Thursday 2 April 2009

Διεθνής Αμνηστία - Υπογραφές για Κων/να Κούνεβα

Η Διεθνής Αμνηστία για την Κωνσταντίνα Κούνεβα.


Η Διεθνής Αμνηστία την 1η Μαϊου, θα παραδόσει μία έκκληση στον Έλληνα Υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, για να διερευνηθεί η επίθεση εναντίον.

Που φτάσαμε... με την αναλγησία της ΕΛ.ΑΣ., να πρέπει να καταθέτουμε εκκλήσεις για να διερευνηθεί μιά τρομοκτρατική ενέργεια κατά ενός απλού ανθρώπου.

Αν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο εναντίον κάποιου βουλευτή ή άλλου επώνυμου, η ΕΛ.ΑΣ. θα είχε ξεσκιστεί να κάνει προσαγωγές και όποιον έπαιρνε ο χάρος.

Χώρια που θα ακούγαμε από τους πολιτικούς και τα παπαγαλάκια τους, του κόσμου τις ηλιθιότητες για το έγκλημα που έγινε κατά της δημοκρατίας.

Βέβαια τώρα που θα προσλάβουν κι άλλους αργόσχολους θα γίνουν όλα μιά χαρά, διότι δεν μας φτάνουν οι 55.000 αστυνομικοί... επειδή έχουν γίνει κουβερνάντες... άσχετα αν είναι περισσότεροι από από την Αγγλία που έχει πληθυσμό 5 φορές παραπάνω από την Ελλάδα.

Το πιάσατε το νόημα; Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές!!!

Μπορείτε να υπογράψετε εδώ για την Κωνσταντίνα και δίχως να δίνετε την διεύθυνση σας, πράγμα το οποίο δεν ζητάει η Αμνηστία, επειδή είναι προσωπικό δεδομένο.

3 comments:

proto thima said...

Δεν μου λες φωστήρα των blogs, ρομπέν των δασών του internet, αγωνιστή των φτωχών και των αδικημένων, και κυρίως ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ...

Όταν τα επιχειρήματά σου στερεύουν και δεν έχεις απαντήσεις, αυτό κάνεις στο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ σου ιστότοπο? Απενεργοποιεις τα σχόλια??

Γιατί όταν έπεσε αντίλογος για τον ΤΕΝΕΖΟ, αυτό έκανες...

Κοίτα ποιός μιλάει για δικτάτορες...(θα το σβήσεις και αυτό, είμαι σίγουρη, αλλά μα τω θεό, θα σου απαντάω σε κάθε δημοσίευση μέχρι να βαρεθείς να με σβήνεις...)

Και αφού δεν είσαι στρατευμένος όπως ισχυρίζεσαι...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ, ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ?????

Και μην μου πεις ἐκανες δημοσιογραφικη ἐρευνα γιατἰ στο τελευταἰο σου ἀρθρο δηλὠνεις πως ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!


Υ.Γ. Για την Κοὐνεβα υπογρἀψτε όλοι!

proto thima said...

Και για να συμπληρώσω επίσης πως ακόμα περιμένω να μάθω το όνομά αυτού που υπογράφει ως info press...Το ονοματάκι σου!

Ανώνυμα κάνω και εγώ τον μάγκα και τον νταή, τον βαρύ άντρακλα, αλλά εγώ αγορίνα συστήθηκα!

Βιβή Τριάντης! Και αντρἀκια σαν και του λόγου σου θἐλω δἐκα για πρωινὀ!

Πσστ! Αντράκι αντράκι...ένα ποντίκι!

info press said...

@@@ proto thima

Ήρθες εδώ για να κάνεις διαφήμιση στο καινούργιο σου blog, προπαγάνδας υπέρ του απατεώνα;

Που ήταν τα επιχειρήματα σας εκεί που τα είχαμε ανοιχτά.

Απειλές και ύβρεις είναι, όλα τα σχόλια σας.

Είσαι εκτός θέματος αλλά αφού εκμεταλεύεασαι και την Κούνεβα για να κάνεις τη προπαγάνδα σου είσαι τα ίδια χάλια με τον απατεώνα.