Wednesday 16 December 2009

Κ. Μητσοτάκης - Αναποτελεσματικός ο Καραμανλής

Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ήταν αναποτελεσματική δήλωσε στο MEGA ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Είπε επίσης ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι πάρα πολύ δυσάρεστη και ότι συμφωνεί σε πολλά που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ζάππειο και ότι τον χειροκροτεί, αλλά ότι δεν λύνουν το άμεσο πρόβλημα της χώρας.


Μίλησε επίσης για τους υπαλλήλους του Δημοσίου ότι δηλαδή πληρώνονται με 40% παραπάνω από ότι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και ότι λόγω της μονιμότητας είναι προνομιούχοι.

Δεν δέχθηκε να μιλήσει για την ήττα της Ντόρας και αρνήθηκε να κρίνει τον Αντώνη Σαμαρά για τις μέχρι τώρα αποφάσεις του, διότι όπως είπε είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη επαναλήφθηκε σήμερα το πρωϊ στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα και όπως ενημέρωσε το info press ένας αναγνώστης, κάποιος καλεσμένος είπε ότι πρέπει να μιλήσει και ο Κώστας Σημίτης, διότι και αυτός προσέφερε πολλά στην χώρα.

Όπως ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι όλα ήταν τέλεια στην δική του τριετή θητεία να μην ξεχάσει να μας πει και ο κ. Σημίτης πόσο καλή διαχείρηση έκανε και αυτός στην δική του θητεία...

Το δε MEGA, να μην παραλείψει να βγάλει και όλους τους πεθαμένους πρωθυπουργούς για να "παραμιλήσουν" τα δημοσιογραφάκια και να μας πουν τι θα λέγανε και αυτοί, αν ζούσαν σήμερα...

2 comments:

Anonymous said...

Η τελευταία συνέντευξη του "βρικόλακα" της πολιτικής στο MEGA δείχνει ουσιαστικά στην κυβέρνηση Παπανδρέου την κατευθυντήρια γραμμή την οποία δικαιούται υπό την παρούσα συγκυρία ν'ακολουθήσει για να μειωθούν τα ελλείμματα και το χρέος.

Και ασφαλώς πλην σαφώς οι αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης είχαν να κάνουν κυρίως με κακοδιαχείριση και διασπάθιση πολλών τρις ευρώ από κοινοτικά πακέτα προς όφελος των μαύρων ταμείων της Siemens και του πατήρ Εφραίμ. Ταυτόχρονα αποποιείται των ευθυνών για αυτά που έκανε η κυβέρνησή του την περίοδο 1990-1993.

Δεν κατάλαβα δηλαδή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν και αυτή βουτηγμένη στα σκάνδαλα και την διαφθορά; Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε τι έγινε επί των ημερών της! Ξεπούλησε την τότε ΕΑΣ στους ιδιώτες και προσπάθησε να κάνει το ίδιο με την ΔΕΗ. Αλλά οι προσπάθειές της είχαν πέσει στο κενό χάρη στο αγωνιστικό θάρρος που επέδειξε ο τότε πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Μπάκουλης.

Σήμερα απεργούν όλοι, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενοι για την βάρβαρη ευρω-λιτότητα που επιβάλλουν από κοινού οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης Fitch και Σία, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και, ο ΟΟΣΑ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος. Και ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο επίτιμος μαζί με τους παρατρεχάμενούς του στους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, η τρομοκρατία δεν θα περάσει και οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι απέναντι στους ωμούς εκβιασμούς των μεγαλοαρπακτικών της αγοράς.....

info press said...

@@@ anon


Ήθελε να νευριάσει λίγο τον Σαμαρά ο Μητσοτάκης.

Τα υπόλοιπα κατά του Καραμανλή έπρεπε να τα έλεγε όταν ήταν κυβέρνηση, διότι εκ των υστέρων δεν έχει νόημα.

Την εποχή που ήταν ο Μητσοτάκης κυβέρνηση δεν την γνωρίζουμε καλά, ότι έχουμε διαβάσει εδώ και εκεί.

Σήμερα απεργούν οι δημοσιογράφοι, οι νοσοκομειακοί γιατροί,τα ΚΕΠ, και κάποια Σωματεία που ανήκουν στο ΠΑΜΕ.

Η ΟΛΜΕ, έχει τρίωρες στάσεις εργασίας, με συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 12 το μεσημέρι.

Δεν είδαμε τίποτα για ΑΔΕΔΥ ή ΓΣΕΕ.

Πάντως πολύ ωραία, η γιορτινή Αθήνα με τα σκουπίδια της, πάει πολύ καλά.

Την καλησπέρα μας.