Sunday 28 February 2010

Nigel Farage - Χάρισμα Βρεγμένης Πατσαβούρας

Ο γλυκός κύριος της φωτογραφίας... lol... είναι ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης που ηγείται των 500 εκατ. Ευρωπαίων...
Ο Nigel Farage είναι ο Πρόεδρος ενός μικρού Βρετανικού κόμματος στην Ευρωβουλή... ο οποίος δεν χαρίζεται σε κανέναν... πραγματικά και όχι εικονικά...

Εκτός του ότι του είπε ότι είναι τόσο χαρισματικός όσο μιά βρεγμένη πατσαβούρα και ότι μοιάζει σαν κατώτερος υπάλληλος τράπεζας του είπε ότι κατάγεται από το Βέλγιο που δεν είναι ούτε χώρα...

Διαβάσαμε την είδηση στην Ελευθεροτυπία... και όταν βρήκαμε το video αντιληφθήκαμε ότι η εφημερίδα δεν ανάφερε όλα όσα είπε ο Farage... και για την Ελλάδα...
Απευθυνόμενος λοιπόν στον Van Rompuy είπε ότι από τότε που έγινε Πρόεδρος η Ελλάδα μειώθηκε σε προκτετοράτο...
Το πιο σοβαρό και μιά μεγάλη αλήθεια που είπε ο Nigel Farage είναι ότι δεν υπάρχει μηχανισμός για να φύγει από Πρόεδρος... ο Πρόεδρος...
Τον κατηγόρησε επίσης ότι η πρόθεση του είναι να γίνει ο σιωπηλός εκτελεστής της δημοκρατίας στην Ευρώπη...
Sorry guys... η δημοκρατία έχει ήδη πάει περίπατο... ο μηχανισμός της Ευρώπης είναι τόσο γραφειοκρατικός που για να αποφασίσουν πως να δένουν τα... κορδόνια τους... χρειάζονται 151 συνεδριάσεις...

Κάτω από το video είναι όλη η ομιλία του Nigel Farage...



We were told that when we had a president, we'd see a giant global political figure, the man that would be the political leader for 500 million people.
The man that would represent all of us on the world stage.
The man whose job was so important that of course you're paid more than President Obama.
Well, I'm afraid, what we've got, was you.
And I'm sorry, but after that performance, earlier, that you gave, and I don't want to be rude but, you know, really, you have the charisma of a damp rag and the appearance of a low grade bank clerk.
And the question that I want to ask, the question that I want to ask is:
Who are you? I'd never heard of you; nobody in Europe has ever heard of you. I would like to ask you, president, who voted for you?
And what mechanism?
Oh, I know democracy is not popular with you lot, and what mechanism do the peoples of Europe have to remove you?
Is this European democracy?
Well, I sense though that you're competent and capable and dangerous, and I have no doubt that it's your intention to be the quiet assassin of European democracy and of the European nation states.
You appear to have a loathing for the very concept of the existence of nation states, perhaps that's because you come from Belgium, which of course is pretty much a non-country.
But since you took over, we've seen Greece reduced to nothing more than a protectorate, Sir, you have no legitimacy in this job, at all, and I can say with confidence, that I can speak on behalf of the majority of the British people in saying: We don't know you, we don't want you and the sooner you're put out to grass, the better.

8 comments:

Anonymous said...

Δεν με παραξενεύει καθόλου αυτό που έγραψες για τις αιχμές που άφησε ο Νάϊτζελ Φάρεϊτζ κατά τους Βέλγου προεδρεύοντα του Συμβουλίου της Ευρώπης Χέρμαν βαν Ρομπάϊ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση από την ίδρυσή της στα τέλη των 1950s ως τις μέρες μας πάσχει από ένα εξαιρετικά σοβαρό δημοκρατικό έλλειμμα το οποίο είναι πλέον αδύνατο να διορθωθεί.

Η Ε.Ε. μπορεί μεν να είναι οικονομικός γίγαντας χάρη στην γερμανική ατμομηχανή της, αλλά πολιτικά παραμένει ένας νάνος.


Δεν είναι και λίγοι αυτοί που κατηγορούν τις Βρυξέλλες για αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στις αδύναμες οικονομικά χώρες της Ευρωζώνης.

Υπάρχουν μάλιστα φωνές που επικρίνουν την γερμανίδα καγκελάριο Αγγέλα Μέρκελ ότι με την προκλητική στάση της (ειδικά με την κάλυψη που παρείχε στο περιοδικό Focus σχετικά με το εξώφυλλο της ντροπής και του αίσχους που δείχνει την θεά της ομορφιάς να επιδίδεται σε άσεμνες χειρονομίες μπροστά στους υπόλοιπους Ευρωπαίους) επιχειρεί να εγκαθιδρύσει το 4ο Ράϊχ μέσα στους κόλπους της Ένωσης....

info press said...

@@@ anon


Ο Nigel Farage δεν άφησε αιχμές, κατακεραύνωσε τον Πρόεδρο διότι είναι λίγος και πληρώνεται αδρά.

Η Ευρώπη είναι γραφειοκρατική διότι δεν είναι δυνατόν να ενωθούν πολιτικά 27 χώρες με διαφορετικά συμφέροντα και κουλτούρες.

Η διεύρυνση ήταν λάθος.

Οι χώρες του Νότου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, πιστεύουν οτι οι υπόλοιπες χώρες είναι σαν τις αγελάδες που θα τις αρμέγουν για πάντα.

Η Ελλάδα προκάλεσε μόνη της τα οικονομικά προβλήματα, διότι κατασπατάλησε τα κοινοτικά χρήματα στον διογκωμένο Δημόσιο τομέα με αποτέλεσμα να συντηρεί 1.000.000 υπαλλήλους.

Εάν δεν απολύσει τους μισούς από αυτούς δεν θα δει άσπρη ημέρα διότι αυτή η πολιτική της, έχει ήδη καταχρεώσει και όλη την επόμενη γενιά των Ελλήνων που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα.

Αυτό είναι το χειρότερο είδος της οικονομικής φασιστικής νοοτροπίας που επέβαλαν οι υπάλληλοι του Ελληνικού Δημοσίου στους υπόλοιπους Έλληνες οι οποίοι απαιτούν και από τους άλλους Ευρωπαίους να συνεχίσουν να συντηρούν.

Την καλημέρα μας.

Anonymous said...

Παράγοντες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαρακτήρισαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως κατοχική και τον πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος ως κατοχικό πρωθυπουργό.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα όπως τα αφήνει να εννοηθεί το ΠΡΙΝ, η πρωϊνή κυριακάτικη εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ίδρυσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος του πολιτικού εξωκοινοβουλευτικού φορέα της ελάσσονας Αριστεράς Δημήτρης Δεσύλλας.

Αποκλείεται η Ελλάδα να βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή. Άλλο η χιτλερική Γερμανία του 1944 και άλλο η Ομόσπονδη Γερμανική Δημοκρατία του 2010.

Η Αγγέλα Μέρκελ δεν έχει τα κότσια να γίνει αιμοσταγής δικτάτορας σαν τον Αδόλφο Χίτλερ. Η Γερμανίδα καγκελάριος χαρακτήρισε σαχλαμάρες τις φήμες περί εγκαθίδρυσης ενός νέου Ράϊχ στους κόλπους της ΕΕ, αποδοκιμάζοντας με τον πιο αιχμηρό τρόπο το σχετικό δημοσίευμα του κυριακάτικου ΠΡΙΝ.

Η Ελλάδα διατηρεί άριστες σχέσεις με την Γερμανία και το συκωφαντικό εξώφυλλο του περιοδικού Focus δεν μπορεί παρά μόνο να ερμηνευτεί ως ένα μεμονωμένο διπλωματικό επεισόδιο.

info press said...

@@@ anon



Η Αριστερά ζει στον δικό της βλακώδη κόσμο που δεν είναι λιγότερο φασιστικός.

Εμμένουμε στο προηγούμενο σχόλιο για το πως κατάντησε η Ελλάδα να χρωστάει €300 Δις.

Το διπλωματικό επισόδειο για το εξώφυλο του περιοδικού που το είδες;

Anonymous said...

Δική μου άποψη είναι.

Πιστεύω ότι υπήρξε μια μικρή ένταση στις ελληνογερμανικές σχέσεις η οποία όμως ξεπεράστηκε γρήγορα χάρη στους σωστούς και υπεύθυνους χειρισμούς των δύο πλευρών.

Το επεισόδιο με αφορμή το εξώφυλλο του Focus ήταν ένα ατυχές συμβάν.

Η Ελλάδα και η Γερμανία συνεργάζονται από κοινού για την εξεύρεση μιας βιώσιμης αναπτυξιακής οικονομικο-πολιτικής λύσης που θα βγάλει την πρώτη από την ύφεση. Οι σχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου με την Γερμανίδα ομόλογό του είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Η Γερμανία ενθαρρύνει την Ελλάδα να πάρει γενναία μέτρα προκειμένου να ξεπληρώσει τα χρωστούμενα 300 δις ευρώ και να απαλλαγεί μια και καλή από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Αυτό όμως φαντάζει αδύνατο να γίνει μέσα σε μία μέρα, κάτι που το αναγνωρίζει η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό για "κατοχή", "gauleiter" καθώς επίσης και το ενδεχόμενο οικονομικού εμπάργκο και διεθνούς απομόνωσης της Ελλάδας εκ μέρους της Κομισιόν ως αντίποινα για την άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμορφωθεί με τις αξιώσεις των ιμπεριαλιστικών αρπακτικών είναι οι πραγματικές αιτίες της ελληνογερμανικής διένεξης.

info press said...

@@@ anon


Τα δικά σου συμπεράσματα περί διπλωματικού επισοδείου, δεν γίνεται να τα μεταφέρεις σαν να είναι πραγματικά γεγονότα.

Η Ελλάδα είναι σε πτώχευση.

Η Ελλάδα δανείζεται κάθε χρόνο για να συντηρεί τους δημοσίους υπαλλήλους που αυξάνουν σημαντικά το χρέος των € 300 Δις.

Στο τέλος του έτους 2010 τα €300 Δις θα έχουν αυξηθεί και άλλο, διότι η Ελλάδα συνεχίζει να δανείζεται τα επόμενα 20 χρόνια, για να πληρώνει το διογκωμένο δημόσιο τομέα και μετά θα αρχίσει να ξεχρεώνει.

Τα ιμπεριαλιστικά αρπακτικά είναι οι περισσότεροι από 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι και αυτούς πληρώνουν οι υπόλοιποι Έλληνες.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ said...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

info press said...

@@@ ksipnistere


Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια του απαιτούμενου χρόνου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία.