Wednesday 24 February 2010

Michael Jackson - 911 Tape Revealed

Patient is Michael Jackson.
No pulse, no breathing. Unresponsive.
Tried to resuscitate him. Unsuccessful.
We've done everything we can. We should be there in five minutes.
It doesn't look good. It doesn't look good.

Ο ασθενής είναι ο Michael Jackson.
Δεν έχει σφυγμό, δεν αναπνέει.
Δεν αντιδράει.
Έγινε προσπάθεια ανάνηψης. Απέτυχε.
Κάναμε ότι μπορούσαμε.
Θα είμαστε εκεί σε πέντε λεπτά.
Η κατάσταση δεν είναι καλή.

4 comments:

Αθανασία said...

Καλησπέρα παιδιά...έχω κάμποσο καιρό να περάσω,από εδώ..τι κάνετε?...τι είναι αυτό βρέ παιδιά..???..πάντως υποθέτω θα πρέπει να είναι,ένα πολύυυ σημαντικό ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά τις τελευταίες ώρες,του αγαπημένου μας Μάικλ έτσι?.... μα πολύ σημαντικό όμως...ΥΣ-παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε,λίγο σε κάτι?...εδώ κ καιρό έχω ένα πρόβλήμα,με το μπλόγκ μου κ συκρεκριμένα,με τα widgets δε μου τα εμφανίζει,σωστά κ δε μου τα βάζει,στη σωστή θέση οκ?...μου τα βάζει πότε πολύ δεξιά,πότε πολύ αριστερά κ μου τα ΄κολλάει'το από πάνω με το από κάτω...κ πάει λέγοντας...κάποιοι άλλοι σε άλλα μπλόγκ που ρώτησα,μου είπαν να αγοράσω το SCC Costum της wordpress..είναι δύσκολο ξέρετε να το αγοράσω?είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσω?...πρέπει να κάνω ανανέωση του χρόνου μου συνεχώς?...είναι δύσκολο να το κάνω αυτό?...κ ξέρετε μήπως εάν υπάρχει κάποιο βιβλίο που να λέει για το στήσιμο μπλόγκ,ιστοσελίδας και για το CSS (οδηγίες χρήσης?)...θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε λίγο σ'αυτά..καλησπέρες...

info press said...

@@@ Αθανασία


Η επικοινωνία αυτή είναι από το ασθενοφόρο που πήγε τον Michael στο νοσοκομείο.

Απλά επιβεβαιώνεται ότι ήταν νεκρός από το σπίτι, ενώ ο Conrad Murray είχε καταθέσει ψέματα ότι όταν μπήκανε στο ασθενοφόρο είχε σφυγμό.


Όσον αφορά το Custom Upgrade για το WordPress στοιχίζει $15 USD για ένα χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο κάνεις όποιες αλλαγές θέλεις γα ένα χρόνο.

Όταν περάσει ο ένας χρόνος και ο χρήστης δεν επιθυμεί να κάνει άλλες αλλαγές, δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσει και βέβαια δεν χάνει τις αλλαγές που έχει κάνει τον προηγούμενο χρόνο.

Στο Forum του WordPress, μπορείς να βρεις βοήθεια Αθανασία.

http://en.wordpress.com/forums/forum.php?id=3

Επίσης στο παρακάτω link υπάρχουν μαθήματα και για αρχάριους.

http://codex.wordpress.org/WordPress_Lessons

Καλή επιτυχία Αθανασία και πάλι εδώ είμαστε.

Αθανασία said...

Καλημέρα παιδιά!...ε,τώρα τι να πώ ε,δεν το σύμφερε,τον ηλίθιο το γιατρό να πεί εξ αρχής την αλήθεια ίσως...ε,για CSS τώρα κάποιο κοπέλα μπλόγκερ,που ρώτησα μου είπε ότι πρέπει,να κάνω συνεχώς ανανέωση του χρόνου μου,αλλιώς δε πρόκειται να κρατηθούν,αυτά που έχω κάνει στο μπλόγκ μου..οκ?...κ αυτά θα τα πληρώσω,στο λογαριασμό του τηλ μου?...ρωτάω επειδή πληρώνουν οι γονείς μου τους λογαριασμούς κ ΔΕΝ θέλω,να δούν καμιά ώρα κανένα αστρονομικό ποσό κ να φρίξουν καταλάβατε?..γι αυτό κ να ανακαλύψουν,ότι είμαι ιδιωκτήτρια ιστοσελίδας...ΔΕ ξέρουν επακριβώς λεπτομέριες πάνω σ αυτό..γι αυτό...καλημέρες παιδιά κ ευχαριστώ που είστε πάντα,τόσο καλοί μαζί μου...

info press said...

@@@ Αθανασία


Ο γιατρός τα σκάτωσε Αθανασία, διότι αποκαλύφθηκε και άλλο ένα τηλεφώνημα που έκανε σε κάποιο ασθενή του την ώρα που πέθαινε ο Michael.

Πριν από αυτό ο γιατρός είχε επικοινωνία με την γυναίκα των ονείρων του που έκανε το 7ο παιδί του και η οποία έκανε striptease σε club.

Όχι Αθανασία μου δεν είσαι υποχρεωμένη να πληρώνεις κάθε χρόνο κάποιο ποσόν στο WordPress.com.

Ισχύει ότι είπαμε στο προηγούμενο σχόλιο.