Thursday 17 June 2010

Η Ευρώπη Φακελώνει & Οι Πολίτες Φασκελώνουν

Η Ευρώπη τείνει να καθιερωθεί ως η φασιστικότερη ήπειρος με το πρόσχημα της τρομοκρατίας...

Το πιο απλό παράδειγμα... Η Ευρώπη διέταξε ότι στα καινούργια διαβατήρια θα υπάρχει και το δαχτυλικό αποτύπωμα...


Αντίθετα και κατά αλφαβητική σειρά... οι χώρες όπως... Australia, Canada, Ireland, New Zealand, UK, USA... απαγορεύουν το δαχτυλικό αποτύπωμα... α) διότι ένας πολίτης πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα για να του πάρουν το αποτύπωμα... και β) δεν προσφέρει κάτι περισσότερο... στην πάταξη της τρομοκρατίας...

Στην πραγματικότητα αυτές οι χώρες δεν διαθέτουν καν ταυτότητες... όπως διαθέτει η Ελλάδα που είναι πρώτη σε φασισμό... αφού οι ταυτότητες διέθεταν το αποτύπωμα εδώ και πολλά χρόνια... και αν δεν κάνουμε λάθος από την δεκαετία του 60...

Επί πλέον σε καμμία άλλη χώρα δεν θα δείτε το ΑΦΜ κανενός πολίτη σε λογαριασμούς ΔΕΗ ή ΟΤΕ...

Ο Gordon Brown... πασίγνωστος και ως... control freak... είχε συμφωνήσει στο δαχτυλικό αποτύπωμα... αλλά ο David Cameron... έδωσε ήδη δύο χαστούκια στην Ευρώπη... και δη στην Frau Merkel...

Το ένα για το αποτύπωμα... και το άλλο για τον κρατικό προϋπολογισμό... τον οποίο δεν δέχεται να καταθέσει στην Ευρώπη... πριν ψηφιστεί από την Βρετανική Βουλή...

Ο οργανισμός Statewatch... έστειλε επιστολή σε τρεις Επιτρόπους... που είναι υπογεγραμμένη από πολλούς οργανισμούς που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα...

Πολλοί από τους οργανισμούς είναι από την Γερμανία... Ολλανδία... Γαλλία... και από την μικρή Κροατία για παράδειγμα... υπογράφεται από τον Σύλλογο των Δημοσιογράφων...

Η Ελλάδα... εκπροσωπείται από την ΕΚΠΟΙΖΩ...

Και μη χειρότερα... Ελλάντα... hehehe...

Σοβαρευτείτε βρε άνθρωποι... κάποια στιγμή...

Το info press... *"παγκοσμοιοποίησε" το ζήτημα... εις πείσμα της "Ευρωπαϊκής Χρηματιστηριακής Εταιρείας"... που δήθεν φοράει μανδύα Ένωσης... ακριβώς επειδή τους γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια...

* Η λέξη "παγκοσμοιοποίηση" έχει... απαγορευτεί στην Ε.Ε. hehehe...

Η Σουηδία... η τρίτη πατρίδα του Γιώργου Παπανδρέου... αρνείται να συμμορφωθεί με την συλλογή των στοιχείων... από το Internet ή τα κινητά τηλέφωνα...

Δείτε και μόνοι σας... την Επιστολή Statewatch... για το Data Retention... και ποιοί οργανισμοί υπογράφουν...

Διαβάστε τι σας περιμένει στην Ελευθεροτυπία από την οποία πήραμε το γράφημα...

4 comments:

Anonymous said...

Δεν το ήξερες τόσο καιρό; Η Γερμανία και η Αυστρία άνοιξαν πρώτες τους ασκούς του Αιόλου.

Άν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά μια δήλωση του παραιτηθέντος προέδρου της Γερμανίας Horst Köhler για την επαναφορά των pantzer (των τεθωρακισμένων tank της Wehrmacht), θα καταλάβεις αμέσως.

