Friday 19 February 2010

Μετά την Αρπαγή Μαμά και Μωράκι Μαζί

Μετά την αρπαγή η μαμά και το μωράκι της είναι μαζί...

Η 38χρονη οικονομολόγος που άρπαξε το βρέφος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια...




Κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος...

Η δράστης είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού που ζει με τον μπαμπά του και ενός 4χρονου κοριτσιού που μετά τον χωρισμό της με τον άνδρα της, ζει μαζί της και τον σύντροφο της...

Το κοριτσάκι της έχει γεννηθεί στο ΕΛΕΝΑ και έτσι γνώριζε τους χώρους...

Δεν υποφέρει από ψυχική νόσο... και με την πράξη της πίστευε, ότι αν παρουσιάσει το παιδί σαν δικό της... θα κρατήσει τον σύντροφο της...

Πριν μήνες είχε κάνει αποβολή στο δικό τους παιδί...

Ελπίζουμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά διότι πρέπει να σταματήσουν αυτά τα νοσηρά φαινόμενα...

Τα νοσοκομεία δεν μπορεί να γίνουν στρατόπεδα... πάντοτε θα υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας... αλλά μπορούν να μπουν κάμερες στην Μαιευτική πτέρυγα, το ίδιο και στην εξωτερική είσοδο των Νοσοκομείων...

Οι δε εργαζόμενοι από τις εταιρείες φύλαξης... να έχουν τα μάτια τους ανοικτά και όχι να χαζοχαζεύουν... σαν να είναι υπάλληλοι του Δημοσίου...

Αρπαγή βρέφους 2 Ημερών από το ΕΛΕΝΑ
Η Φυσική Μάνα Ένοχη... Η Επίδοξη Μάνα Αθώα...

2 comments:

GIORGOS said...

Η νοοτροπία αυτή του 'σε κρατάω μέσω του παιδιού' είναι βαθιά ριζωμένη στο μυαλό της Ελληνίδας και δεν είναι αποτέλεσμα ψυχικής νόσου,καλό μου infopress.
Είναι πάλι η αξιότιμη εκκλησία απο πίσω που ωθεί προς αυτό τον τρόπο σκέψης.
Τώρα μετά τη σύλληψη φυσικά θα κάνει την πάπια σε στυλ 'εμείς της είπαμε να το κλέψει;",όμως οι κύριοι ιερείς γνωρίζουν πολύ καλά τι ιδέες περνούν με τα κηρύγματά τους στρις ψυχές των γυναικών.
Είναι πολύ πιο διαδεδομένη αυτή η νοοτροπία απο όσο φαίνεται,πιστέψτε με και την έχω ακούσει και σε πολύ νέα κορίτσια.

info press said...

@@@ GIORGOS


Έχεις απόλυτο δίκιο ότι είναι βαθιά ριζωμένη η νοοτροπία του εκβιασμού μέσω των παιδιών.

Η εκκλησία εμπλέκεται και στα διαζύγια, όπου η Δικαστική αφαίρεση της επιμέλειας από τον σύζυγο είναι καθοριστική και ενισχύεται με τα ραβασάκια που μοιράζουν οι παπάδες στις συζύγους και προσκομίζουν στα Δικαστήρια.

Κάποιοι Δικαστικοί Επιμελητές Παιδιών εμπλέκονται άμεσα με την Εκκλησία και τα Δικαστήρια, ειδικά στις μικρές κοινωνίες.

Η εκκλησία "παίζει" τα παιχνίδια της μέσω των γυναικών και της εισαγγελικής παραγγελίας για την νοσηλεία των παιδιών, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν η εισαγωγή του παιδιού σε νοσοκομείο.

Ο πατέρας εκβιάζεται για χρήματα κάθε φορά που θέλει να δει το παιδί, ενώ βάσει της Δικαστικής απόφασης έχει κάθε δικαίωμα να έχει πρόσβαση στο παιδί.

Για να σταματήσουν δε τους εκβιασμούς, οι πατεράδες καταλήγουν στην απαγωγή.

Έχουν γίνει 17 τέτοιες απαγωγές και τα 11 παιδιά δεν έχουν βρεθεί ακόμα, διότι βρίσκονται σε άλλες χώρες.

Η αστυνομία δεν ανακοινώνει αυτές τις απαγωγές και πολύ καλά κάνει, διότι πρέπει οι πολίτες να μάθουν να λύνουν τις διαφορές τους με κόσμιο τρόπο και όχι με εκβιασμούς και μέσω του Amber Alert.

Το info press, έχει λάβει καταγγελίες για την εκκλησία αλλά και τα Δικαστήρια από Έλληνες πατεράδες που εκβιάζονται από τις πρώην συζύγους κάθε φορά που ζητάνε να εφαρμοστούν οι Δικαστικές αποφάσεις για την πρόσβαση τους στα παιδιά.

Ένας φαύλος κύκλος μεταξύ των συζύγων με εμπλεκόμενους την Εκκλησία και τα Δικαστήρια, που την πληρώνουν τα παιδιά.

Την καλημέρα μας Γιώργο.