Wednesday 3 March 2010

Ελληνικό Δημόσιο - Η Ταφόπλακα της Ελλάδας

Ακούγεται αδιανόητο... η Αυστραλία των 22 εκατ. κατοίκων να έχει στο δυναμικό της 143.525 μόνιμους Δημοσίους υπαλλήλους και μόνο 11.957 εξειδικευμένους με σύμβαση...



...Και η Ελλάδα των 11 εκατ. κατοίκων να έχει περισσότερους από 1.000.000 εκατ. υπαλλήλους στο Δημόοσιο... και κανείς να μην γνωρίζει τον ακριβή αριθμό τους...

Το info press έχει καταγγελίες για κάποιους δημοσίους υπαλλήλους που εργάζονται οικογενειακώς στο Δημόσιο...

Σαφώς και μιλάμε για ανθρώπους που κάποτε ήταν πανίσχυροι... και ο ένας σύζυγος έβαλε τον άλλον σύζυγο και κατόπιν βόλεψαν τα παιδιά τους...

Την ίδια στιγμή... που οι έχοντες την εξουσία... άφηναν εκτός Δημοσίου ας πούμε το παιδί μιάς πολύτεκνης χήρας...

Αναφερόμαστε σε χοντρές αδικίες... για τις οποίες δεν θα τιμωρηθεί ποτέ κανένας... και το πιο σοβαρό είναι ότι τα χαμένα χρόνια των αδικημένων με τις τεράστιες στερήσεις... πήγανε περίπατο... αν και τα τελευταία 5,5 χρόνια το αναθεματισμένο χρέος σχεδόν διαπλασιάστηκε...

Οι άνθρωποι αυτοί δεν παρηγοριούνται με την όψιμη δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ή ακόμα την άβυσσο του Αντώνη Σαμαρά...

Τα όποια φορολογικά μέτρα κι αν λάβει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι ένας γερός επίδεσμος... τίποτα παραπάνω...

Το πρόβλημα της Ελλάδας με το υπέρογκο χρέος των € 300 Δις αλλά ειδικότερα το ετήσιο έλλειμα το οποίο θα μειωθεί για εφέτος... μόνο 4%... πως θα επιλυθεί;

Η κατάσταση δεν θα είναι καλύτερη τον επόμενο χρόνο ή τον μεθεπόμενο...

Η μόνη λύση είναι αυτό που πραγματικά πρότειναν οι Ευρωπαίοι... να μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων του Δημοσίου στο μισό...

Δεν είναι δυνατόν να έχεις ολόκληρες οικογένειες να θρέφονται στο Δημόσιο από τον χαμηλοσυνταξιούχο ή τον ιδιωτικό υπάλληλο που δουλεύει στο Supermarket... και να του λες ότι ή θα του κόψεις το ένα και το άλλο και επιπλέον να τον ληστέψεις για να τρώνε τα λαμόγια που εκμεταλλεύτηκαν τους πάντες...

Ναι θα στείλουμε όλοι χρήματα για να μην πτωχεύσει η Ελλάδα... αλλά δεν θα δώσουμε μία... για να συντηρήσουμε τα λαμόγια του Ελληνικού Δημοσίου...

Εμείς οι απέξω... προτείνουμε να συμπράξουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις... για να γίνει άρση της μονιμότητας με την προϋπόθεση ότι θα απολυθούν τα οικογενειακά λαμόγια που έχουν κατασπαράξει τους κόπους των υπολοίπων Ελλήνων...

'Οσο γνωρίζουμε ότι η οικογενειοκρατεία παραμένει στο Δημόσιο... και η πολύτεκνη χήρα υποφέρει... δεν θα δώσουμε ούτε ένα Cent...

Θεωρούμε πως είναι προτιμότερο να απολυθούν 500.000 βολεμένοι κηφήνες οι οποίοι καλά έφαγαν και ήπιαν για πολλά χρόνια... παρά να υποφέρει ένα ολόκληρο έθνος για πολλά χρόνια...