Με αφορμή την άνοδο του φασισμού στην οποία αναφέρθηκες, η ΕΕ μετεξελίσσεται σ'ένα νέο Reich χειρότερο από το τρίτο. Όλα αυτά με ευθύνη της Γερμανίας, η οποία θέλει να επιβάλλει σιδηρά πειθαρχία σε όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ.

Ένα σχόλιο καθόλου άσχετο, μιας και το φακέλωμα των πολιτών είναι μια από τις βασικές προτεριότητες αυτού του τέταρτου Reich που ονειρεύεται η γερμανική κυβέρνηση.

Ενδεικτική της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες είναι και η εκτίμηση του José Manuel Barroso ότι θα καταρρεύσει η δημοκρατία στις χώρες του Νότου εάν δεν εφαρμοστεί η σιδηρά πειθαρχία που επιβάλλει η Κομισιόν.

info press said...

@@@ frantico


Ας διαβάσει η Ελλάδα λίγο πιο προσεκτικά τα του δικού της φασισμού, αλλά και την ξευτίλα της εκπροσώπισης της με την κρατικοδίαιτη και αναποτελεσματική ΕΚΠΟΙΖΩ.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, με το φακέλωμα της ταυτότητας απότο 60 και το ΑΦΜ των πολιτών να παρευλάνει παντού.

Σε αντίθεση, οι ίδιοι οι Γερμανοί ανέτρεψαν στο Συνταγματικό τους Δικαστήριο τα του ηλεκτρονικού φακελώματος που διέταξε την καταστροφή όλων των αρχείων και τώρα προχωράνε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ο κάθε Barroso μπορεί να λέει ότι βλακεία θέλει, διότι κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.

Και όταν η κάθε Merkel εισπράξει ντομάτες και αυγά στην κάλπη, θα στρώσουν οι απανταχού κυβερνώντες.

Anonymous said...

Φίλε μου, μακάρι να έχεις δίκιο.

Μπορούμε όμως να κι εμείς να βάλουμε κάποιο χεράκι για να καθαριστεί η κόπρος του Αυγεία; Νομίζω ότι η απάντηση που θα σου δώσω μπορεί ίσως να σε πικράνει, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή: nope, ςκτός αν υπάρξει έστω και μια βούληση εκ μέρους των ελάχιστων συνεπών πολιτών όπως εμείς για να μπορέσει επιτέλους να βαδίσει η "Ellada" στο σωστό μονοπάτι και να εγκαταλείψει μια για πάντα όλες τις αμαρτίες της.

Ένα τέτοιο εγχείρημα θα μπορούσε να σπάσει αυτό το νοσηρό απόστημα που έχει φωλιάσει βαθιά στην καταρρακωμένη ούτως οι άλλως κοινωνία. Η επίτευξή του προϋποθέτει μεταξύ άλλων τα εξής:

1. Απομάκρυνση των 100.000 περίπου κηφήνων του Δημοσίου που ευθύνονται για τα χάλια της χώρας ή οριστική κατάργηση του δημόσιου τομέα σε περίπτωση που η απόλυση των "τεμπέληδων" δεν αποδώσει.

2. Κατάργηση της ΕΚΠΟΙΖΩ και αντικατάστασή της από άλλο φορέα με υψηλό ποσοστό συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα σ'αυτό (γύρω στο 50 με 75%).

3. Κατάργηση του απαράδεκτου καθεστώτος του φακελώματος των πολιτών μέσω της επιβολής ΑΦΜ που ισχύει από το 1960 ως σήμερα και άμεση εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την κοινοτική.

Αμφιβάλλω όπως εσύ εάν αυτές οι τρεις προϋποθέσεις είναι δυνατόν να εφαρμοστούν στην πράξη.

Wait and see...

info press said...

@@@ frantico


Ο Έλληνας έχει γαλουχηθεί στην ταυτότητα με το αποτύπωμα και στο ΑΦΜ του.

Δυστυχώς για αυτόν, δεν έχει την στοιχειώδη παιδεία να τα αποβάλλει.

Αυτό που θεωρούμε εμείς προσβολή, αυτοί το θεωρούν καμάρι τους.

Τηην καλημέρα μας.