Tuesday 2 March 2010

Microsoft - Security Essentials

Επειδή οι περισσότεροι έχουν Λογισμικό του Billy του Microsoft, ενημερώνουμε ότι προχωράει ακάθεκτος... και χαρίζει AntiVirus...



Δεν το συμπεριλαμβάνει σε κανένα Λογισμικό διότι η "Ενωμένη" Ευρώπη ήδη τον έχει ρημάξει στα πρόστιμα...

Μπορείτε να κατεβάσετε το AntiVirus από ΕΔΩ...

Είναι ελαφρύ και κάνει την δουλίτσα του με ελάχιστη μνήμη...

Προκειμένου να αγοράζετε τα βαριά πυροβολικά... που διαταράζουν RAM και CPU... ίσως είναι καλύτερα να έχετε του Billy... δεν το εγγυόμαστε... αλλά διαβάσαμε καλά reviews για το θέμα...

Το μοναδικό catch... τα Windows που έχετε να είναι νόμιμα...

Και μην ξεχνάτε ότι κάτι "λουλούδια" που δούλευαν στις εμπορικές εφαρμογές AntiVirus επειδή ήταν πολύ παληκάρια... κατέληξαν στην φυλακή... για χρηματιστηριακές απάτες... όπως λέμε... insider trading...

Τι να κάνουμε... η Αμερική έχει αυτήν την κακάσχημη συνήθεια και τιμωρεί...

4 comments:

Anonymous said...

Μια μικρή διευκρίνηση:

Ο Bill Gates έχει πλέον αποσυρθεί από την Microsoft.

Την θέση του πήρε ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Steve Ballmer.

Το γενικό κουμάντο το κάνει πλέον ο Ballmer, μιας και ο Gates αποφάσισε να παραιτηθεί από πρόεδρος και CEO της εταιρείας για να αφοσιωθεί στις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες.

Το Security Essentials λειτουργεί περίπου σαν το Defender των Windows, με κάποιες επιπλέον λειτουργίες. Διατείθεται επίσης και στην ελληνική γλώσσα από το κέντρο λήψης της MS.

Οι χρήστες των Windows περίμεναν μια αλλαγή συμπεριφοράς εκ μέρους του Ballmer. Δυστυχώς το νέο αφεντικό της Microsoft φαίνεται ότι ακολουθεί την "σοφρωνιστική" πολιτική του προκατόχου του με την πολύ κακή συνήθεια του να τιμωρεί τους χρήστες με τα κρασαρίσματα, τις οθόνες του θανάτου και το υποχρεωτικό format/reinstall, επιρρίπτοντας σ'αυτούς τις ευθύνες για τις ατασθαλείες των Windows.

info press said...

@@@ anon


Γνωρίζουμε τα του Billy, όμως όσα χρόνια κι αν περάσουν η Microsoft θα είναι ταυτισμένη με τον Billy.

Τα Windows πάντα θα είναι Windows και κανείς δεν υποχρεώνεται να αγοράζει Η/Υ με αυτό το λογισμικό και όποιος θέλει να αποφύγει τα των Windows, βάζει Linux.

Anonymous said...

Άν επιλέξουν ως λειτουργικό τα MacOS X, Debian και Ubuntu, ακόμα καλύτερα.

Τα Windows είναι κακογραμμένα και περιέχουν πολλά κενά στην ασφάλεια με αποτέλεσμα να αποτελούν εύκολη λεία στους ιούς, τα σκουλήκια και οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό.

Να ξεχάσεις τον Bill. Αυτός έχει παραιτηθεί προ πολλού από την Microsoft και συνεπώς δεν παίζει πλέον κανένα σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της εταιρείας. Τουλάχιστον να σου μείνει μια γλυκιά ανάμνηση από το παρελθόν.

info press said...

@@@ anon


Έχουμε Mac και Linux όχι Windows και δεν θέτουμε τα ζητήματα των posts σε προσωπικό επίπεδο.

Καλό βράδυ.