Η αθλιότητα του... "θα μπω στο δημόσιο πάση θυσία"
Άρση Μονιμότητας Δ/Υ & Άρση Ασυλίας Πολιτικών

18 comments:

Anonymous said...

Εχεις δίκιο.Για όλα φταίει ο Αβραμόπουλος και ο Σαμαράς και όχι η οικογένεια Παπανδρέου που διόρισε ένα εκατομμύριο πρασινοφρουρούς.
Έχεις έρθει ποτέ Ελλάδα;Ξέρεις τί γίνεται εδώ ή μόνο ότι λέει το BBC;

info press said...

@@@ anon


Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι διαχρονικό, δεν δημιουργήθηκε εχθές.

Αυτά που αναφέρουμε είναι οι καταγγελίες των πολιτών στο info press, με τα πλήρη στοιχεία τους και όχι αντιγραφή από το BBC.

Και βέβαια έχουμε έρθει και διαπιστώσαμε μόνοι μας την διαχρονική ασυδοσία των κυβερνήσεων.

Αλλά αφού κατάλαβες ότι εμείς ρίχνουμε όλες τις ευθύνες στον Αβραμόπουλο και στον Σαμαρά, είσαι μειωμένης αντιλήψεως.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Φταίνε όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις για τα χάλια της Ελλάδας.

Αυτά τα χάλια τα πληρώνουμε τώρα με την ιδιότυπη γαλλογερμανική δικτατορία που επιβλήθηκε στην ΕΕ από τον Νικολά Σαρκοζύ και την Αγγέλα Μέρκελ με την ανοχή και τις ευλογίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Καλείται ο Έλληνας πολίτης να αλλάξει νοοτροπία και τρόπο ζωής και να προσαρμοστεί επιτέλους στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Έτσι μόνο θα μπορεί να αισθάνεται ως Ευρωπαίος πολίτης.

Επιτέλους η Ευρωπαϊκή Ένωση τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά της ζητώντας γενναία μέτρα μόνιμου χαρακτήρα εδώ και τώρα.

Πιστεύω ως Ευρωπαίος πολίτης ότι η Κομισιόν έπραξε το καθήκον της και ήρθε η ώρα η Ελλάς να γίνει μια αληθινή ευρωπαϊκή χώρα και να εγκαταλείψει το σοβιετιοποιημένο οικονομικό παρελθόν της.

Από την άλλη, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οφείλει να ενημερώσει σωστά και ψύχραιμα τον κόσμο για τα μέτρα που πήρε προκειμένου να μην υπάρξει αδικαιολόγητος πανικός στους πολίτες.

Κακώς έκανε ο αρμόδιος υπουργός για τα ΜΜΕ Παύλος Γερουλάνος και άφησε τα media να διοχετεύσουν τελείως αυθαίρετα τρελλά σενάρια περί συντέλειας του κόσμου και "Αρμαγεδδώνα" πριν και μετά την ανακοίνωση των μέτρων αυτών.

Άν τα ελληνικά ΜΜΕ έβαζαν μυαλό και δεν διοχέτευαν αυτά τα τρομολάγνα σενάρια για το τέλος της Ελλάδας, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος οι Έλληνες πολίτες να πανικοβάλλονται έτσι τόσο άδικα. Γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν τα εγχώρια και διεθνή media.

Όμως, κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα ισχύει η υπερβολή αντί της ψυχραιμίας, με αποτέλεσμα να οδηγείται η κοινωνία στα όρια του παραλόγου.

Αντίθετα, σε άλλες χώρες όπως η Κύπρος, η Φινλανδία και η Αυστραλία, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απειροελάχιστες ως μηδαμινές περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στο παρελθόν, άνευ σημασίας και ενδιαφέροντος.

Παρά τις δυσκολίες, η ζωή συνεχίζεται.

Καλό πρωινό.

info press said...

@@@ anon



Το προσφιλές παραμύθι των μικρών κομμάτων, για συνομωσίες δεν μας αγγίζει.

