Sunday 10 October 2010

Ευρωπαϊκά Κουλουβάχατα - Φίμωτρο για Όλους

Για την αντιμετώπιση του... εξτρεμισμού... ο Ισπανός κ. Pedro Agramunt Font De Mora... κατάφερε να εγκρίνει μιά έκθεση που έγραψε... για τα εξτρεμιστικά και μη στοιχεία στην Ευρώπη...
Διαβάσαμε στο ΠΟΝΤΙΚΙ... που μάλλον θα το κλείσουν για να μην ξαναγράψει τέτοια ωραία... ότι...

"Με πρόσχημα τη δήθεν αντιμετώπιση του εξτρεμισμού και με «κερασάκι» στην... τούρτα την αγωνία να μην αναβιώσει ο φασισμός και ο ρατσισμός στην Ευρώπη, ως συνέπεια των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, στο Ψήφισμα που εκδόθηκε προετοιμάζεται το έδαφος, όχι μόνο για την περαιτέρω στοχοποίηση των μαζικών κινημάτων ανά την Ευρώπη, αλλά και για περικοπή βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Η έκθεση του Αγκραμούντ, που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των παριστάμενων στην ψηφοφορία βουλευτών - μελών της Συνέλευσης του ΣτΕ, έρχεται ως φυσική... συνέχεια μιας άλλης έκθεσης, που είχε εγκρίνει προ πενταετίας το ίδιο κοινοβουλευτικό όργανο και με την οποία καταδικάζονταν από κοινού οι θηριωδίες των ναζί και οι αγώνες των κομμουνιστών ανά την Ευρώπη.

Από τους 634 βουλευτές της Συνέλευσης, 108 παρουσιάσθηκαν στην ψηφοφορία και απ’ αυτούς, οι 98 υπερψήφισαν τις αντιδραστικές «εξισώσεις» του Αγκραμούντ, 6 καταψήφισαν και 4 δήλωσαν αποχή.

Οσοι την υπερψήφισαν είτε δεν την είχαν διαβάσει προσεκτικά είτε ψήφισαν συνειδητά για την περιστολή βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των εργαζομένων της Ευρώπης, τα συμφέροντα των οποίων υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν οι βουλευτές - μέλη της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης."

Τα υπόλοιπα ΕΔΩ...

Εμείς έχουμε μόνο μία ερώτηση...

Οι ΠΑΣΟΚοι μεγάλοι σοσιαλιστές... που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ... θα είχαν τολμήσει να το κάνουν αυτό στην Αμερική;

Μάλλον όχι... διότι η ελευθερία του λόγου... εκεί που γεννήθηκε ο Γιώργος... δεν είναι διαπραγματεύσιμη...

Προσέξτε people... διότι η Ευρώπη ΕΠΕ... ψηφίζει εκ μέρους σας... πολλά... δίχως να τα παίρνετε είδηση...

Και επειδή στο ΙΚΑ συμφέρει να σας κόψει το πόδι... προσέξτε τουλάχιστον τα όργανα σας... διότι το ιατρικό σας ιστορικό θα είναι στην βρωμοκάρτα τους...

Η Κάρτα του Πολίτη = State of the Art Surveillance

No comments: