Tuesday 16 June 2009

Διεστραμμένοι Παπάδες - Τιμοκατάλογος Αμαρτιών

Μερικές απίθανα διεστραμμένες ερωτήσεις που κάνουν κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης (από το Εξομολογητάριο σελίδα 105) οι ρασσοφόροι κόρακες:
Μήπως τέκνον μου εμοίχευσες καμία γυναίκα παντρεμένη; Μήπως επόρνεψες με γυναίκα ανύπαντρη; Με ξένη γυναίκα επόρνεψες ή με συγγένισά σου; Με λαϊκή ή καλόγρια; Με χριστιανή ή με αλλόφυλη και αρετική; Και σε ποιό τόπο επόρνεψες; Σε σπίτι ή σε εκκλησία ή σε νάρθηκα εκκλησίας; Και σε ποιό καιρό επόρνεψες; Σε καθημερινή, σε μέρα Κυριακή και γιορτή; Και πόσες φορές επόρνεψες και σε πόσο καιρό;


Μήπως έκαμες μαλακία στον εαυτό σου; Ή σε κάποιον άλλον ή άλλος σε σένα; Τί πρόσωπο ήταν εκείνος; Σε ποιό τόπο; Πόσο καιρό και πόσες φορές;

Μήπως έκανες συγκυλισμό με άλλο πρόσωπο αρσενικό ή θηλυκό ή άλλος σε σένα; Με τι πρόσωπο τον έκανες; Που, πόσο καιρό και πόσες φορές;

Μήπως έκανες αρσενοκοιτία εσύ σε άλλον ή άλλος έκανε σε σένα; Τί πρόσωπο ήταν εκείνος και σε ποιό καιρό σε ποιό τόπο και πόσες φορές;

Μήπως έπεσες (έκανες σεξ) σε ζώα και κτήνη και σε πετεινά αρσενικά ή θηλυκά; Πόσο καιρό σε ποιόν τόπο και πόσες φορές;

Τα του 1927 εν έτει... 2009 και οι ανευθυνουπεύθυνοι ήθελαν να επιτρέψουν την εξομολόγηση στα παιδάκια του σχολείου!!!

Μερικές μόνο από τις τιμωρίες:
Ο μαλακίαν διαπραξάμενος 40 ημέρες επιτιμάται, ξηροφαγία διαιτώμενος (μόνο ψωμί και νερό) και μετανοίας ποιών 100 ημερησίως!
Η "μίξη" (δηλαδή η ταυτόχρονη μαλακία δύο ανδρών) τιμωρείται με 80 ημέρες ξηροφαγίας και άλλες 100 μετάνοιες.
Οι γυναίκες που ασπασμούς ανδρός ελθούσα και επαφάς, μη μέντοι διαφθαρείσα, το της μαλακίας επιτίμιον δέχεται (40 ημέρες ξηροφαγία και 90 μετάνοιες ανά ημέρα).
Εάν τινάς αρσενοκοιτήσει (κάνει σεξ “οπισθοδρομικώς”) τον γαμβρό του τέσσαρα έτη επιτιμάται, ξηροφαγών μετά την ενάτην και ποιών μετανοίας 200.

Εάν γυνή πέσει με δύο αδελφούς, τρεις χρόνους επιτιμάται, ξηροφαγούσα μετά την ενάτη και μετανοία ποιούσα διακοσίας καθ’ εκάστην.
Εάν τινάς πέση με μητέραν και θυγατέραν ομού, τέσσαρα έτη επιτιμάται ξηροφαγίαν μετά την ενάτη και ποιών γονυκλισίας τριακοσίας καθ’εκάστην.
Εάν τινάς αρσενοκοιτήσει δύο αδελφούς τέσσαρα έτη επιτιμάται ξηροφαγών μετά την ενάτην και ποιών μετανοίας εκάστην τριακοσίαν.

Επίσης γράφει το +ιερό+ τεφτέρι για την αρσενοκοιτία και τον Ιησού:

"Ο άγιος Ιερώνυμος λέγει πως δια μόνην αυτή την αμαρτίαν της αρσενοκοιτίας αργοπόρησε να γένη η ένσαρκος οικονομία του Χριστού και άλλος διδάσκαλος λέγει πως δια αυτήν έχει να γένη ογλιγωρότερα η δευτέρα παρουσία και πως τη νύκτα εκείνην όπου εγεννήθη ο χριστός, έστειλεν έναν άγγελον και εθανάτωσεν όλους τους αρσενοκοίτας όπου ήσαν εις τον κόσμον, έπειτα εγεννήθη, δια να μην ευρεθή τότε εις την γη τοιαύτη παράνομος αμαρτία".

Και κάτι τελευταίο για την μαλακία και τους αρχαίους έλληνες φιλόσοφους που αναφέρεται στο Εξομολογητάριο και δείχνει την απέραντη αγάπη του χριστιανισμού για τα γράμματα :

"Και είναι γνώμη μερικών διδασκάλων, ότι ο θεός μισώντας τόσον πολλά εκείνους τους υπερήφανους Φιλοσόφους των Ελλήνων, τους άφηκε να κυριευθούν από αυτή την αμαρτίαν, δια τιμωρίαν της ειδωλολατρίας των, επειδή γνόντες τον Θεόν, ουχ ως θεόν εδόξασαν".

Τα του 1940 καλά κρατούν το 2009 και όποιος ομιλεί για τον πολιτισμό των Αρχαίων Ελλήνων... είναι άθεος.

Μπράβο Ελληνικό κράτος που ανέχεσαι τους διεστραμμένους σχιζοφρενείς και έχουν γίνει κράτος εν κράτει...

Thank you Paradise Lost Blog

4 comments:

GIORGOS said...

Aπλά ας ρωτήσουμε τον υπουργό παιδείας τι γνώμη έχει για το τελευταίο ιδίως μέρος σχετικά με τους Αρχαίους.
Τα προηγούμενα ας μη τα σχολιάσω γιατι θα παραφερθώ.
Περίεργο πάντως τα ευαγγέλια και οι ψαλμοί της θρησκείας να έχουν γραφτεί στη γλώσσα των διεφθαρμένων Αρχαίων.

info press said...

@@@ GIORGOS



Πολύ καλά λες να ρωτήσουμε τον υπουργό για τους Αρχαίους αλλά και πως βλέπει τις δολοφονίες που αναφέρει λίγο πιο πάνω και λέει "έστειλεν έναν άγγελον και εθανάτωσεν όλους τους αρσενοκοίτας όπου ήσαν εις τον κόσμον".

Διαβάζαμε το κείμενο και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

Καλό βράδυ Γιώργο.

Αθανασία said...

Γειάσας παιδιά...έρε και που να σφίξουν οι ζέστες τι έχει να γίνει!,κοιτάξτε το τί κάνει ο κάθε ένας στο κρεββάτι του,και με το σώμα του (που το δίνει,σε ποιόν κλπ,κλπ)...είναι νομίζω κάτι που αφορά τον ΙΔΙΟ ΜΟΝΟ και ΌΧΙ τους ηλίθιους,διεστραμμένους και ανώμαλους παπάδες έτσι;;;αυτό έλειπε τώρα να μας κάνουν και αυτοί κουμάντο στη ζωή μας στο κρεββάτι μας και δε ξέρω και γώ που αλλού...(γιανά μη γίνω και χυδαία κιόλας)....ακούς εκεί που θα τους ρωτήσουμε κιόλας αυτούς!,ή θα τους πάρουμε και την έγκριση!αυτοί να κοιτάξουν τις δικές τους τις ανωμαλίες και αυτά που κάνουν αυτοί μεταξύ τους,και μη νομίζουν ότι ο κόσμος ΔΕΝ ξέρει τι κάνουν αυτοί..ξέρει και πολύ καλά μάλιστα......άκου εκεί...συγνώμη ρε παιδιά...αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι τώρα...καλησπέρες...

info press said...

@@@ Αθανασία


Ένα από τα πιο ωραία που έχουμε ακούσει είναι το "έρε και που να σφίξουν οι ζέστες τι έχει να γίνει!".

Καλό είναι να ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι για να καταλάβουν πόσο ενοχλημένοι είμαστε.

Καλό βράδυ Αθανασία.