Wednesday 9 December 2009

Σκουπίδια - Κάθε Χρόνο τα Χριστούγεννα

Κάθε χρόνο πριν τα Χριστούγεννα τα σκουπίδια πνίγουν την Αθήνα...

Οι υπάλληλοι του Δήμου συνήθησαν σε αυτού του είδους την εκβίαση για την αναννέωση των συμβάσεων...


Η παιδική βόλτα σε μιά γιορτινή Αθήνα έχει τελειώσει διαχρονικά...

Κάθε χρόνο τα σκουπίδια και τα μικρόβια κάνουν χορό...

Οι υπάλληλοι του κράτους έμαθαν σε αυτό τον εκβιασμό...

Ο εκβιασμός αυτός είναι τρόπος ζωής για αυτούς... σκασίλα τους για την Δημόσια υγεία... ή για τα προβλήματα που προκαλούν στους καταστηματάρχες...

Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης τελικά πήγε στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα κατά των υπαλλήλων του και η απόφαση θα βγει σήμερα αργά το απόγευμα...

4 comments:

Anonymous said...

Δεν είναι τυχαίο ότι η παραμονή της εορταστικής περιόδου είναι η χρυσή ευκαιρία κάθε χρόνο για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για να προβάλλουν τις διεκδικήσεις και τα αιτήματά τους.

Εσύ τι νόμιζες; Ότι οι εργαζόμενοι θα έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια και σκυμμένο το κεφάλι μπροστά στην ευρω-λιτότητα που επιβάλλουν οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος;

Όποιο από τα δύο κόμματα της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας βρίσκεται στην εξουσία τάζει στους εργαζόμενους λαγούς και πετραχείλια για καθαρά ψηφοθυρικούς λόγους. Ουσιαστικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους κάθε λίγο και λιγάκι με ψεύτικες υποσχέσεις για την δήθεν μονιμοποίησή τους η οποία δεν θα γίνει ποτέ, αφού δεν το επιτρέπει η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι θα ήθελες να κάνουμε λοιπόν; Κάθε απεργία έχει τις επιπτώσεις της, ομελέτα δεν γίνεται χωρίς να σπάσεις αυγά.

Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου, όταν συσσωρεύονται σκουπίδια στους δρόμους λόγω μιας απεργίας διαρκείας της ΠΟΕ-ΟΤΑ προκύπτει μεγάλο πρόβλημα. Η θέα των σκουπιδιών όχι μόνο αμαυρώνει την εορταστική ατμόσφαιρα αλλά ταυτόχρονα συνιστά επίσης και σοβαρή απειλή για την δημόσια υγεία.

info press said...

@@@ anon


Η Ελλάδα έχει κατά πολύ υπεράριθμους υπαλλήλους στο δημόσιο.

http://infopress-gr.blogspot.com/2009/10/900000.html

Οι υπόλοιποι Έλληνες που δεν είναι ρεμάλια και εργάζονται σε supermarkets δεν μπορούν να συνεχίσουν να τους πληρώνουν.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν γίνεται να συνεχίσουν να εκβιάζουν τους υπόλοιπους Έλληνες.

Όλα έχουν τα όρια τους.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Οι εργαζόμενοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους, οι οποίες κηρύχτηκαν παράνομες και καταχρηστικές. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπέστειλαν τη σημαία του αγώνα, μιας και θα τον συνεχίσουν με άλλες μορφές πάλης με τάση περαιτέρω κλιμάκωσης.

Στο δεύτερο σχόλιό σου, θα έλεγα ότι είσαι τυχερός που το έθεσες τόσο εύστοχα, μιας και την στιγμή που έγραφες αυτήν την στήλη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωνε μια δέσμη μέτρων που στοχεύουν στην ριζική ανασυγκρότηση και αποκέντρωση του δημόσιου τομέα υπό την μορφή συγχωνεύσεων και καταργήσεων δημοσίων υπηρεσιών.

info press said...

@@@ anon


Μα δεν τους παίρνει να μην κάνουν τίποτα.

Όπου νάναι θα πέσει και θα πλακώσει τους ίδιους τους υπαλλήλους.

Το ότι οι συνδικαλιστές με τις Mercedes, παίζουν τα συνήθη παιχνιδάκια τους αλλά και το ότι οι ίδιοι εργαζόμενοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι μούτρα είναι οι εκπρόσωποι τους, είναι άλλο ζήτημα.