Οι Έλληνες πολιτικοί που προσελαβαν τους 1.000.000 υπαλλήλους του Δημοσίου είναι επίορκοι και κάποιοι από αυτούς πρέπει να πάνε φυλακή.

Οι Έλληνες πολιτικοί μαζί με το Δημόσιο ρήμαξαν τα πακέτα στήριξης και κανένας άλλος.

Οι Έλληνες πολιτικοί τα πήραν από την κάθε Siemens.

Ή μήπως δεν τα έχεις καταλάβει όλα αυτά;

Η Αυστραλία σαφώς και δεν έχει πρόβλημα διότι έχει μόνο 142.525 χιλιάδες υπαλλήλους.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
info press said...

@@@ anon


Sorry, αλλά επειδή δεν καταλαβαίνουμε Γερμανικά,το σχόλιο σβήνεται.

Anonymous said...

Άσχετα εάν ένα μικρό τμήμα του σχολίου είναι γραμμένο στην γερμανική, αυτό όμως δεν είναι και ο λόγος να το αφαιρέσεις.

Γιατί το σχόλιο αυτό δεν ήταν καθόλου άσχετο με το post, οπότε θα μπορούσες να το διαβάσεις και να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Μπορεί η μικρή παράγραφος στα γερμανικά να σε ενόχλησε, αλλά αυτό δεν σ'εμποδίζει καθόλου να κρατήσεις την ουσία του σχολίου και να μου πεις την προσωπική σου γνώμη.

Αγγλικά και γαλλικά γνωρίζεις, αφού έχεις φίλους που ζουν στο Βέλγιο. Καιρός είναι λοιπόν να αρχίσεις σιγά-σιγά να μάθεις και λίγα γερμανικά.

Sorry για την παρεξήγηση, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα λογόκρινες ένα σχετικό post πρωτού καλά το διαβάσεις.

info press said...

@@@ anon


Άκου φίλε, το blog το δημιουργήσαμε από ένα μεράκι για τα ζητήματα δικαιοσύνης στην Ελλάδα, επειδή είναι ανύπαρκτη και επειδή αυτό είναι το αντικείμενο μας στο εξωτερικό.

Δεν έχουμε τον χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση να μάθουμε Γερμανικά για να καταλάβουμε ένα μέρος ενός σχόλιου, ή ακόμα και ολόκληρο σχόλιο.

Η πρώτη μας γλώσσα είναι Αγγλικά και γνωρίζουμε λίγα Γαλλικά μόνο τα απαραίτητα όταν πάμε διακοπές στην Γαλλία.

Έγραψες στα Ελληνικά την Merkel ως ΑΓΓΕΛΑ ΧΙΤΛΕΡ και κακώς το έκανες διότι η Γερμανία είναι καλύτερη Δημοκρατία από αυτήν της Ελλάδας.

Όπως αποδείχτηκε η Γερμανία έχει πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ενώ η Ελλάδα δεν έχει καν Δικαιοσύνη.

http://infopress-gr.blogspot.com/2010/03/merkel.html

Αλλάξτε λοιπόν την Ελλάδα και τον τρόπο που λειτουργεί ή δεν λειτουργεί και αφήστε τις εξυπνάδες με την Merkel.

Anonymous said...

Σαφώς κάνατε μια εξαιρετική δουλειά και δεν βρίσκω τον λόγο να σας συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την δημιουργία αυτού του μπλόγκ.

Παρόλο που γεννήθηκα στο Βέλγιο και ζω στην Ελλάδα εδώ και τρεις δεκαετίες, σου μεταφέρω την γνώμη της πλειοψηφίας Ελλήνων πολιτών που εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την αδικαιολόγητη στάση των Γάλλων και των Γερμανών, αναγνωρίζοντας ωστόσο την πολύτιμη συμβολή των δυό χωρών στην προσπάθεια επίλυσης των χρόνιων οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν την Ελλάδα και τις άλλες 4 χώρες που αποτελούν την "αχίλλειο πτέρνα" της ευρωζώνης.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ακόμα και ο Ζακ Σιράκ και ο Γκέρχαρτ Σρέντερ θα κρατούσαν την ίδια ακριβώς σκληρή στάση που τηρούν σήμερα ο Νικολά Σαρκοζύ και η Αγγέλα Μέρκελ απέναντι στα "γουρούνια". Οι δύο πρώην ισχυροί άνδρες του γαλλογερμανικού άξονα έχουν όμως προ πολλού παραιτηθεί από το αξίωμά τους.

info press said...

@@@ anon


Με τους ανθρώπους που μιλάμε εμείς στην Ευρώπη βλέπουν δικαιολογημένη την στάση των Γερμανών και των Γάλλων.

Η Ελλάδα λειτουργεί σαν ξέφραγο αμπέλι, δεν είναι σοβαρό κράτος.

Γιατί ο Γερμανός ή ο Γάλλος πολίτης να καλείται να πληρώνει τον Έλληνα που βγήκε στην σύνταξη στα 40 του χρόνια, ή να πληρώνει τους 1.000.000 Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους;

Τον Ιούνιο και πάλι θα υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας κι ας δανειστούν τώρα τα € 30 Δις, έστω και με ευνοϊκότερους όρους.

Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν θα λυθεί αν δεν απολυθούν οι 500.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

Οι χαρακτηρισμοί κατά των ξένων Πρωθυπουργών ή Προέδρων δεν θα λύσουν το πρόβλημα, διότι αυτοί λογοδοτούν στους ψηφοφόρους τους και δεν έχουν νόημα.

Την κατάσταση της Ελλάδας την δημιούργησαν οι Έλληνες πολιτικοί και οι πελατειακοί τους ψηφοφόροι, που τους έγλειφαν για μιά θέση στο Δημόσιο.

Αν δεν απολυθούν οι μισοί υπάλληλοι, το Δημόσιο θα γίνει η ταφόπλακα της Ελλάδας.

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και καλό βράδυ.

Anonymous said...

Την ίδια άποψη θα είχα αν ζούσα ακόμα στο Βέλγιο, την Γερμανία ή τη Γαλλία.

Ειρωνεία της τύχης, ο πατέρας αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα στα τέλη του 1979, αναγνωρίζοντας ωστόσο αυτό που θα επακολουθούσε τα επόμενα χρόνια σ'αυτή τη μικρή χώρα του ευρωπαϊκού Νότου.

Την άποψη ότι οι Έλληνες δεν είναι σοβαροί άνθρωποι διατύπωσαν οι παππούδες μου αρκετά χρόνια πριν φύγουν από την ζωή, σε μια σύντομη συζήτηση που είχα μαζί τους κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μου διακοπών στην Γαλλία στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Συμμερίζομαι πλήρως τις απόψεις των παππούδων μου, αν και πιστεύω ακράδαντα ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες διεφθαρμένοι όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.

Ελπίζω κάποια μέρα ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει αργά ή γρήγορα αυτές τις πολύ κακές συνήθειες, χαράζοντας ένα νέο σταυροδρόμι. Η Γερμανία και η Γαλλία της έδειξαν το μονοπάτι το οποίο υποχρεούται να ακολουθήσει προκειμένου να βγει από την άβυσσο της διαφθοράς και της σήψης.

Για να γίνει αυτό όμως, θα χρειαστεί να περάσουν πάρα πολλά χρόνια μέχρις ότου εκλείψει οριστικά αυτή η άθλια τριτοκοσμική εικόνα από το διεθνές προφίλ της Ελλάδος.

Οι προσπάθειες αυτές δεν είναι "παίξε-γέλασε" και πρέπει οι Έλληνες πολίτες επιτέλους να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που εξέχει είναι η βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας στο εξωτερικό.

info press said...

@@@ anon


Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα χρωστάνε περισσότερα από €30.000 το καθένα.

