό της Βηθλεέμ από τον ισραηλινό στρατό κατοχής και την απόφαση της κυβέρνησης του διδύμου Νετανυάχου-Λίμπερμαν για στρατιωτικό πλήγμα εναντίον ιρανικών και λιβανέζικων στόχων μέσα στο 2010 την στιγμή μάλιστα που το καθεστώς των μουλάδων του Μαχμούντ Αχμαντί Νετζάντ σε αγαστή σύμπνοια με την λιβανέζικη "Χεζμπολάχ" του Σεΐχη Σαγιέντ Χασάν Νασράλλα εξήγγειλαν από κοινού την κατασκευή 20 νέων πυρηνικών εργοστασίων για τον εμπλουτισμό ουρανίου με βασικό σκοπό να αποκτήσει η Τεχεράνη την πρώτη πυρηνική της βόμβα μέσα στα επόμενα 5 χρόνια;

Τι έχει να πει για όλα αυτά ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν;

info press said...

@@@ anon


Την αγανάκτηση των Ευρωπαίων θα την αντιληφθούν οι Ισλαμιστές, πριν εκδιωχθούν κακήν κακώς όλοι οι Μουσουλμάνοι από την Ευρώπη;

Όταν κάποια στιγμή ξυπνήσει η Ευρώπη, ελπίζουμε ότι δεν θα βρίσκεται κάτω από την μπότα των Ισλαμιστών.

Anonymous said...

Σάμπως νομίζεις ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι κορόϊδα και δεν βλέπουν τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή και την άλλη άκρη της Ασίας;

Ο λεγόμενος "αγγλοσαξωνικός" άξονας είναι υπεύθυνος για τα όσα κακά συμβαίνουν στις περιοχές αυτές του Τρίτου Κόσμου που μαστίζονται από κάθε λογής αρρώστιες και την πείνα.

Μην νομίσεις ότι οι ισλαμιστές θα το βάλουν κάτω τόσο εύκολα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μασάνε κουτόχορτο όπως οι ακραίοι σιωνιστές της Δύσης που έχουν λεηλατήσει και ρημάξει στην κυριολεξία ολόκληρες μουσουλμανικές χώρες σε Ασία και Αφρική με πρόσχημα την "τρομοκρατία". Σου θυμίζω τι γίνεται το τελευταίο καιρό στη πολύπαθη Σομαλία και το γειτονικό Νταρφούρ.

Άσε λοιπόν στο συρτάρι τον υποτιθέμενο "λήθαργο" της Ευρώπης και προσγειώσου στην πραγματικότητα.

Οι ληστρικές πρακτικές της σιωνιστικής Δύσης είναι αυτές που οδήγησαν σε παταγώδη αποτυχία την διάσκεψη της Κοπεγχάγης για την κλιματική αλλαγή.

Όσο το κλίμα θα άλλαζει προς το χειρότερο και δεν σταματήσει η Δύση να καταστρέφει την υφήλιο, τόσο θα πληθαίνουν οι επιθέσεις των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων σε βάρος δυτικών συμφερόντων.


Καλό σου βράδυ. 

info press said...

@@@ anon


Μάλλον δεν γνωρίζεις την λεηλασία των Παλαιστηνίων από την Σαουδική Αραβία, αλλά και την διαφθορά που υπάρχει και στις δύο αυτές πλευρές.

Η τρομοκρατία δεν είναι πρόσχημα, υπάρχει και την πραγματοποιούν οι Ισλαμιστές ενώ οι Μουσουλμάνοι απανταχού χαίρονται που σκοτώνονται αθώοι.

Το κουτόχορτο το μασάνε οι Ευρωπαίοι που έχουν επιτρεψει τις χώρες τους και έγιναν "ελάτε διότι εμείς οι χαλβάδες δίνουμε δικαιώματα σε όλους".

Ας διορθωθούν πρώτα οι ληστρικές πρακτικές των Ελληνικών τραπεζών και μετά σκεφτείτε όλους τους άλλους.

Anonymous said...

Σε γενικές γραμμές υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ μας, αλλά κάποιες άπο τις απόψεις σου δεν με βρίσκουν σύμφωνο.


1. Την λεηλασία των παλαιστηνιακών εδαφών δεν την προκαλεί η Σαουδική Αραβία όπως το λες εσύ, άλλα το Ισραήλ, με την ανοχή των Δυτικών χωρών που διοικούνται από τον αγγλοσαξωνικό άξονα και παρέχουν πλήρη στήριξη στους Ισραηλινούς.

2. Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες. Εδώ υπάρχει ταύτιση απόψεων και από τις δύο πλευρές. Πέρασα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου σε Αλγερία και Μαρόκο την δεκαετία του 1970 και κανένας από τους φίλους μου εκεί δεν έχει καμία εμπλοκή με αυτές τις ισλαμιστικές ομάδες που δρουν στις δύο αυτές χώρες της υποσαχάριας Αφρικής τα τελευταία χρόνια.

Μην καίμε τα χλωρά με τα ξερά. Υπάρχουν και μετριοπαθείς ισλαμιστές που αποκηρύσσουν την βία.

3. Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες ζητούν περισσότερη δημοκρατία και θέλουν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες που ζουν στην ΕΕ να συνυπάρξουν αρμονικά με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Οι ηγέτες των "27" είναι που επιδεικνύουν ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον μουσουλμανικό κόσμο και μάλιστα με πρώτες και καλύτερες την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία και την Ελλάδα. Η Ελβετία, αν και δεν είναι ακόμα μέλος της ΕΕ, έπεσε ανυποψίαστη στην παγίδα που της έστησε η ακροδεξιά. Η ομάδα του Ζοζέ-Μανουέλ Μπαρόζο είναι αυτή που μασάει το κουτόχορτο, όχι οι Ευρωπαίοι πολίτες!

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πρέσβη Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου στην "Ελευθεροτυπία" που κάνει λόγο για περαιτέρω φασιστικοποίηση της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια: «Κινδυνεύουμε μια μέρα να ξυπνήσουμε όλοι μας και να δούμε μια φασιστική Ε.Ε. και να αναρωτιόμαστε πώς έγινε».

4. Η λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών από τις τράπεζες και το πλιάτσικο των αφροασιατικών χωρών από τις πλούσιες χώρες της Δύσης είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

info press said...

@@@ anon


1. Μιλάμε για την χρηματική λεηλασία μέσω της οποίας η Σαουδική Αραβία αγοράζει αυτούς της HAMAS ή εξαγοράζει τα στρατιωτάκια της, κατά των υπολοίπων Παλαιστηνίων οι οποίοι και αυτοί πνίγονται στη διαφθορά.

Η λεηλασία μιάς χώρας δεν είναι πάντοτε ή απαραίτητα εδαφική.

2. Δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι τρομοκράτες, αλλά όλοι τους χαίρονται με τα χτυπήματα στην Δύση.

3. Ο μετριοπαθής Ισλαμιστής είναι όνειρο θερινής νυκτός.

4. Μία μικρή μειονότητα Ευρωπαίων απαιτεί δικαιώματα στους Μουσουλμανους και όχι οι περισσότεροι.

5. Όσον αφορά το δημοψήφισμα της Ελβετίας, μπορεί να ξεκίνησε από μικρό δεξιό κόμμα, αλλά ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των πολιτών.

Για να γίνει το δημοψήφισμα, μαζεύτηκαν υπογραφές από πολίτες που ζουν ανα την Ελβετία, πράγμα που σημαίνει πως ο αριθμός των πολιτών που επιθυμιμούσε το δημοψήφισμα, ξεπέρασε κατά πολύ τον αριθμό των ψηφοφόρων του μικρού δεξιού κόμματος.

6. Επειδή οι Μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται πολύ πιο γρήγορα, η Ευρώπη δεν θα καταφέρει να διώξει εύκολα την Ισλαμική μπότα.

7. Όταν σε 30 χρόνια ο Ισλαμικός φασισμός των Chador και Burqa που προσβάλλουν τις γυναίκες, γίνουν νόμος του κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε ξανασυζητάμε για δημοκρατία και δικαιώματα, διότι απλούστατα δεν θα υπάρχουν.

8. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξέφυγε από τον στόχο της πολιτικής ένωσης των κρατών και κατάντησε Τράπεζα των εχόντων.

Οι δε διεφθαρμένοι αξιωματούχοι της Ε.Ε., που δεν είναι λίγοι, δεν βλέπουν πιο πέρα από την μύτη τους, για να αντιληφθούν τι γίνεται με τον Ισλαμισμό και τους Μουσουλμάνους στις χώρες της Ένωσης.

Anonymous said...

Δεν νομίζω ότι σε 30 χρόνια θα δούμε την Ευρώπη να "ταλιμπανοποιείται". Ακριβώς το αντίθετο θα γίνει.

Όσο για την λεηλασία της Παλαιστίνης από την Σαουδική Αραβία, προφανώς εννοείς τον χρηματισμό της "Χαμάς" του δολοφονηθέντα από τους Σιωνιστές Αχμέντ Γιασίν από Σαουδάραβες αρχιμεγιστάνες (συμπεριλαμβανόμενου και του Οσάμα Μπιν Λάντεν, που σε πρόσφατο μήνυμά του ορκίστηκε εκδίκηση για τον θάνατο τόσο του Γιασίν όσο και του διαδόχου του στην ηγεσία Άμπντελ Αζίζ άλ Ραντίσσι, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε από το Ισραήλ).

