Thursday 27 January 2011

Παράνομοι Μετανάστες - Αρνούνται να Φύγουν από την Νομική

Παρακολουθούμε άναυδοι… το παράλογο θέατρο… μεταξύ του Πανεπιστημίου… της Κυβέρνησης… και της Εισαγγελίας…

Ο Πρύτανης μίλησε… για καθοδηγούμενη κατάληψη… και κατάχρηση του ασύλου…




Η Κυβέρνηση… πολύ σωστά… είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει μαζικές νομιμοποιήσεις… και κάλεσε τον Πρύτανη… να εφαρμόσει τον Νόμο…

Ο Εισαγγελέας… ακόμα δεν έχει ζητήσει εξηγήσεις… από τους Λιμενικούς… που ήταν αυτόπτες μάρτυρες… της διακίνησης των παράνομων μεταναστών…

Όπως δεν ζήτησε εξηγήσεις… από την Αστυνομία… που επέτρεψε στους παράνομους μετανάστες… να κάνουν παρέλαση μέχρι την Νομική Αθηνών…

Εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί… με ποιά αιτιολογία… και με ποιά ιδιότητα... ο κ. Πρύτανης… πήρε πρωτοβουλίες… να "εξασφαλίσει" κάποιο κτίριο και να μεταφέρει τους παράνομους μετανάστες… και πως παίρνουν τέτοιες ευθύνες... κάποιες ανόητες ΜΚΟ…

Όπως διαβάσατε στην ανακοίνωση του κ. Πρύτανη… δεν αναφέρει σε ποιό κτίριο θα τους μεταφέρουν… αλλά αναμένει την συνεργασία των παράνομων μεταναστών…




Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται… ότι έχει να κάνει με φανατισμένους… που η Πολιτεία υποχρεούται να απελάσει… άμεσα... πολύ απλά διότι είναι παράνομοι...

Οι κάτοικοι της περιοχής… όπου βρίσκεται το κτίριο… το έχουν αντιληφθεί… και προειδοποιούν πως δεν πρόκειται να τους ανεχθούν…

Ποιός θα φταίει τελικά για την οποιαδήποτε επικείμενη αναταραχή;

Οι κάτοικοι της περιοχής… ή οι απερίσκεπτες ενέργειες ενός Πρύτανη… που ανακατεύεται εκεί που δεν έχει αρμοδιότητες;

Το info press ρωτάει…

Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία;

Η Ελλάδα περιμένει να έρθουν ξένοι επενδυτές... όταν αυτοί παρακολουθούν live το ασυγκρότητο κράτος;

Σημείωση: Η τελευταία ανάρτηση του Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στο οποίο αναφέρεται ο κ. Πρύτανης... έγινε τον Ιανουάριο του 2007… αλλά παίρνει χρήμα από τα κορόϊδα… Έλληνες και λοιπούς Ευρωπαίους…

Παράνομοι Μετανάστες - Επιβραβεύτηκαν με το Νεοκλασσικό
Η Ελληνική Ανοχή & οι Παράνομοι Μετανάστες στην Νομική

4 comments:

tzonakos said...

Κάποιοι μας δουλεύουν, αλλα και κάποιοι ισως περιμένουν να επωφεληθούν απο αυτη την κατάσταση, ειδικά αν γίνει καμμια στραβή.
Αν αυτο ειχε γίνει σε άλλη χώρα, δεν θα ειχαμε προλάβει ουτε να το μάθουμε, κι εδω κάθονται και το συζητάνε, μην τυχόν και κάποιος παραβιάσει τις δημοκρατικές αρχές ή μην τυχόν κάποιος πει καμμια κουβέντα για το παραόνομο μεταναστολόϊ και τον πούν φασίστα.
Η υπάρχει Πανεπιστημιακό Ασυλο ή δεν υπάρχει, και αυτοί που τους μετέφεραν στην Νομική εχουν μεγάλες ευθύνες, το έκαναν εσκεμμένα.

info press said...

@@@ tzonakos


Δεν έχουμε δει μεγαλύτερη ξευτίλα χώρας, από αυτήν εδώ.

Μέχρι αυτή την στιγμή κάθονται και συζητάνε με τον Εισαγγελέα, διότι αυτοί θέλουν να πάνε στο κτίριο περπατώντας μαζί με τους υπερασπιστές τους, ώστε να χαθούν στο πλήθος και να μην απελαθούν.

Το κράτος που σέβεται τον εαυτό του, δίνει 10 λεπτά χρόνο να βγουν με τα χέρια ψηλά και αν δεν το κάνουν, μπαίνουν μέσα και τους γαζώνουν.

Το κράτος που σέβεται τον εαυτό του, δεν διαπραγματεύεται με οποιονδήποτε παράνομο και ο Εισαγγελέας θα είχε ήδη απολυθεί.

Η Ελλάδα θα τους δώσει και παράσημο για την αναστάτωση και το ρεζιλίκι που πέτυχαν.

Στην εποχή του Internet μιλάνε για Πανεπιστημιακό Άσυλο;

tzonakos said...

Ειμαι υπέρ του πανεπιστημιακού Ασύλου.
Δεν ειμαι όμως υπέρ του να το χρησιμοποιεί οκάθε *μπιπ* όπως γουστάρει, ή ακόμα χειρότερα, να εξυπηρετούνται κομματικές ντρίμπλες και τρικλοποδιές με αυτό.
Οντως όπως λες, δείχνει μεγάλη χαλαρότητα Κράτους αυτη η κατάσταση.
Παρακολουθώ μέσω twitter το τι γίνεται εκει και πραγματικά ο κόσμος λέει την κάθε παπαριά που του κατεβαίνει με τρόπο πολύ προπαγανδιστικό.
Δε θέλω ουτε να στηρίξω την κυβέρνηση ούτε τον κάθε παπ*μπιπ* που εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις.
Μάλιστα η ΟΝΝΕΔ εγραψε κάπου οτι συμφωνεί με την κατάργση του Ασύλου αυτού. Αλλο άρση προσωρινή, κι άλλο κατάργηση, μην τρελαθούμε τελείως, κατάργηση σημαίνει ολική εξάλειψη.
Συμφωνώ να είμαστε σαν κράτος πιο αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί κι οτι αν δε βγούν σε 10 λεπτά με τα χέρια ψηλά, μπούμ, μπούμ. Τέλος.
Ας με πούν φασίστα, χέστηκα, εγω ξέρω τι ειμαι και μόνο αυτό δεν είμαι. Βαρέθηκα τις μ@λ@κίες !
Και τον κάθε *μπιπ* δημοκράτη βαρέθηκα, που τάχα μου συμπονά τους παράνομους μετανάστες αλλα οταν τον πιάσει η Εφορία να χρωστά 100 € θα τον χώσει μέσα και μετά θα φωνάζει για το άπονο κράτος !
Αντε γιατι έσκασα επιτέλους με τους τάχα μου αριστερούς και διάφορους. Ας τους πάρουν στο σπίτι τους τούς μετανάστες να τους φιλοξενήσουν κανα μήνα και τα λέμε μετά.

info press said...

@@@ tzonakos


Γράφεις ότι "Παρακολουθώ μέσω twitter το τι γίνεται εκει και πραγματικά ο κόσμος λέει την κάθε παπαριά που του κατεβαίνει με τρόπο πολύ προπαγανδιστικό".

Το ερμηνεύουμε ότι είναι ισότιμο με το Αμερικανικό First Amendmend που ισχύει για όλους και όχι για μερικούς: "Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances".

Δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει διάκριση υπέρ μιάς Ελίτ, που χρησιμοποιεί τον οποιοδήποτε Νόμο για να καταπατάει τα δικαιώματα των υπολοίπων, λόγω ενός κτιρίου.

Οι 300 της Νομικής, σαφώς και θα τύχουν καλύτερης μεταχείρησης από τους λοιπούς Παράνομους Μετανάστες.

Το χθεσινό επικίνδυνο και παράλογο θέατρο με τους Παράνομους Μετανάστες και ειδικά το θέατρο των υποστηρικτών τους, θα ξαναπαιχτεί σύντομα σε άλλο Πανεπιστήμιο.

Την καλημέρα μας Τζονάκο.