Στο Υπουργείο Παιδείας βρήκαν ότι υπάρχουν 4.000 δάσκαλοι και καθηγητές που έχουν άδεια για αόριστο χρόνο επειδή πήγαν χαρτί από ψυχίατρο ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα και δεν πάνε στις δουλειές τους αλλά πληρώνονται κανονικά.

Σήμερα βρήκανε ότι ο Σιούφας είχε προσλάβει άλλους 200 τόσους υπαλλήλους στην Βουλή.

Κάποια στιγμή είχαμε πάει στην Βουλή και αναρωτιώμαστε που διάολο κάθονται οι 1.600 που ήδη δουλεύουν εκεί.

Μιά καθαρίστρια στην Βουλή έχει μισθό €3.000 και επιδόματα €2.000 για βαρέα ανθυγειινά.

Τρελά πράγματα και αν δεν αλλάξουν σύντομα θα πάνε κάτω όλοι μαζί.

Αποδεικνύεται πως οι παππούδες σου είχαν δίκιο.

Anonymous said...

Αυτό που λες είναι πολύ σοβαρή καταγγελία η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση από τον νυν πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο.

Επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά: οι Γερμανοί και οι Γάλλοι έδειξαν στην Ελλάδα τον δρόμο της αρετής προκειμένου ν'απεγκλωβιστεί από τον βούρκο της ύφεσης.

Στο χέρι των Ελλήνων είναι να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι για να εξαφανιστεί το χρέος.

Μακάρι οι εκκλήσεις του Γιώργου Παπανδρέου να εισακουστούν.

Για την ώρα τουλάχιστον κανένας Έλληνας πολίτης δεν δείχνει πρόθυμος να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.

Ο Κώστας Μητσοτάκης και η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη-Κούβελου είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη από τους πλέον ελάχιστους σοβαρούς πολιτικούς που έχουν απομείνει σ'αυτή την χώρα και που λένε την μαύρη αλήθεια στους Έλληνες πολίτες. Δηλαδή αυτά ακριβώς που λες εσύ για την Ελλάδα: ότι όσο θα βασιλεύει η διαφθορά με τους 1.000.000 υπαλλήλους του Δημοσίου δεν πρόκειται ποτέ η χώρα αυτή να βάλει μυαλό.

Have a nice day!

info press said...

@@@ anon


Ξέρεις ότι ο Υπουργός Οικονομικών δεν έχει δικαιοδοσία στον πρϋπολογισμό της Βουλής;

Σαν να είναι άλλο κράτος η Βουλή, κάνει ότι θέλει ο Πρόεδρος της Βουλής.

Τα χρήματα όμως που πληρώνονται είναι των φορολογουμένων πολιτών, δεν τους έρχονται από τον Άρη.

Όσο για τον Μητσοτάκη, δεν μου αρέσει που βγαίνει κάθε φορά και καταλήγει στο ότι όλες οι κυβερνήσεις ήταν χάλια εκτός από την δική του.

Δεν γνωρίζουμε την εποχή του καλά, ότι έχουμε διαβάσει, δεν έκανε και κάτι το ιδιαίτερο και όταν αυτοξεχωρίζεται αισθητικά κάνει ζημιά στον εαυτό του.

Η Μπακογιάννη κακώς πήγε στην Κύπρο τώρα.

Έπρεπε να μείνει και να πει την γνώμη της για τα μέτρα.

Η Ελλάδα είναι σε τέτοια οικονομική κρίση και βγήκε η Ντόρα από την Κύπρο και είπε ότι η Ελλάδα θα σταθεί δίπλα στην Κύπρο.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Και η δική του κυβέρνηση έκανε λάθη.

Μπορεί ο επίτιμος να μην το λέει ανοιχτά, αλλά παραδέχεται ότι η περίοδος 1990-1993 δεν ήταν από τις λαμπρότερες στιγμές της θητείας του ως πρωθυπουργός, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε για να σταθεί η Ελλάς στα πόδια της.

Όσο για την κόρη του Ντόρα, αυτή απουσίαζε στην Κύπρο για ευνόητους λόγους.

Μπορεί εσύ να ήθελες να μείνει στην Αθήνα για να εκφράσει την άποψή της για τα μέτρα, αλλά οι διπλωματικές υποχρεώσεις την υποχρέωσαν να παραμείνει στη Μεγαλόνησο.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλια περί αυτού. Η άποψη της Ντόρας θα ήταν ούτως οι άλλως αναμενόμενη: ότι τα μέτρα που ζήτησαν οι Βρυξέλλες ήταν σωστά και δίκαια. Αυτή θα ήταν ασφαλώς και η γνώμη του μπαμπά της.

Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς καλό θα ήταν να συμμεριστεί τις απόψεις της οικογένειας Μητσοτάκη και να αφήσει τους λαϊκισμούς και τις εξυπνάδες.

Όσο γι'αυτό που είπες και το αφορά τα λεγόμενα της πρώην ΥΠΕΞ περί στήριξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτά έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία, μιας και έχουν να κάνουν μ'ένα μείζον πολιτικό πρόβλημα εισβολής και κατοχής ενός κράτους-μέλους της ΕΕ από μια χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ (η οποία φιλοδοξεί να γίνει το 28ο κράτος-μέλος της Ένωσης τα επόμενα χρόνια) το οποίο πρέπει να επιλυθεί μέσα στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών.

Η Τουρκία, η οποία κατέχει παράνομα το 38,5% των εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1974 μέχρι σήμερα, συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, αρνούμενη να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν. Αυτό την καθιστά υπόλογη απέναντι στην διεθνή κοινότητα.

Καλό Σαββατοκύριακο

info press said...

@@@ anon


Τα μέτρα δεν είναι δίκαια ως προς τον ΦΠΑ σε αγαθά ευρείας κατανάλωσης όπως είναι το γάλα.

Αν δεν κάνουμε λάθος, η Ελλάδα δίνει χρήματα στην Κύπρο αλλά δεν είμαστε σίγουροι, διότι επειδή η εξωτερική πολιτική είναι δύσκολο θέμα δεν ασχολούμαστε.

Η Τουρκία είναι προκλητική γενικώς διότι έχει και πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένα μέτρα κινούνται σε λάθος κατεύθυνση και πρέπει άμεσα να διορθωθούν. Οποιαδήποτε απόσυρσή τους θα προκαλούσε την οργή των Βρυξελλών.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα μέτρα που ελήφθησαν δεν είναι σωστά και δίκαια.

Διάβασα το post που ανάρτησες για τα σημερινά επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ο τρόπος που μια ομάδα 150 κουκουλοφόρων αντιμετώπισε με τόση βαρβαρότητα τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο με βάζει σε βαθιές σκέψεις για το πού το πάει τελικά αυτή η χώρα.

Αυτό που είπες ότι χαίρεται η Αριστερά για τα θλιβερά επεισόδια δεν ευσταθούν.

[b]Η Αλέκα Παπαρήγα από την πρώτη στιγμή καταδίκασε αυτά τα αίσχη.

Το ίδιο καυστικός για την στάση των ΜΑΤ ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό για αναλγησία και αυταρχισμό.[/b]

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε την λύπη της για τον άδικο ξυλοδαρμό του προέδρου της ΓΣΕΕ και ευχήθηκε περαστικά στον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό σόκ όταν δυνάμεις των ΜΑΤ "ψέκασαν" στο πρόσωπο του χημικές ουσίες.

info press said...

@@@ anon


Επιβεβαιώθηκε ότι τον Παναγόπουλο τον χτύπησε ομάδα από παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Παπαρήγα έχει την συνήθη ξύλινη γλώσσα της και δεν έχει κανείς να περιμένει τίποτα από αυτήν.

Ο Μανώλης Γλέζος δεν βγήκε ακόμα από το νοσοκομείο και ο Μιχάλης της Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να διώξει μερικούς.

Είχε πει ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσουν χημικά.