Saturday 24 April 2010

Χρέος & Έλλειμα = Ασυδοσία & Ατιμωρησία

Δανειζόμαστε μιά φράση από το φιλμ Pride and Glory του Gavin O'Connor... "Το τελευταίο που θέλουν να ανακαλύψουν είναι η αλήθεια"...
Οι δημοσιογράφοι έπαψαν να είναι δημοσιογράφοι... και καλόμαθαν στα perks της εργοδοσίας και των πολιτικών...

Οι πολιτικοί... έχουν μείνει στα συνθήματα και στην ασυλία τους... και περιμένανε όλοι τον κ. Γερουλάνο να διώξει τις κηφήνες της ΕΡΤ... ενώ την ίδια στιγμή... οι Βουλευτές δεν μαζεύουν τα δικά τους χάλια αρχίζοντας από το ίδιο τους το σπίτι...

Η χώρα έφθασε στον γκρεμό, ο Πρωθυπουργός έτρεχε από χώρα σε χώρα για να πείσει τους Ευρωπαίους... και οι λοιποί 299 ανόητοι... αντί να βρουν ένα τρόπο να ανατρέψουν τους διορισμούς του κ. Σιούφα... άνοιξαν λογαριασμό στην Τράπεζα... και έφτιαξαν διαφήμιση για να καταθέσουν το χαρτζιλίκι τους τα μωρά...



Κάτω από αυτές τις συνθήκες ποιός θα εμπιστευτεί τους Έλληνες και γιατί;

Ασυδοσία... Σκάνδαλα... Κλεψιές... Διορισμοί... Διαφθορά... Ατιμωρησία...

Αυτή ήταν η επανίδρυση του κράτους που έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή... για να διορθώσει... μιά από τα ίδια... της κυβέρνησης Σημίτη...

Μείνατε με το Glory των Ολυμπιακών... και ρίξατε στον Καιάδα το Pride των Αρχαίων Ελλήνων...

2 comments:

tzonakos said...

Αυτη η Κυβέρνηση εχει επιδοθεί σε ενα συμμάζεμα ανευ προηγουμένου.
Αλλα φαίνεται οτι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτυερο συμμάζεμα και πολυς κόσμος δεν το εχει καταλάβει αυτό. Ακομα πάνε για ρουσφέτια σε πολιτευτές, ακόμα ελπίζουν να συντηρηθεί αυτο το κράτος με τον τρόπο που το έφερε εδω που ηρθε.
Και συμφωνώ οτι θα έπρεπε οι πιλιτικοί να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα αλλα δεν βλέπω να γίνονται και πολλά.
Πάντα ψάχνει ο έλληνας για το κατάλληλο 'παραθυράκι' που θα τον βολέψει, πάντα αυτο θέλει να εχει και ο πολιτικός για άγρα ψήφων.
Με λίγα λόγια χρειαζόμαστε μιά κυβέρνηση 'αυτοκτονίας', δηλαδη να κάνουν οσα πρέπει και ας χάσουν.
Η δε πενταετία Καραμανλή ηταν μία τεράστια τρύπα που δεν θα κλείσει ουτε σε 15 χρόνια.

info press said...

@@@ tzonakos


Για να αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα, πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία πρώτα.

Οι πολιτικοί να επιδοθούν στην αλλαγή της νομοθεσίας αντί να χάνουν τον καιρό τους με την ρουσφετολογία, που όπως πολύ σωστά λες, γίνεται ακόμα στα γραφεία τους.

Αυτές οι πελατειακές επισκέψεις των πολιτών, πρέπει να κοπούν δια ροπάλου και τα αιτήματα τους να διατυπώνονται μόνο μέσω email.

Τα γραφεία των Βουλευτών στοιχίζουν εκατομύρια στους φορολογούμενους.

Οι Βουλευτές πρέπει να μειωθούν στους 150, αλλά τότε θα πρέπει να πάνε σπίτια τους και οι βολεμένοι υπάλληλοι της Βουλής.

Θα δεις τι "σκοτωμός" θα γίνει και με τους Δημάρχους, διότι οι σπατάλες τους μέσω των δήθεν κερδοφόρων οργανισμών είναι άνευ προηγουμένου.

Η διαφθορά δεν έχει χρώμα και όταν πρόκειται για το κοινό τους φαγοπότι, είναι ενωμένοι σαν γροθιά.

Καλή ξεκούραση Τζονάκο.