Tuesday 23 February 2010

Και τα Σκυλάκια κατά της Εγκληματικότητας

Όπως δείχνει η φωτογραφία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ο παίδαρος πάει περιπολία με τους Αστυνομικούς για την πάταξη της εγκληματικότητας...

Έκκληση στον κ. Χρυσοχοϊδη... Τα σκυλάκια πρέπει να έχουν βαθμό όπως γίνεται έξω και να είναι δίχως φίμωτρο...

6 comments:

Anonymous said...

Μην σε ανυσυχεί αυτό.

Ο κ. Υπουργός έδωσε σαφείς οδηγίες για την χρήση αυτών των τετράποδων.

Μάλιστα υπήρξε και αυστηρή οδηγία η οποία απαγορεύει την χρήση των αστυνομικών σκυλιών στις διαδηλώσεις.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν ακολουθεί τα βήματα των προκατόχων του και πολύ κακώς κάνουν τα κόμματα της Αριστεράς που τον θεωρούν τσιράκι των Αμερικανών.

Άν ήταν ακόμα η ΝΔ στην κυβέρνηση, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Καλή σου μέρα.

info press said...

@@@ anon


Εμείς συνδικαλιζόμαστε εκ μέρους των τετράποδων, για τα δικαιώματα τους, διότι είναι σαν άνθρωποι και δεν τους χρειάζεται το φίμωτρο.

Να είσαι καλά.

Anonymous said...

Το φίμωτρο χρησιμοποιείται προκειμένου να αποφευχθούν τα ατυχήματα. Θα αφαιρείται μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Έχω δει τέτοια θλιβερά περιστατικά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες στο πρόσφατο παρελθόν με θύτες αστυνομικούς σκύλους και θύματα ανυποψίαστες μητέρες που πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Τα αστυνομικά σκυλιά είναι ειδικά εκπαιδευμένα για την αντιμετώπιση και αποτροπή αξιόποινων εγκληματικών ενεργειών και μόνο. Δεν θα επιτραπεί η χρήση τους για την διάλυση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας.

Ο αρμόδιος υπουργός έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε ορισμένα "θερμόαιμα" στελέχη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν φόβους για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην μελλοντική αξιοποίηση των τετράποδων αστυφυλάκων για την καταστολή των απεργιών και την αντιμετώπιση του "εχθρού-λαού".

Καλό βράδυ.

info press said...

@@@ anon


Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ζουν σε άλλο πλανήτη.

Να περνάς καλά.

Anonymous said...

Έχεις κάθε λόγο να μιλάς για ανύπαρκτη αντιπολίτευση στην Ελλάδα και αυτή η άποψή σου με βρίσκει σύμφωνο. Ξεχνάς όμως και μια μικρή λεπτομέρεια.

Και σε άλλες χώρες συμβαίνει αυτό που λες. Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα όπου η αντιπολίτευση είναι εντελώς απούσα.

Θα χαιρόμουνα πολύ εάν υπήρχε μια κυβέρνηση και μια αντιπολίτευση σ'αυτή την χώρα που είναι αντάξιες των προσδοκιών τους και ικανές να επιλύσουν τα προβλήματα των πολιτών.

Αυτό θέτει μια βασική προϋπόθεση: να οργανώσουν από κοινού ένα μέτωπο αντίστασης στα φασιστικά μέτρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στη συνέχεια να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι προκειμένου να παταχθούν η διαφθορά και η σήψη και να γεμίσουν ξανά τα κρατικά ταμεία με χρήμα για την κάλυψη του χρέους και των ελλειμμάτων.

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτό. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ζουν στην δική τους ουτοπία, αρνούμενες να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Όσο για τους τετράποδους φύλακες-άγγελούς μας, τους εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους καθηκοντα.

info press said...

@@@ anon


Σε άλλες χώρες, κάποια μικρά κόμματα είναι και στην κυβέρνηση.

Πουθενά και σε καμμία χώρα, δεν ακούγονται οι ανοησίες που λέει η αντιπολίτευση στην Ελλάδα.

Ειδικά αυτά τα δύο κόμματα μιλάνε σαν να ήρθαν από άλλο πλανήτη.

Δεν γίνεται το ΚΚΕ και ο ΣΤΡΙΖΑ να στηρίζουν την απεργία των τελωνειακών και των εφοριακών ας πούμε, οι οποίοι έχουν μισθούς πάνω από € 2.500 και οι οποίοι εργαζόμενοι είναι και οι πιο διεφθαρμένοι.

Επί πλέον αυτά τα δύο κόμματα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να εργάζονται στο Δημόσιο, 1.000.000 άνθρωποι.

Την καλημέρα μας.