Δεν πιστεύω ότι είναι ΟΝΤΩΣ έτσι ακριβώς όπως το εννοείς. Αυτά καλύτερα να τα πεις στον εξόριστο ηγέτη της οργάνωσης Χαλέντ Μεσάαλ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα σου δώσει λεπτομερώς την εικόνα της κατάστασης στις πραγματικές της διαστάσεις. Ρώτα τον, δεν χάνεις καν τον κόπο να μάθεις από πρώτο χέρι το τι συμβαίνει με την "Χαμάς" και μετά μπορείς να μου πεις ό'τι θες για τα περί χρηματισμού της οργάνωσης από την Σαουδική Αραβία.

info press said...

@@@ anon


Όταν οι Παλαιστήνιοι ξεφύγουν από το μεταξύ τους φάγωμα και τα λοιπά κάκιστα που τους δέρνουν, τότε μιλάμε και για τα επί μέρους ονόματα και τον ρόλο που παίζει ο καθένας από αυτούς.

Εμείς εδώ, δεν απευθυνόμαστε και δεν συζητάμε με ανθρώπους οι οποίοι δέχονται τον Ισλαμισμό που κρατάει όλους τους πολίτες αποβλακωμένους με την θρησκεία, τις δε γυναίκες σε κατάσταση ομηρίας, σαν να ανήκουν σε μιά κατώτερη κατηγορία.

Anonymous said...

Φίλε μου, το ισλάμ δεν είναι τίποτε άλλο από μια θρησκεία. Κατανοώ απολύτως τις πεποιθήσεις σου για τους μουσουλμάνους.

Αλλά δεν θα πρέπει να χρεώνουμε στο ισλάμ όλα τα δυσάρεστα που βιώνει ο πλανήτης, υπάρχει και η θετική όψη του νομίσματος.

Το ισλάμ είναι επίσης συνώνυμο με τον πολιτισμό διότι έφερε ανεξήτηλα την σφραγίδα του στον χώρο των καλών τεχνών, της μουσικής και της λογοτεχνίας. Μην τα βλέπεις όλα μαύρα γιατί υπάρχουν και καλοί μουσουλμάνοι οι οποίοι είναι αντίθετοι με τέτοιες βάρβαρες πρακτικές οι οποίες εκθέτουν ανεπανόρθωτα την εικόνα του μουσουλμανικού κόσμου σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Άλλο λοιπόν ο ισλαμικός φονταμενταλισμός (worst) και άλλο η ισλαμική τέχνη (best). Μην ανακατεύουμε απότομα την τράπουλα.

Καλό μεσημεράκι να έχεις.

info press said...

@@@ anon



Θα θυμόμαστε πως όταν οι Ισλαμιστές σκοτώνουν τους infedels παίζουν μουσική και διαβάζουν λογοτεχνία.

Και εσύ να έχεις καλό μεσημέρι.

GIORGOS said...

Χωρίς να έχω την παραμικρή σχέση με το θέμα,θυμήθηκα με αφορμή τη συζήτηση το εξής:
Στο μετρό,ένας άνθρωπος που προσφέρθηκε να με βοηθήσει να σηκώσω κάτι μου συστήθηκε σα μουσουλμάνος.
Και λες και ένοιωθε την ανάγκη να το πει,είπε:
"Μη φοβάστε!Οι μουσουλμάνοι δεν είμαστε όλοι όπως μας παρουσιάζει το Hollywood.Εκτός απο το θέμα της θρησκείας μας!Τότε γινόμαστε κακοί!"
Δεν έχω πρόβλημα να πιστέψω ότι θα υπήρξαν ισλαμιστές που καταδίκασαν τις δολοφονίες αθώων-όπως και χριστιανοί που δε συμφωνούν με τους βανδαλισμούς σε κιν/φους.
Όμως όταν κακοποιούν τα παιδιά και τις γυναίκες τους με τέτοια ευχαρίστηση στο όνομα της θρησκείας,ε δύσκολα μπορείς να πιστέψεις στον πολιτισμό τους!

info press said...

@@@ GIORGOS


Όπως λες Γιώργο, κακοποιούν τα παιδιά τους που είναι κορίτσια και τις γυναίκες τους.

Η "τιμή" των ανδρών και των αγοριών τους είναι υπεράνω όλων στο όνομα της θρησκείας.