Wednesday 5 May 2010

Το Blackout της ΕΣΗΕΑ Βολεύει κ. Σόμπολε;

Μιά και το blackout της ΕΣΗΕΑ βολεύει... συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογραφίσκων... δείτε τι συμβαίνει στην Αθήνα από το CNN...
Τρεις Νεκροί στην Marfin της Σταδίου


Η Ελλάδα Τιμωρεί τα Θύματα Όχι τους Δράστες
Αυτοί που Σκορπούν τον Θάνατο & τον Πόνο
Πολιτικό Σύστημα Διεφθαρμένο Έως το Κόκαλο
Marfin Πλήρωσαν το Θεσμικό Καθεστώς των Μόλοτοφ
Marfin - Η Νεκρή Κοπέλα στο Μπαλκόνι
Αλλοπρόσαλλοι Πολιτικοί - Απροσάρμοστοι Πολίτες
Marfin - Έγκυος 4 Μηνών η Μία Νεκρή Κοπέλα
Γιώργος Παπανδρέου - Οι Δράστες θα Λογοδοτήσουν
Διεθνές Ρεζιλίκι & Πάλι η Αθήνα


6 comments:

Anonymous said...

Έπεσες σε λάθος, φίλε μου.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ανέστειλε την απεργία της υπό την πίεση αυτών των θλιβερών γεγονότων.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης η ΕΣΗΕΑ θεώρησε ότι δεν θα ήταν καθόλου σωστό να υπάρχει μπλάκ-άουτ στην ενημέρωση υπό αυτές τις δυσμενείς συνθήκες και αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή της 24ωρης απεργίας της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Πάνος Σόμπολος αναγκάστηκε να κηρύξει την ματαίωση της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης των δημοσιογράφων προκειμένου να υπάρξει εκτενή κάλυψη των επεισοδίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα ΜΜΕ ξεκίνησαν κανονικά την μετάδοση των δελτίων και των ενημερωτικών εκπομπών από τις 16.00 το απόγευμα. Όλα αυτά όμως έγιναν κατόπιν εορτής!

Τα συλληπητήριά μου για τον άδικο χαμό των τριών συνανθρώπων μας που έπεσαν θύματα της καταστροφικής μανίας κάποιων διεστραμμένων δολοφόνων που πυρπόλησαν ένα υποκατάστημα της Marfin Egnatia Bank στην οδό Σταδίου.

Αυτό το θλιβερό γεγονός μου θύμισε ένα παρόμοιο περιστατικό το 1991 όταν οι κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το κατάστημα ΚΑΠΠΑ ΜΑΡΟΥΣΗΣ στο κέντρο της Αθήνας κατά την διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στην πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης του Κώστα Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 5 άτομα.

info press said...

@@@ anon


Μάλλον εσύ είσαι στον κόσμο σου και υπερασπίζεσαι τα πουλημένα δημοσιογραφάκια της πλάκας.

Βούϊζαν το CNN και το BBC για τρεις νεκρούς και κοντέψαμε να νομίσουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε την γλώσσα μας αλλά η Ελλάδα ήταν στο σκοτάδι της, διότι περίμενε τον κ. Σόμπολο

Προφανώς δεν άκουσες ότι παραιτήθηκε ο Τσαλαπάτης.

Anonymous said...

Ποτέ δεν υπερασπίστηκα αυτούς τους ανθρώπους, που περισσότερο συμπεριφέρονται ως δημοσιολόγοι που το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν το καθημερινό κουτσομπολιό της showbiz και δεν ασκούν σωστά το επάγγελμά τους όπως οι συνάδελφοί τους στο εξωτερικό.

Δεν είναι μόνο το CNN και το BBC που αναμετάδωσαν live τα γεγονότα της φρίκης. Εκτενής αναφορά έγινε επίσης και από το EURONEWS.

Σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι που παραιτήθηκε ο Δημήτρης Τσαλαπάτης!

Κανονικά θα έπρεπε όλο το Δ/Σ της ΕΣΗΑ να υποβάλει την παραίτησή του στον αρμόδιο υπουργό Παύλο Γερουλάνο για να μπει επιτέλους φραγμός στην τρομολαγνεία και την υπερβολή που καλλιεργούνται καθημερινά στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ άπ' αυτούς τους δημοσιοκάφρους. Η παραίτηση μόνο ενός ατόμου δεν είναι αρκετή. Πρέπει επιτέλους να πέσουν κεφάλια και να μπει ένα τέλος σ'αυτό το αίσχος.

Το ποτήρι κυριολεκτικά ξεχείλησε με όλη αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση στον χώρο του εγχώριου Τύπου και των ΜΜΕ προκειμένου να φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο. Η παραίτηση του Δημήτρη Τσαλαπάτη από το Δ/Σ της ΕΣΗΕΑ ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Θαρρώ πως θα πέσουν και άλλα κεφάλια στην ΕΣΗΕΑ τις επόμενες μέρες με αποκορύφωμα την παραίτηση του Πάνου Σόμπολου από την θέση του πρόεδρου της Ένωσης και την αποχώρησή του από το Mega.


Καλό πρωινό.

info press said...

@@@ anon


Η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων υπηρετεί το διεφθαρμένο σύστημα και κάνουν ότι τους λένε τα κομματικά αφεντικά τους.

Σε αντίθεση οι απέξω διέκοψαν την ομλία του Gordon Brown και μετέδωσαν τα επεισόδια και τους τρεις νεκρούς, ενώ οι Έλληνες παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι περίμεναν τον κ. Σόμπολο.

Το Zougla.GR μετέδιδε την πορεία και πολύ καλά έκανε και κάποια στιγμή νομίζαμε ότι τελείωσε και όλα καλά.

Ο σταθμός Skai.GR ήταν ο μοναδικός που δεν κρεμάστηκε από την ΕΣΗΕΑ και έσπασε την ηλίθια απεργία τους.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
info press said...

@@@ anon



Το σχόλιο είναι εκτός θέματος.