Monday 27 October 2008

Σεξουαλική Διέγερση ή Προκλητική Αμάθεια;

Η οπισθοδρομική Ελλάδα κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου βγαίνει στους δρόμους με τα πυροβολικά της για να επιδείξει τη στρατιωτική της δύναμη, απέναντι στους Τούρκους.

Υποχρεώνει τους μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων στις παρελάσεις και εθίζει τα μικρά παιδιά σε αυτή την αρρωστημένη εθνικοφροσύνη.
Όμως η Ελλάδα δεν είναι συμπαγής χώρα πλέον και έχει Αλβανούς μαθητές που διαπρέπουν.
Τα παιδιά αυτών των μεταναστών εργάζονται σκληρά όλο το χρόνο και ξεπερνούν τα ελληνόπουλα, όπως γινόταν παλαιότερα μα τα παιδιά της επαρχίας, που προσπαθούσαν περισσότερο για να αποφύγουν τη σκληρή ζωή των γονέων τους.
Οι εθνικόφρονες Έλληνες όμως, δεν αντέχουν στη σύγκριση και την υπεροχή μαθητών από άλλες «υποδεέστερες» χώρες και κάθε φορά που υπερέχει ο Αλβανός μαθητής, ξεσηκώνονται ως ελατήρια επειδή τους «έφαγε» τη πρώτη θέση.
Οι Έλληνες γονείς δεν σηκώνουν ποτέ το ανάστημα τους ενάντια στις εθνικιστικές παρελάσεις για να προστατέψουν τα παιδιά τους από αυτή την αρρωστημένη κρατική συνήθεια.
Μα δεν σηκώνουν κεφάλι ούτε για τα άθλια βιβλία των μαθητών, ούτε για την «υπερφόρτωση» των παιδιών τους με μαθήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το επαγγελματικό τους μέλλον και οι ίδιοι υποχρεώνουν τα παιδιά τους σε περισσότερες δράσεις επειδή το παιδί του διπλανού πάει και στο μπαλέτο.


Το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ, διενήργησε πολλές μελέτες (Σουηδικό σύστημα, Αγγλικό, Αμερικανικό), για την αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος και αν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε το υπουργείο.

Οι μελέτες δεν διαβάστηκαν ποτέ από κανένα υπουργό κι έχουν κιτρινίσει στις αραχνιασμένες κούτες.
Το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ, δεν κατάργησε τις παρελάσεις, θα τις καταργήσει η Ν.Δ;
Μάλλον όχι διότι τώρα και τα δύο κόμματα έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να «σώσουν» τις διεφθαρμένες τράπεζες που εδώ και δεκαετίες πίνουν το αίμα των πολιτών.

Ποιος φταίει για όλα αυτά; Οι ίδιοι οι Έλληνες, που δεν λένε να ξεφύγουν από την ηλίθια μιζέρια τους επειδή κι αυτοί αισθάνονται «υπερήφανοι» στη θέα της δήθεν στρατιωτικής «υπεροχής» της αλλοπρόσαλλης χώρας τους, που τους υποχρεώνει στις καθημερινές ουρές, σε μία άθλια «δημόσια» παιδεία με τα χίλια και ένα ιδιωτικά φροντιστήρια και το μόνο που τους ενοχλεί είναι τα ιδιωτικά αλλά σαφώς ανώτερα ξένα πανεπιστήμια, σε ένα σύστημα που όλοι έχουν εμπεδώσει την ατιμωρησία και επιβραβεύονται από ένα διεφθαρμένο δικαστικό σύστημα όταν βγάζουν τα μάτια των έντιμων πολιτών.
Είναι αυτοί οι ίδιοι Έλληνες, που όπως μας είπε ο φίλος Σπύρος από τις Επώδυνες Αλήθειες, το 70% των ενηλίκων, βάζουν το internet για τις «τσόντες».
Να χαίρεστε τους διεφθαρμένους εαυτούς σας, την εξίσου διεφθαρμένη Ελλάδα σας με το διεφθαρμένο σας σύστημα και τους απόλυτα διεφθαρμένους πολιτικούς σας, που παρελαύνουν προκλητικά με όλα τα παιδιά σας!!!

2 comments:

GIORGOS said...

Πολύ σωστά παιδιά.
Δε φταίει το κοριτσάκι που τραβούσε τα μαλλιά του και ωρυόταν:"Όχιιι..τη σημαία μου την καλή",λες και της αρνήθηκε αυτόγραφο ο Ρουβάς.
Τι παραστάσεις έχουν;
Τον αμόρφωτο γονιό που αντί να ανοίξει ένα βιβλίο να ξεστραβωθεί,πιάνει τον άλλο απο τη γραβάτα και του ζητάει διαπιστευτήρια Ελληνικότητας;(κάτι ωραίους νομάρχες όμως που ονειρεύονται πάρκινγκ στο Καπάνι τους προσκυνούν).
Δε θα αργήσει η μέρα που θα δούμε φαινόμενα αυτοκακοποίησης σαν αυτό της κοπέλας στην Αμερική:"Ο Τζενάι επιχείρησε να με βιάσει".
Αυτός είναι ο εχθρός σας;
Σε ένα παιδί που μετέχει της Ελληνικής εκπαίδευσης και κοιτάζει να προοδεύσει,επιτρέπεται να βάζεις διλήμματα του στυλ:"Αν η Αλβανία έρθει σε σύγκρουση με την Ελλάδα,με ποιούς θα πας;"

info press said...

@@@ giorgos

Θυμάσαι τι έλεγε ο John Lennon; Ούτε σημαίες, ούτε θρησκείες, διότι δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι.