Sunday 21 November 2010

Ιρλανδία - Δάνειο €80-90 Δις + €8 Δις από Αγγλία

Δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα οι όροι… με τους οποίους δανείζεται η Ιρλανδία…

Αυτό το οποίο δεν είναι υπό διαπραγμάτευση… είναι ότι η φορολογία των εταιρειών… δεν θα αυξηθεί… και θα παραμείνει στα 12.5%… όπως είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας… κ. Brian Cowen…

Η Ευρώπη… είχε δει σαν ευκαιρία να ανατρέψει αυτόν τον φορολογικό νόμο… αλλά προφανώς… δεν της πέρασε…

Ως γνωστόν… οι Ιρλανδοί… είχαν καταψηφίσει την Συνθήκη της Λισαβόνας… σε ποσοστό 54%… διότι η Συνθήκη καταπατάει την Εθνική κυριαρχία...

Οι Ιρλανδοί είναι περήφανοι άνθρωποι… και δεν θα καταπιούν εύκολα… ούτε την Ευρωπαϊκή Ένωση… ούτε το ΔΝΤ…

Η λέξη "πατριωτισμός" σημαίνει εθνική κυριαρχία και ελευθερία για τους Ιρλανδούς… κάθετα αντίθετα βέβαια… με το δόγμα Παπανδρέου… που κατέστη αντιπατριωτική η καταψήφιση του κ. Σγουρού ή του κ. Καμίνη…

Αυτή την ώρα ακούγονται πολλά… για τον "καυγά" της κ. Κατσέλη με την "Αγία Τριάδα"… αλλά και με τον κ. Παπακωνσταντίνου… που ήδη τρίζει η καρέκλα του… από την επιλογή του Πρωθυπουργού… να διορίσει άνευ μισθού… ως σύμβουλο του τον κ. Λουκά Παπαδήμο… πράγμα το οποίο στην ουσία… έθεσε σε επιτήρηση τον κ. Υπουργό…

Αναμείνατε στο ακουστικό σας… έως μεθαύριο… μετά την τελική έγκριση της 3ης δόσης… και όχι πριν…

Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε πει πως… "αν χρειαστούν νέα μέτρα.. θα σημαίνει πως αποτύχαμε…"

Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση με την Ιρλανδία… δυσκολεύει ιδιαίτερα… την κατάσταση στην Ελλάδα… και οι χειρισμοί της Ελληνικής κυβέρνησης… δεν πρέπει να παραμείνουν στο ερασιτεχνικό επίπεδο… όπως ήταν μέχρι τώρα…

Ο κ. Παπούλιας αντί να μέμφεται τους πολίτες που δεν ψήφισαν… ας ρίξει και καμμιά μομφή προς την κυβέρνηση… μήπως και τερματιστεί η επικίνδυνη κυβερνητική παιδική χαρά… που δείχνει μετά μανίας... την εξιδείκευση της… μόνο στο φακέλωμα των πολιτών και των παιδιών…

Κάρτες… Κάρτες… Ηλεκτρονικό Φακέλωμα & στα Παιδιά
Ναι στις Απολύσεις & Βάζουν Τσιπάκι στο € του Νότου

2 comments:

tzonakos said...

Η "αντιπατριωτική" μή ψήφιση των εκλεκτών του Πασοκ με φέρνει σε οργισμένη αντίθεση με το κόμμα που ψήφισα διοτι μας περνάει για μαλάκες !
Πατριωτισμός ειναι κατι πολυ μεγάλο για να το πιάνει στο στόμα του οποιοσδήποτε έλληνας πολιτικός καλοθρεμμένος και ζάμπλουτος.
Να μας αφήσουν ήσυχους, βαρεθήκαμε.
Η Ιρλανδία μπήκε στο στόχαστρο επειδή ακριβώς τραβάει επενδύσεις εκει και τις χάνουν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί.
Εκβιάζουν οι Ευρωπαίοι "ανεβάστε τη φορολόγηση επιχειρήσεων" ! ΟΧΙ λένε οι Ιρλανδοί, ας δούμε πόσο θα αντέξουν γιατι βλέπω οτι θα εχουν πρόβλημα μεγαλύτερο απο το δικό μας. Κι ας εχουν πιο έντιμους πολιτικούς εκεί και πιο έντιμα ΜΜΕ.
Αν θέλει ο κάθε Γ.Παπανδρέου ή όποιος ειναι να κάνει τον πατριώτη, ας πάει να δείξει τα καρύδια του εκει που πρέπει αντι να μας φοβερίζει αμα δεν ψηφίζαμε τους δικούς του.
Και οχι, δεν τους ψηφίσαμε !
Επαιρναν τηλέφωνα απο το Πασοκ να ψηφίσουμε τον τάδε και τους έβριζα.
Πάτησες ευαίσθητο σημείο με αυτό το άρθρο, όπου πολύ εύστοχα μιλάς γιο το πώς εκλαμβάνεται ο πατριωτισμός σε δύο χώρες της ΕΕ.
Ας μας πει ο πατριώτης Παπανδρέου πώς θα φέρει ανάπτυξη !
Με το ΛΑΦΚΑ ; με το ακριβό πετρέλαιο ; Με τον Καμίνη ; Με τον Πάγκαλο ; Με τη Λούκα ; Με τι γμτ το Ε$&^$^% μου ;
Sorry αλλα ειμαι οργισμένος.
Καλη σας μερα.

info press said...

@@@ tzonakos


Το καινούργιο Μνημόνιο για την 3η δόση το είχε υπογράψει η Ελληνική κυβέρνηση από τον Αύγουστο, τότε που ήταν ο κ. Λοβέρδος στο Υπουργείο Εργασίας.

Αυτό σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ έλεγε εσκεμμένα ψέμματα στους ψηφοφόρους για πολλά ζητήματα και γι' αυτό είχαμε σηκώσει το δικό μας μπαϊράκι τότε και μάλιστα είχαμε προειδοποιήσει ότι θα έρθουν νέα φορολογικά μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές.

http://infopress-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_1639.html

Όταν η κ. Κατσέλη διάβασε το τελικό κείμενο, εναντιώθηκε άμεσα και ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό και πρέπει να ξέρεις ότι η Λούκα είναι διάνοια, στα 22 της χρόνια έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου.

Προφανώς ο ίδιος επέλεξε να φορτώσει στους πολίτες 48 Υπουργούς για να ανακόψει τις αντιρρήσεις των υπολοίπων και τελευταία έθεσε υον κ. Παπακωνσταντίνου σε επιτήρηση, διότι η Τρόϊκα του είπε ότι το Υπουργείο Οικονομικών είναι ένα σκέτο χάος.

Μην γελιέσαι Τζονάκο, δεν υπάρχει τρόπος να γίνει ανάπτυξη με τέτοια ύφεση.

Αμφιβάλλουμε αν η Ελλάδα πάρει την 4η δόση τον Μάρτιο, με τα μυαλά που κουβαλάει ο κ. Παπακωνσταντίνου και τον οποίο ανέχεται ακόμα ο Πρωθυπουργός.

Όπως είχε γνώση ο Πρωθυπουργός και για το άρθρο της Λούκα στο ΒΗΜΑ πριν την δημοσίευση, αλλά τελικά ο ίδιος δεν μας λέει τι θέλει.

Αναρωτιώμαστε δε για το τι είδους συναίνεση θέλει τώρα από τον κ. Σαμαρά, διότι όπως λέει ο ίδιος, οι πολίτες συναινούν στην πατριωτική του πολιτική.

Μπάχαλο Τζονάκο, μπάχαλο, και να λέμε μη χειρότερα, διότι δυστυχώς για τους πολίτες τα χειρότερα έρχονται.

Απόλυτα κατανοητή η οργή Τζονάκο και μακάρι να την κατανοήσει ο κ. Πρωθυπουργός.