Wednesday 11 March 2009

Θα Αναστηθεί ο Αδόλφος;

Η Δίκη Κωνσταντίνου Πλεύρη για το βιβλίο του "Εβραίοι Όλη η Αλήθεια", διότι εδώ στο Ελλάντα δικάζουμε και τα βιβλία ανάθεμα τα.
Ο διάλογος μεταξύ του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της μάρτυρας Άννας Στάη, προχθές.

Πλεύρης: Γιατί δεν μηνύσατε και τον Αδόλφο Χίτλερ για το βιβλίο "Ο Αγών μου";
Άννα Στάη: Να τον αναστήσετε και θα τον μηνύσουμε.

Πλεύρης: Αμα σηκωθεί από τον τάφο θα σας τακτοποιήσει.
Άννα Στάη: Θα σας τακτοποιήσουν οι δημοκράτες πριν προλάβετε να κάνετε κιχ.


Απίστευτοι άνθρωποι σε βλακώδεις διαλόγους.
Οι δικαστές που τους ακούν... δεν γελάνε;
Αυτούς και τους δύο πρέπει να τους εξετάσει ένας ψυχίατρος διότι αν αρχίσουν οι νεκροαναστάσεις... χαθήκαμε!!!
Άντε ωρέ δικαστές μην ξευτιλίζεστε με αυτούς τους ιδιόρρυθμους ανόητους, στείλτε τους σπίτι τους!!!

2 comments:

Anonymous said...

Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2009 19:47

Παναγιώτης Δημητράς: Έχετε ομοφοβία
Συνήγορος υπεράσπισης: Δεν έχω ομοφοβία, έχω ομοαηδία...

Αυτός ήταν ένας από τους διαλόγους που χαρακτήρισαν την σημερινή διαδικασία για την εκδίκαση της έφεσης του Κωνσταντίνου Πλεύρη που αφορούσε την πρωτόδικη καταδίκη του, σχετικά με το βιβλίο του: «Εβραίοι: όλη η αλήθεια» η οποία συνεχίστηκε συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη ημέρα, με καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας.

Κατέθεσαν αρχικά οι εκπρόσωποι ΚΙΣ, στους οποίους τέθηκε το ερώτημα από την υπεράσπιση, κατά πόσο γνωρίζουν ότι το παγκόσμιο εβραϊκό συμβούλιο, εμφανίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία. Δήλωσαν άγνοια για το γεγονός, αλλά είπαν ότι αν επίσημα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα κάνουν κινήσεις για να το απαλείψουν. Αργότερα στην διαδικασία επίσης τέθηκε από την υπεράσπιση το κατά πόσο πιστεύουν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εβραϊκής κοινότητας, όταν ταυτίζονται με απόψεις Δημητρά περί ύπαρξης και καταπίεσης μειονοτήτων στην Ελλάδα.
Τελευταίος μάρτυρας κατηγορίας ο ίδιος ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι», ο οποίος δήλωσε ότι οι απόψεις του περί μειονοτήτων στην Ελλάδα ταυτίζονται με τις σχετικές γνώμες των επιτροπών του ΟΗΕ (βλ. κείμενο ΜακΝτούγκαλ, την οποία είχαν πάρει από το χεράκι και πήγαιναν σε επιλεγμένα άτομα).
Σε εκείνο το σημείο η πρόεδρος του δικαστηρίου διευκρίνησε ότι οι απόψεις του ΟΗΕ δεν ταυτίζονται με τις απόψεις των Ελλήνων. Εμείς αναρωτιόμαστε κατά πόσο μπορεί ο καθένας μέσα σε αίθουσες ελληνικών δικαστηρίων να κάνει τέτοιου είδους προπαγάνδα.
Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι το κλίμα της δίκης στράφηκε κατά την διάρκεια της σημερινής δίκης περισσότερο κατά των μαρτύρων κατηγορίας, παρά του κατηγορουμένου, σε σημείο που ο Παναγιώτης Δημητράς δήλωσε: «αισθάνομαι ότι εγώ είμαι κατηγορούμενος και όχι ο κ. Πλεύρης». Παραδέχτηκε επίσης ότι χρηματοδοτήθηκε παλαιότερα από τον Σόρος, ενώ «διευκρίνισε» ότι πλέον σήμερα χρηματοδοτείται από το υπ. Εξωτερικών και από σχετικά κονδύλια της Ε.Ε. Να χαιρόμαστε τους φόρους που πληρώνουμε για τα κονδύλια της κ. Μπακογιάννη αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη τετάρτη 18 Μαρτίου και όπως πάντα καλούμε τους Έλληνες πατριώτες αλλά και όσους ενδιαφέρονται για την ελευθερία του λόγου και του τύπου στην χώρα μας, να βρίσκονται δίπλα στον κατηγορούμενο.

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=886:-18-&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Σημείωση: H δίκη συνεχίζεται την Τετάρτη 18.03.2009 στις 09.00 στην αίθουσα 120Α του Α'ΜΟΕ (Μικτού Ορκωτού Εφετείου) Αθηνών στον 6ο όροφο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14
Διαβάστε σχετικά http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_806.html & http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_5561.html

info press said...

@@@ anon

Τι νόημα έχει που μας λέτε όλα αυτά για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ή τον ΟΗΕ.

Παγερά αδιάφοροι για τα εξωτερικά θέματα διότι δεν ασχολούμαστε ποτέ με αυτά.

Το μοναδικό ζήτημα που ενδιαφέρει εμάς, είναι η ελευθερία του λόγου.

Όλα τα άλλα κρατήστε τα για τον εαυτό σας.