Thursday 11 February 2010

Καταργήθηκε η Επιτροπή Διακίνησης Αλληλογραφίας

Έχετε ξανακούσει για την Επιτροπή Διακίνησης Αλληλογραφίας;

Υπήρχε στην Γ.Γ. Αθλητισμού... και όπως αναφέρει η ΕΛευθεροτυπία, στοίχιζε € 192.000 ετησίως...

Καταργήθηκαν άλλες 31 επιτροπές που από το 2005 έως σήμερα στοίχισαν στους φορολογούμενους € 14 εκατ.

Θα τιμωρηθεί κάποιος για όλες αυτές τις ασυδοσίες;


Γιατί το κράτος δεν αρχίζει τις κατασχέσεις στις περιουσίες των δραστών;

Ανδρέας Ανδριανόπουλος - 645 Νέοι Κρατικοί Φορείς

4 comments:

tzonakos said...

Ενας απο τους τρόπους της ΝουΔου να τρώει λεφτά δίνοντάς τα στους ημετέρους της ηταν αυτός, οι επιτροπές.
Να πάνε κάποιοι φυλακή επιτέλους.
Μη εξαγοράσιμη.

...καλά, οκ εξαγοράσιμη προς 100.000 € την ημέρα !

info press said...

@@@ tzonakos


Δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό, να γίνονται ασφαλιστικά μέτρα κατά της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους σε ότι απόκτησαν μετά την συγκρότηση της επιτροπής ή σε ότι μεταβίβασαν μετά την επιτροπή για να τους πονάνε εκεί που πονάει περισσότερο;

Αν περιμένεις από το ποινικό σκέλος να δεις δικαιοσύνη, θα περιμένεις πολύ, διότι και οι δικαστές στο ίδιο καζάνι βράζουν και μέχρι να καταλάβει ο Καστανίδης τις αλλαγές που πρέπει να κάνει για να μην ξεφεύγουν θα περάσει μισός αιώνας.

Καλό τριήμερο Τζονάκο.

tzonakos said...

Καλό τριήμερο επίσης.

Θέλω να πω οτι πιστεύω πως ο Καστανίδης ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει.
Απλά δεν θά θελες να εισαι στη θέση του, ουτε στη θέση όποιου εχει να κάνει με το συνάφι αυτό.
Ειναι πασίγνωστο οτι ορισμένα 'συνάφια΄ στην Ελλάδα κάνουν οτι γουστάρουν και δεν τα συμμορφώνεις εύκολα, όπως δικαστικοί, γιατροί, βουλευτές, κατι πιλότοι Ο.Α. μεχρι και κατι ...ταξιτζήδες που αρνούνται να κόβουν αποδείξεις.
Επι του θέματος, για να μην ξεφεύγουμε, εγω εκτιμώ προσωπικά, οτι το 99% όσων ηταν σε αυτες τις επιτροπές η και στις όποιες σημερινές επιτροπές ενδεχομένως, ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ ! Πάνε για μάσα και μόνο !

info press said...

@@@ tzonakos


Έχουμε τον μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπο του Χάρη Καστανίδη διότι ο άνθρωπος ήταν και είναι από τους πιο έντιμους που έχουν περάσει από την Βουλή και δουλεύει σαν σκυλί, αλλά χωρίς αποτελέσματα.

Το ζήτημα είναι ότι δεν δείχνει την απαιτούμενη θέληση και φαντασία στο να αντιμετωπίσει πρώτα από όλα την διαφθορά των δικαστικών.

Μόνο με άγρια πρόστιμα που πονάνε συμμορφώνεις αυτήν την συντεχνία και τους τα σπας τα μούτρα στην κυριολεξία για να αντιληφθούν ότι οι πολίτες δεν είναι ζώα και ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν τους μισθούς τους.

Σαφώς και είναι πραγματικότητα πως η δημόσια διοίκηση γέμισε με λαμόγια αλλά κάπου κάπως, πρέπει να αρχίσουν να περνάνε το σύνθημα ότι θα σας πάρουμε την περιουσία σας και θα παγώσουμε όλες τις συναλλαγές σας.

Όσο για τους ταξιτζήδες ποιός τους υπολογίζει, κάνεις μιά απελευθέρωση του επαγγέλματος και όταν ο κάθε πελάτης τους ζητάει απόδειξη θα φανούν και οι διπλές ή οι τριπλές τους κούρσες.