Saturday 24 April 2010

Γιώργος Παπανδρέου - Προσφεύγουμε στο ΔΝΤ

Η ανακοίνωση έγινε από το ωραίο Καστελόριζο και στην θέα αυτής της φωτογραφίας η Angela Merkel... μπορεί να πάθει και συγκοπή...

Η εικόνα ήταν λάθος... και όποιος συμβούλεψε τον Πρωθυπουργό... έπρεπε ήδη να έχει πέσει στο γαλάζιο και να μην ξανάρθει στην Αθήνα...

2 comments:

Anonymous said...

Η προσφυγή στον μηχανισμό διάσωσης του ΔΝΤ ήταν ένα γεγονός που ήταν ουκ ολίγοις αναμενόμενο.

Προσωπικά διαφωνώ με την ανάμειξη του ΔΝΤ στον μηχανισμό στήριξης και διάσωσης, παρόλο που ο μηχανισμός θα είναι στην πλειοψηφία του ευρωπαϊκός (η συμμετοχή του ΔΝΤ θα είναι συμβολική).

Οι περισσότεροι Έλληνες εκλαμβάνουν αυτό το γεγονός ως τιμωρία καθώς επίσης ως μέσο καταπίεσης και εξαθλίωσης. Ταυτόχρονα δε θεωρούν ότι με την έλευση του ΔΝΤ η Ελλάδα θα ξαναμπεί στο "γύψο" τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια.

Υπάρχει και η άλλη άποψη που θεωρεί ότι ο μηχανισμός διάσωσης της "τρόϊκας" θα βγάλει την χώρα από τον βούρκο της ύφεσης, επαναφέροντάς την στο σωστό δρόμο.

Τα μέτρα που προβλέπει το σχέδιο διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την απόλυση όλων των κυφήνων του Δημοσίου που έστησαν το πρωτοφανές φαγοπότι με τα λεφτά των Έλληνων φορολογουμένων, άποψη που διατυπώθηκε από το infopress εδώ και αρκετό καιρό.

info press said...

@@@ anon



Η Ελλάδα χρωστάει περισσότερα από €300 Δις και φανταζόμαστε ότι οι άνθρωποι δεν περίμεναν να έρθει ο Άγιος Βασίλης, αντί του ΔΝΤ.