Tuesday 16 February 2010

Αλέκα Παπαρήγα - Απειθαρχεία & Αντεπίθεση

Η απειθαρχεία είναι εύκολο ζήτημα... ο καθένας από εμάς μπορεί να απειθαρχήσει σε κάτι...
Τα παιδιά απειθαρχούν σε αυτά που τους λέει η μαμά τους...
Ο/Η σύζυγος απειθαρχεί με το να βρει ένα εραστή...

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι "πράξη σωτηρίας η απειθαρχεία στην Ε.Ε."...


Με τι στο καλό θα απειθαρχήσει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση... όταν έχει "φάει" τρία πακέτα στήριξης... τα οποία είναι χρήματα ξένων φορολογουμένων πολιτών... που ως κορόϊδα πλήρωναν για να "τρώνε" μερικοί-μερικοί στην Ελλάδα...

Την αντεπίθεση θα την κάνει με τις εξαγωγές από καρβουνάκια και μοσχολίβανο;

Μπράβο Αλέκα... ακόμα είσαι στον κόσμο σου...

Η Ελλάδα με πληθυσμό 11,238,162... χρωστάει € 300 Δις... συντηρεί περισσότερους από 1.000.000 υπαλλήλους στο Δημόσιο και η Αλέκα έχει μείνει στην απειθαρχεία κατά της Ευρώπης...

2 comments:

Anonymous said...

Θα ήμουν περισσότερο ευτυχισμένος αν αποχωρούσε η Ελλάδα από την ΕΕ και την ευρωζώνη. Αυτή η Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη που γνωρίσαμε στις αρχές των 1980ς.

Δεν θα ήταν και άσχημο να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές δραχμούλες. Το ευρώ κατάντησε περισσότερο ως ένα κερδοσκοπικό εργαλείο παρά ένα χρήσιμο νόμισμα για τις συναλλαγές μας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ΕΕ είναι περισσότερο ένα κλειστό κλάμπ άπληστων καπιταλιστών που ενδιαφέρονται περισσότερο για την υπερκερδοφορία του κεφαλαίου παρά με τα προβλήματα των Ευρωπαίων πολιτών.

Αυτοί είναι που μαζί με τις ΗΠΑ, την λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα υπόλοιπα ιμπεριαλιστικά τρωκτικά (ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, ΠΟΕ, Παγκόσμια Τράπεζα) δημιούργησαν από κοινού την κρίση με τα ελλείμματα και το χρέος, κι ας κόπτονται για την δήθεν έξοδο άπ'αυτήν.


Δεν έχει και άδικο το ΚΚΕ εδώ που τα λέμε.

Και σε άλλες χώρες όπως στην Γαλλία για παράδειγμα, πληθαίνουν οι φωνές που ζητάνε την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και την αποχώρηση από την ΕΕ και την ευρωζώνη.

info press said...

@@@ anon


Το ΚΚΕ είναι στον κόσμο του ως συνήθως και δουλεύει τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, πρέπει να προσλάβουν και άλλες κηφήνες στο Δημόσιο.

Η Ελλάδα φταίει για τα προβλήματα της, με τους πολιτικούς και τους πολίτες που θέλουν και την πεθαμένη γιαγιά τους να παίρνει μισθό από το Δημόσιο.

Την καλημέρα μας.