Wednesday 14 July 2010

Τα Άγαμα Κορίτσια με Εισοδηματικά Κριτήρια

Βρε...βρε... βρε... ξύπνησε το κράτος... και τα κορίτσια του μπαμπά... θα έχουν λιγότερα χρήματα για τις πλαστικές τους...

Ας είναι... έστω και τελευταία στιγμή... μπήκαν τα εισοδηματικά κριτήρια για τα ανύπαντρα κορίτσια...

...Των Δικαστικών... των Στρατιωτικών... και άλλων... κατωτέρων θνητών του Δημοσίου...

Δεν κάνει να μπερδεύουμε τα κορίτσια των Δικαστικών... με τις άλλες κυρίες... διότι τα κορίτσια τους είναι ανώτερα όντα... και ποτέ σαν τους λοιπούς Έλληνες...

Σημείωση: Με την σημερινή ρύθμιση η κατώτερη σύνταξη των "κοριτσιών" ορίστηκε στα €660...

Ανύπαντρα Κορίτσια - Η Κατώτερη στα €1.020
Δικαστικό "Μαστίγιο" για την Απογραφή τους
Δικαστές - Θα Παραιτηθούμε Ομαδικά για το ΙΚΑ

4 comments:

tzonakos said...

Γιατι δεν καταργούνται εντελώς, δεν καταλαβαίνω !
Ειναι σκανδαλώδες.
Και οι περισσότερες θυγατέρες εχουν διαμερίσματα κι εξοχικά.
Και αφορά μόνο τις θυγατέρες, δηλ. οι γιοί δεν λάμβαναν τίποτα. Γι αυτο τοσα χρόνια άκουγα στρατιωτικούς να θέλουν κόρες ! Τωρα ξύπνησα ;
Γκρρρ ...

info press said...

@@@ tzonakos


Οι συντάξεις αυτές δεν καταργούνται διότι τα "κορίτσια" ψηφίζουν και η πίεση από τους νυν μπαμπάδες (κυρίως Δικαστικούς) αποδίδει την απαιτούμενη "ισότητα" που επωμίζονται οι φορολογούμενοι παππούδες του ΙΚΑ και οι λοιποί φορολογούμενοι.

Δυστυχώς και ο Γιώργος Παπανδρέου κάπως έτσι βλέπει την ισότητα.

Πληροφοριακά, τα "αγόρια" προσέφυγαν στο ΣτΕ για να πάρουν και αυτοί την σύνταξη των μπαμπάδων και ευτυχώς για τους φορολογούμενους, απορρίφθηκε το αίτημα.

tzonakos said...

"Ευτυχώς για τους φορολογούμενους" αλλα πολύ πολύ δυστυχώς για την ισότητα, ισονομία και ευνομία.
Δηλ. ο άγαμος γιός ειναι μαλ...
ενω η άγαμη θυγατέρα ειναι μάγκας και φυσικά αυτο ειναι κάτι σαν 'προίκα' η οποία ως γνωστό εχει καταργηθεί μεν, αλλα οι παλαιολιθικοί δεινόσαυροι άρχοντες της κοινωνίας μας επιμένουν στην πλούσια θυγατέρα, να τη καλοπαντρέψουν με ενα γιατρό, στρατιωτικό, δικαστικό και τέτοια... ας μην πω άλλα, θα κάνω δική μου ανάρτηση με σχετικό χεστήριο για αυτην την ράτσα πολιτών.
Ως γιος ενος απλού μεροκαματιάρη, μεγάλωσα με ενα σωρό τέτοιες θυγατέρες γύρω, που δνε καταδέχονταν μια απλή 'καλημερα' να πούν στον παρακατιανό.

info press said...

@@@ tzonakos


Το θλιβερό είναι ότι η Ελλάδα έχει μιά ελιτίστικη μορφή διακυβέρνησης, που είναι κάθετα αντίθετη με την ισότητα και την ισονομία.

Στον 21ο αιώνα, η Ελλάδα δεν έχει ούτε ένα πολιτικό στην φυλακή.

Δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός στην φυλακή και αν δεις τις ποινές που έχουν εισπράξει κάποιοι θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι ιδιαίτερα φτηνή και όχι το απόλυτο αγαθό.

Ακόμα και ένας Πανεπιστημιακός που καταδικάστηκε σε φυλάκιση για διασπάθιση εκατομμυρίων είναι έξω για λόγους "υγείας" και το χειρότερο είναι ότι το κράτος δεν κατάθεσε Αγωγή εις βάρος του για κατάσχεση της περιουσίας του, ώστε να αποζημειωθεί για την χασούρα.

Σκοτώθηκαν τόσα παιδιά στα Τέμπη και ποιό ήταν το αποτέλεσμα;

Πνίγηκαν τόσοι άνθρωποι με το Σάμινα και ποιά ήταν η κατάληξη;

Σκοτώθηκαν τόσοι με τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας και οι συγγενείς παιδεύονται μέχρι σήμερα διότι ακόμα και αυτοί που επέζησαν είναι αντίθετοι στις αποζημειώσεις για τους θανόντες.

Η διαφθορά στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας που έχει καθιερωθεί από τους Δικαστικούς.

Ποιός τολμάει λοιπόν να κόψει την "προίκα" των κοριτσιών τους;