Tuesday 3 March 2009

Ο Φαύλος Κύκλος της Παιδεραστίας & οι Γονείς

Η παιδεραστία αυξάνεται και οι πολιτικοί σιωπούν.
Το ίδιο και η δικαστική εξουσία αν και έχει τη νομική δυνατότητα να αντιδράσει, εξακολουθεί να συγκαλύπτει τους παιδεραστές.
Το ίδιο και το ΕΣΡ, που παίρνει τον ύπνο του και ασχολείται με αηδίες.
Έτσι οι παιδεραστές την έχουν μιά χαρά στην Ελλάδα.


Εάν όλες οι ιστοσελίδες που περιέχουν πορνό αναγκαζόταν να έχουν το xxx αντί του com, ή του net, θα ήταν πιό εύκολο να εντοπιστούν οι παιδεραστές, αυτό όμως πρέπει να γίνει σε διεθνές επίπεδο.

Οι περισσότεροι γονείς, σε σχέση με το internet κοιμούνται με τα τσαρούχια και προ ολίγου στην εκπομπή της Δρούζα που προλάβαμε μόνο το τέλος, μιά κυρία έλεγε να βρουν 10 γονείς ένα δικηγόρο, να καταθέσουν μία αγωγή, για να απαγορευτούν οι ιστοσελίδες με πορνό μέσο των παρόχων του internet.

Η ανευθυνότητα των γονέων και σε αυτό το ζήτημα είναι απίστευτη.
Πάντοτε ζητάνε από το κράτος να προστατέψει τα παιδιά τους ενώ οι ίδιοι είναι "φοβερά απασχολημένοι" με σοβαρότερα θέματα.
Υπάρχουν Browsers που αποκλείουν την είσοδο σε σελίδες πορνό και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος καθηγητής αστρονομίας για να το εγκαταστήσει.
Οδηγίες για ασφάλεια υπάρχουν εδώ και εδώ.

Στην Ελλάδα της απόλυτης προσωπικής ανευθυνότητας, πάντα κάποιος άλλος φταίει και πάντα κάποιος άλλος πρέπει να μας "σερβίρει" έτοιμη τη λύση του προβλήματος!!!

No comments: